Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
lusia22 wrote:ja to dostałam jakiegoś napadu, chyba mi mąż będzie musiał odłączyć internet bo bez przerwy bym coś zamawiała, teraz myśle nad termometrem na podczerwień bo jest w promocji za 36 zł+przesyłka.
jak teraz mam leżeć to moja najlepsza rozrywka. Kupilam juz rogal do karmienia, pieluszki tetrowe, oslonki na piersi, wkladki i inne drobiazgi do szpitala. Termometr tez musze,bo nie mam wiec dzieki za linki:)
poluje teraz tez,na wanienke na stelażu.
dolaczam sie tez do życzeń oczywiscie:)lusia22 lubi tę wiadomość
-
To ja też się przywitam w noworoczny poranek, który rozpoczął się wprost dramatycznie Obudził mnie krzyk córci, która zobaczyła na ścianie pająka Potwór nie miał nawet centymetra, ale był przerażająco ohydny Bleeeh...
Czy po Picollo można mieć kaca? Wypiłam niecały kubeczek o północy i tak mnie od rana suszy, że szok
-
Natalia wrote:Lusia mam to samo:)
jak teraz mam leżeć to moja najlepsza rozrywka. Kupilam juz rogal do karmienia, pieluszki tetrowe, oslonki na piersi, wkladki i inne drobiazgi do szpitala. Termometr tez musze,bo nie mam wiec dzieki za linki:)
poluje teraz tez,na wanienke na stelażu.
dolaczam sie tez do życzeń oczywiscie:)
ja wczoraj zamówiłam butelki, wzięłam te z avent, ale już uszykowałam sobie liste dla siebie żeczy do szpitala i też może uda mi się kupić w tym tyg, jak dobrze że ktoś wymyślił allegro.
zastanawiam się jaki rozmiar koszul nocnych kupić, bo już sobie upatrzyłam dwie tylko nie wiem jak ten rozmiar dobrać. -
Ja koszule,dostalam od babci są chyba Lki poki co,wydaja mi sie wielkie ale jak brzuch urośnie to będzie luźno mam nadzieje. Zapytaj sprzedającego o wymiary w cm, obwód w pasie i w biuscie-latwiej będzie Ci wybrać wtedy.
ja wczoraj sie mierzyłam dobijam do 90cm w pasie:) -
Ja czasem też mam ale właśnie w takich miejscach jak centra handlowe, komunikacja itd robi mi się mega gorąco i strasznie się pocę i muszę się rozebrać albo wyjść na świerze powietrze.
Ja chyba nię będę kupowała butelek i laktatora, nastawiam się na karmienie tylko piersią a ja coś pójdzie nie tak to mąż czy siostra mi zakupią. My w styczniu chcemy kupić mebelki i wtedy będę kupowała rzeczy kosmetyczne, pieluchy itd bo już mnie drażni jak wszystko stoi w torbach. -
Ja tak myślę że na początku marca chciałabym już moeć wszystko żeby się nie stresować, chociaż są niby takie czasy że wszystko jest ogólnodostępne więc zawsze mąż czy rodzina może dokupić. Niby dużo czasu ale ten czas strasznie szybko leci mi w sobotę już trzeci trynesyr się zaczyna szok:)
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Dzisiaj wróciłam z Sylwestrowego wyjazdu. Było cudownie ale czas wrócić do rzeczywistości
Remont przede mną
Wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka, która miała termin tak jak my, urodziła już swoją córeczkę, miała 740 g!!! Na dzień dzisiejszy wszystko w porządku na szczęście. Mam nadzieję że Franuś, aż tak nie będzie się spieszył na świat. -
No to się pospieszył dzidziuś takie maleństwo, dobrze że wszystko z nim w porządku, a coś zapowiadało tak szybki poród jalieś miała komplikacje? Mnie dziś kłuje po prawej stronie na wysokości pępka jakby kolka:/
Nieśmiała a remont pokoiku dla Frania czy jakiś większy? -
o rety ale szybko maluch się urodził. Jak tak patrzę na różne wagi dzieci to mój synek jest spory...pod koniec 23 tygodnia miał już 869g... mnie od wczoraj tak jakoś bolą plecy, tzn.w sumie nie plecy to jest na wysokości bioder. Pewnie to przez rosnący brzuch... jak myślicie? w nocy też czasem biodra mnie bolą jak się przebudzę... i mam wrażenie, że mały jakoś ostatnio słabiej i rzadziej kopie... choć może mi się wydaje.
Kozgo też czasem mnie tak kłuje. Nie masz czasem przepukliny pępkowej? bo ja niestety mam. Nie przejmuję się tym jakoś strasznie bo jest to w moim przypadku tylko taka kuleczka nad pępkiem, czasem się bardziej uwidacznia a czasem w ogóle jest niewyczuwalna.
Też dziś właśnie myślałam kiedy zabrać się za takie konkretne zakupy. Stwierdziłam, że poczekam na mamkę aż wyjdzie ze szpitala i pobuszujemy sobie po sklepach