Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Zamowilam Tule Free to Grow. Nie moge sie doczekac az przyjdzie
Dzis mnie dziecko osrało i orzygało ;p Tzn wylecialo bokiem z pieluszki jak siedzial mi na kolanach a potem ulał na mnie porządnie.
Pytanie o pampersy: Uzywamy juz dluzszy czas 4ek. Ale ostatnio szybko sie wypelniaja, pare razy znalazlam malego osikanego, wylatuje gdzie bokiem, dzis ta kupa. Widocznie sa juz za maleAle przeciez 5tki są od 11 kg i ostatnie
Jak to potem jest, jak dziecku chudną udka to potem sie wraca np do 4ki? Czy juz forever na 5tkach? ;p
-
Edwarda to pewnie nie pobijesz mnie z tym osraniem przez Henia. Pewnego ranka jak zawsze wzięłam Wikusia na kolana żeby nakarmić piersią. No i siedzę i słyszę jak robi kupię, ale ciągnął dalej cycka więc mówię niech skończy jeść to go przewine. Zjadł to odlozylam go do kosza Mojżesza i tak czuję że jest mi mokro. Patrzę na moje krocze, a ja cała w kupie, patrzę na łóżko a prześcieradło w kupie. Mówię do męża wstawać materac jest w kupie trzeba szybko prac. Ale po chwili skumalam, że ten kosz zaraz też będzie cały w kupie no i nie mylilam się. Na szczęście ja w koszu mam położony rożek że szpitala więc rożek obereal. Ale poszłam wrzucić wszystko do pralki. Rozebralam się i patrzę a ja mam nawet gacie od kupy!!!! To była kupa gigant!!!!! To były jeszcze czasy tych kwasowatych żółtych kupek więc ciężko mi było wszystko doprac xd a mąż zaspany pyta co się stało i jak mu powiedziałam Wikuś mnie obsral w krocze piżamy to powiedział że mam nie kończyć bo nie chce tego ani widzieć ani słyszeć hahahahhahahaha xd i właśnie wtedy zakupiłam rozmiar większy pieluszek mimo, że na paczce są jakieś przedziały wagowe xd więc jeśli nie chcesz oberwac tak jak ja to kup większe xd
edwarda20, Andzia123, Totoro, Katy, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
Hoho, co do kup to mogłabym wiele opowiadać...
możecie sobie wyobrazić co się działo jak Lilka robiła 1 na prawie 2 tyg..
raz w niedzielę mieliśmy mieć gości, ostatnie szlify w mieszkaniu, bo przecież do ostatniej chwili jeszcze sprzątalismy itp., noszę Lilę, była w krótkich spodenkach, a tu nagle JEB. Patrzę co się dzieje a ja mam rękę obsraną do łokcia, bluzkę obsraną, podłoga też obsrana, Lila po pachy..... No i co, hop Lilę do kąpieli, ja się myje, przebieram, podłogę myjemy...
to była kupa stulecia xD
edwarda20, Katy, Andzia123, Sylwiaa95, Aga78, White Innocent, Mirabelcia lubią tę wiadomość
-
mlodaaa wrote:Kurde mała poszła po wielkich bojach na drzemkę o 17 i jeszcze śpi, nie wiem czy ja budzić czy co, bo nie chce z nią siedzieć do nocy ani tez wstawać o 4 . Nigdy jeszcze jej się tak nie zdarzyło
u nas tak samo! położyłam małego trochę na siłę spać o 17 bo już marudził a spał w ciągu dnia max 2 godz i śpi dalej. już zapaliłam duże światło, podgłosiłam tv a ten tylko pomruczał i śpi dalej. chyba dziś bez kąpieli będzieja swojego obudzę koło 21 na butlę i pójdzie pewnie spać, no chyba że się obudzi. już ze 2-3 razy tak było.
-
edwarda20 wrote:Nie wiem kurde co z tymi pieluchami. Uzywamy Pampers Active Baby dry. Moze mu te pantsy kupie? bo teraz jest bardzo ruchliwy i moze to tego wina a nie ze sa za male? A wy jakich uzywacie?
-
mlodaaa wrote:My pampers premium , tez się zdarza, ze przeleci bokiem po nocy, dlatego teraz na noc używam pantsów , ale w 3 wchodzi i jest okej.
Ale zdarzyła nam się kupa w pantsach i kiepsko się je wtedy ściąga.
Pantsy sie chyba rozrywa po bokach?
Kinga tych premium protection nie ma w rossmanieale widze na gemini sa to moze zamowie.
-
Ja tych co Ty Katy i też sobie chwale:)
Katy lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Ja premium care. Ost sika na.bok ale to siurek sie jakos uklada na lewo
mialam active baby dry ale dla mnie za malo chlonne. Kupa nigdy nie wyszla. Nad panst sie zastawiam ale mam zapas tych premium wiec jeszcze
No maly spal caly czas. Dalam mu butle przez sen i pod koniec sie obudzil i bawi sie... Oj bedzie ciezka noc