Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja na leżąco karmiłam doslownie kilka razy tylko, bo mały ulewa wtedy, raz nawet w trakcie jedzenia ulał, więc karmię na siedząco z poduchą rogalem z motherhood. Niedługo już będzie taki duży że się nie zmieści na tej poduszce :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 22:30
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
A co znaczy dla Ciebie szybko po cc? Ja zamierzam wrócić do pracy na rok i potem drugie, zobaczymy jak to wyjdzie... O zagnieżdżeniu dzieciaczka w bliźnie słyszałam a nawet leżałam z taką dziewczyną we wrzesniu jak trafiłam do szpitala z krwawieniem. Niestety taka ciąża to niemalże zabójstwo dla kobiety, podawali jej chemię by uśmiercić to dziecko ;(
Moja też obraca się na boki od dwóch dni. Częściej na lewy niż na prawy, widać tak jej łatwiej.
Mam jednak problem z którym jutro idę do lekarza, miałam ją szczepić na meningokoki ale chyba to odłożę bo łzawi jej oczko, a po drzemce ma je zaropiałe, może to zatkanie kanalika ale muszę to sprawdzić.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Edwarda włosy cud miód ma ten Twój Henio. U mnie na wsi same dziewczynki i poszukuje narzeczonego dla córy, chętnie bym widziała Twojego w tej roli
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Niektóre z Was pisały czasem że na śpiocha pieluchę zmieniały i za każdym razem myślałam jakim sposobem?! Kuba zawsze się budził.. Właśnie pierwszy raz przewinelam go na śpiocha, tak mi przy karmieniu odleciał, że totalny bezwład Haha
aż męża z pokoju obok zawołałam żeby zobaczył :p
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
jasmina6 wrote:A co znaczy dla Ciebie szybko po cc? Ja zamierzam wrócić do pracy na rok i potem drugie, zobaczymy jak to wyjdzie... O zagnieżdżeniu dzieciaczka w bliźnie słyszałam a nawet leżałam z taką dziewczyną we wrzesniu jak trafiłam do szpitala z krwawieniem. Niestety taka ciąża to niemalże zabójstwo dla kobiety, podawali jej chemię by uśmiercić to dziecko ;(
Moja też obraca się na boki od dwóch dni. Częściej na lewy niż na prawy, widać tak jej łatwiej.
Mam jednak problem z którym jutro idę do lekarza, miałam ją szczepić na meningokoki ale chyba to odłożę bo łzawi jej oczko, a po drzemce ma je zaropiałe, może to zatkanie kanalika ale muszę to sprawdzić.
Kurdetakich sytuacji właśnie się boję...
-
Ja przewijam czasami na śpiocha Amelke
. Mała śpi na brzuszku więc ją przekrecam na plecy i w łóżeczku, szybciutko zmieniam pieluche. Potem cyk z powrotem na brzuszek, smoczek i śpi dalej. Teraz już zazwyczaj po zmianie pieluchy jest butla bo zaczęła się budzić między 4-5 na jedzenie. A wcześniej zmienialam bo moja Księżniczka strasznie się wiercila i miałam wrażenie, że jej przeszkadza mokra pielucha. I to było to, bo jak miała sucho to wiercenia nie było. Poza tym używamy Dady. U nas zwykle Pampersy przemakaly! Serio. Rano budziła się z mokra piżamka... A z Dady nigdy się to nie zdarzyło.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Jak czuje, że pielucha jest mocno napakowana to przewijam, ale ostatnio coraz rzadziej. Dzisiaj np. o 4tej zrobiła kupe więc przewijanie być musiało.
My używamy Happy z Belli. Zamawiam przez internet bo w sklepach trudno je znaleźć. Ale po wszystkich, które testowałam te u nas sprawdzają się zdecydowanie najlepiej.