Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mlodaaa wrote:U nas już dzisiaj 3 kupa , co się nigdy nie zdarzało i teraz ta ostatnia była ze sluzem. Czwartek piątek dostała pasternak. Wczoraj nic , a dzisiaj troszkę ziemniaczka z masełkiem, ale w sumie może zjadła łyżeczkę (ale dwie wcześniejsze kupy były przed ziemniakiem) . Czy to może być od tego Pasternaka czy to coś innego ? Może na zęby ?
Gorączki nie ma .
-
Totoro wrote:Katy to u nas podobnie
Chciałabym, żeby już wyszły. Może spalaby wreszcie spokojniej... I zaczęła jeść znowu, bo ostatnio tylko cycek... Wczoraj i dziś jeszcze trochę jogurtu z owocami na śniadanie. Zupek prawie w ogóle:/
A takie akrobacje od dłuższego czasu uskutecznia
https://naforum.zapodaj.net/792fe3d167b1.jpg.html
U nas niestety takich akrobacji jeszcze nie ma, ale za to mamy taka sama zabawke kotkaMoja siostra mu kupila w tym jakze meskim kolorze :p
-
Katy wrote:U mnie bardzo wzbudzila zainteresowanie u psa niestety wiec Kamilek rzadko sie nia bawi
UpsLilce koty piłeczki podbierają xD
Dziewczyny,czy Wasze dzieci tez ogarnia takie szaleństwo przed spaniem...? No przecież moja to się zachowuje, jakby jej ktoś coś dosypałlata po całym łóżku, nie nadążam za nią... Człapie do ściany, łapię ją, odwracam w przeciwnym kierunku, ta próbuję zlazic z materaca, łapię ją znowu, próbuję położyć i dać cyca, jeszcze bluzki nie zdążę podnieść, ta już jest na brzuchu i przewala się z poduszką (układamy takie poduszki - walce, żeby się w głowę na spaniu nie walnela o ścianę), wzięłam jej poduszkę, ona już przy ścianie, odwróciłam, złapała pieluchę i się nakrywa nią...
normalnie nie da się jej okiełznać. Usypiam ją ostatnio po ponad półtorej godziny, kiedy jeszcze z tydzień temu brała cyca, parę minut i śpi
Katy lubi tę wiadomość
-
U nas dupka tez w gorze, ale rece leza na podlodze. Raczki nie ogarniaja co Henio chce zrobic. Ale skubany tak sie wygina, odgina, przegina ze dojdzie tam gdzie chce. No i turla sie non stop.
Totoro moj czeka zawsze na kapiel okolo 19. Jak go ogarniam to juz sie oczka kleja. Koncze, gasimy swiatlo, maz go przytula i kladzie spac. Zasypia w 99% od razu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 20:44
Totoro lubi tę wiadomość
-
Edwarda moja też jeszcze rączek nie potrafi skoordynowac. Dziś znalazła sposób na poruszanie się dość szybko - nóżkami "raczkuje", rękami odpycha się obiema równocześnie, komedia xD
A co do usypiania to moją dotrzymać z kąpielą do 19 graniczy z cudem, zazwyczaj przed 19 już tak marudzi i się nadziera, że pękamy. Po kąpieli cycek i balanga grubo ponad godzinę, mimo, że już dawno wybiła godzina spania czy raczej minęła. Kiedyś już jej się tak zdarzało - usypiala przy piersi, budziła się po paru minutach, szalała i szła spać. Teraz znowu jej się chyba stare czasy przypomniały, ale to co wyrabia to szok, jak nakręconaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 21:02
-
Mój nie robi jeszcze takich akrobacji. A też mamy taką zabawkę z pepco, ale my mamy oczywiście Lisa
Wikuś o 19 jest kapany, potem cycek i albo zaśnie przy cycku i go odkładam i sobie śpi, albo jak nie zaśnie przy cycku to go odkładam do jego kosza Mojżesza i wtedy muszę dać mu swoją rękę. Młody łapie mnie mocno za palec jedna rączka. I tak trzymając mojego palca zakłada swoje rączki na swoje oczka i wtedy bawi się moja ręką tak że moja ręką musi zakrywa mu twarz. Rozmawiałam z kuzynka męża o tym i okazało się, że jej syn robił identycznie i nawet wysłała mi zdjęcie, że tak samo układał sobie ręceTotoro lubi tę wiadomość
-
U nas Kuba jest kapany ok 18, staram sie zazwyczaj trochę go przetrzymać żeby bliżej 19 była kąpiel ale rzadko kiedy się udaje, taki krzyk jest że hej, zazwyczaj punkt 18 zaczyna marudzić :p po kąpieli cyc, czasami od razu zaśnie ale zazwyczaj zje, poczolga się na łóżku, mąż przychodzi go wylaskotac bo tatuś łaskocze najlepiej i zasypia zazwyczaj kolo 20.
Totoro lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Dziewczyny jak robiłyście nektarynki i gruszki? Preferuję mrożenie w poj.na lód, ale gotować czy blendować surowe?
Zasypianie o 19-20?? Szok! Ja przed 22 małej nie usypiam bo ZAWSZE się budziła przed 23 i do 1 nie chciała zasnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 22:22
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Mirabelcia wrote:Dziewczyny jak robiłyście nektarynki i gruszki? Preferuję mrożenie w poj.na lód, ale gotować czy blendować surowe?
Zasypianie o 19-20?? Szok! Ja przed 22 małej nie usypiam bo ZAWSZE się budziła przed 23 i do 1 nie chciała zasnąć
Blendowalam surowe i pozniej przez sitko, bo moje gruszki mialy malutkie grudki ze tak powiem, takie jakby pesteczki. I do pojemnika na lod a potem do workow strunowychMirabelcia lubi tę wiadomość