Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny macie śliczne brzuszki i wszyskie jesteście takie zgrabne, jutro postaram się wrzucić zdjęcie mojego.
dzięki za odp z glukozy, ja mam zrobić cała krzywą cukrową to pewnie będą 3 kłucia.Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny właśnie sprawdziłam wyniki glukozy: nad czczo 66 a po obciążeniu (75g glukozy)po 2h 115.
Norma nad czczo to 70 ale nie wiem jaka jest norma po obciążeniu. Miałam tylko napisane że do 140 ale dolnej granicy nie podano. A lekarz nie odbiera.
Wiecie jakie są normy po obciążeniu? -
nick nieaktualny
-
Haybeauti wcale brzuszek nie jest taki duży ale rozumiem Cię mój w lustrze i jak od góry patrzę wydaję się być gigantyczny a na zdjęciach jakoś znika hehe
Miriam może mała modelka Ci rośnie i chciała zapozowaćMiriam, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie wszystkie śliczne, gładziutkie brzuszki i wcale nie takie duże. Mój jest niestety po pierwszej ciąży strasznie porozciągany i wydaje mi się że na pewno większy od Waszych, a dopiero jestem w 24 tygodniu. Dodam że na porodówce z Synkiem wszyscy lekarze i położne pytali czy to ciąża bliźniacza ;]
-
nick nieaktualny