Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja córka miała 3 dni temu w nocy 40 stopni goraczki, majaczyła przez sen i spala z otwartymi oczami. Wrażenia nie do opisania... Wyciekla jej po antybiotyku ropa i krew z ucha i gorączka spadła do 38.5.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 10:37
-
Andzia123 wrote:A mój synek powiedział pierwsze słowo tata
szkoda że nie mama ale no cóż, tata też dobre :p
Nie martw się! Nie ma to nic wspólnego z preferencjami dzieckapo prostu "ta" jest dużo łatwiejsze dla dziecka niż "ma" stąd zdecydowana większość zaczyna od tata
Katy lubi tę wiadomość
-
kachna.62 wrote:Moja córka miała 3 dni temu w nocy 40 stopni goraczki, majaczyła przez sen i spala z otwartymi oczami. Wrażenia nie do opisania... Wyciekla jej po antybiotyku ropa i krew z ucha i gorączka spadła do 38.5.
Masakra, to bym dopiero panikowała
Ps.Ty to ta stara Kachna, ale z nowym kontwm, czy jakaś nowa Kachna ? -
Dziewczyny współczuję tych wieczorów. U nas póki co usypianie idzie w porządku. Kąpiel, butla i spać. Zasypia między 19-20,w zależności o której była ostatnia drzemka. Raz wstaje na butle między 4 a 5 i idzie dalej spać, max do 7. Najczęściej jednak jest to 6:30, sporadycznie o 6 wstaje. Czasami przesypia całe noce bez jedzenia ale nie mam pojęcia od czego to zależy.
U nas na tapecie baba.
No i mamy 6 ząbków. Wyszła jej dwójka na dole. Ma jedną na górze, jedna na dole, po przeciwnych stronach. Za moment będzie druga na górze bo jest już bardzo widoczna i wyczuwalne zgrubienie. Niestety marudzenie przez to nie ma końca...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
darika wrote:Dziewczyny współczuję tych wieczorów. U nas póki co usypianie idzie w porządku. Kąpiel, butla i spać. Zasypia między 19-20,w zależności o której była ostatnia drzemka. Raz wstaje na butle między 4 a 5 i idzie dalej spać, max do 7. Najczęściej jednak jest to 6:30, sporadycznie o 6 wstaje. Czasami przesypia całe noce bez jedzenia ale nie mam pojęcia od czego to zależy.
U nas na tapecie baba.
No i mamy 6 ząbków. Wyszła jej dwójka na dole. Ma jedną na górze, jedna na dole, po przeciwnych stronach. Za moment będzie druga na górze bo jest już bardzo widoczna i wyczuwalne zgrubienie. Niestety marudzenie przez to nie ma końca...
U nas się zepsuło odkąd nauczyła się wstawać, wcześniej też zero problemu. A poza tym Kinia chyba ma po nas-glownie po tacie- później chodzić spać i później wstawać. Będziemy się musieli gimnastykować jak dojdzie przedszkole, bo o 7 to ona mi chyba nigdy nie wstała, najczęściej o 8. A z tymi pobudkami w nocy lub ich brakiem u nas też bez reguły. W sensie była reguła, 21 spać, budziła się ok.5, i wstawała ok.8. Ale teraz i pobudka w nocy różnie, raz o 3 raz o 7 a raz w ogóle się nie budzi. Też nie wiem od czego to zależy.. Jedzenia na noc dostaje codziennie tyle samo. Ale widzę, że jej górna prawa jedynka chyba idzie bo widzę coś tam na dziąsełku. Może o to chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 12:49
-
kachna.62 wrote:Moja córka miała 3 dni temu w nocy 40 stopni goraczki, majaczyła przez sen i spala z otwartymi oczami. Wrażenia nie do opisania... Wyciekla jej po antybiotyku ropa i krew z ucha i gorączka spadła do 38.5.
Ja już bym siedziała z dzieckiem w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 13:03
-
nick nieaktualny
-
U nas duży sukces. Synek obrócił się z plecaków na brzuch i to sam. Wiem że dla większości z was to codzienny widok więc może dziwić was moja radocha. Ale dla nas to ogromny postęp. Co do innych umiejętności to synek cmoka, bawimy się PRZEŚLIJ BUZIACZKA i my cmokamy i on też cmoka. Dziś wykładał też stopkę do buzi
Co do chorób do Niko do tej pory miał tylko trzydniówkeedwarda20, Andzia123, acygan, Sylwiaa95, Aga78, Katy, Totoro, Jupik, Agusia_pia, Malyprosiaczek lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualny