Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kachna62 wrote:Moja ciocia miala dwie cesarki rok po roku i to ze 30 lat temu. Moj ginekolog mowi zeby odczekac 9 miesiecy.
Jest na fb taka grupa "naturalnie po cesarce-grupa wsparcia". Tak mozesz zajrzec i to skarbnica wiedzy
-
Ja jestem po cc i z mezem juz praktycznie nie uwazamy
Mój Synuś przekręca się z plecków na brzuch ale tylko póki co w lewą stronę, rękę już sprawnie wyciąga chociaż czasem mu się zaklinuje hehe, wczoraj przekręcił się z brzucha na plecki też w lewą stronę, i zaczyna zasypiać na lewym boku. A wasze maluchy fikają w obie strony czy tylko w jedną???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 13:44
-
Katy wrote:Moj tez ma duzo wlosow, ale nie az tyle hehe :o Po kim takie kreciolki? Jemu tez jasnieja, ja sie urodzilam blondynka, chlopak tez tylko, ze mi zaczęły ciemniec jakos po komunii, a on mial dluzej jasne wiec ciekawa jestem jak to bedzie u synka xd
Po mnie
Mąz sie urodzil z takimi długimi i gęstymi, tyle ze totalnie prostymi i czarnymi. Ja byłam łysa prawie do roczku, a potem, mama mowi, że jak zaczely rosnac to od razu blond spiralki
Mąż potem stał się blondynem i jest nim nadal ;p a ja mam taki mysi ciemny blond.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 13:39
Katy lubi tę wiadomość
-
Ale boskie ma Henio włoski
Mojej się wytarły trochę po boczku, ale i i tak ma ich jeszcze sporo, no oczywiście nie aż tyle co Henio, ale kiteczke byłabym w stanie zrobić
Powiedzcie mi jaki lek do dziąsełek dobry w razie ząbków? W sobote ruszamy nad morze i wolę mieć coś w razie w ze sobą żeby po aptekach nie lataćedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:Ja jestem po cc i z mezem juz praktycznie nie uwazamy
Mój Synuś przekręca się z plecków na brzuch ale tylko póki co w lewą stronę, rękę już sprawnie wyciąga chociaż czasem mu się zaklinuje hehe, wczoraj przekręcił się z brzucha na plecki też w lewą stronę, i zaczyna zasypiać na lewym boku. A wasze maluchy fikają w obie strony czy tylko w jedną???
-
Paatka wrote:Ale boskie ma Henio włoski
Mojej się wytarły trochę po boczku, ale i i tak ma ich jeszcze sporo, no oczywiście nie aż tyle co Henio, ale kiteczke byłabym w stanie zrobić
Powiedzcie mi jaki lek do dziąsełek dobry w razie ząbków? W sobote ruszamy nad morze i wolę mieć coś w razie w ze sobą żeby po aptekach nie latać07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Tez myslalam o Sassy juz kilka razy..
No i moj tez sie nie przekreca jeszcze
My wracamy od lekarza, okazuje sie, ze te wszystkie zachowania to na tle nerwowym raczej u mojego synka..Po za tym glowe trzyma bardziej na jedną stronę i dostalismy skierowanie do poradni chirurgi dzieciecej i do neurologa -
Katy wrote:Tez myslalam o Sassy juz kilka razy..
No i moj tez sie nie przekreca jeszcze
My wracamy od lekarza, okazuje sie, ze te wszystkie zachowania to na tle nerwowym raczej u mojego synka..Po za tym glowe trzyma bardziej na jedną stronę i dostalismy skierowanie do poradni chirurgi dzieciecej i do neurologaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 18:25