Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Podaj link kochana ;p
Mamy dokładnie tą samą i jestem naprawdę zadowolonaedwarda20 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Cześć dziewczyny. Nie mogę Was nadrobić, a tylko tydzień mnie tutaj nie było.
Dziś kończymy 8 miesiecy. Ale sYbko leci ten czas... Do tego momentu mamy tylko 2 zabki, potrafimy już mówić tata, am, mmm, oj i jeszcze "e". Pelza my do przodu i przyjmujemy już pozyzje do raczkowania. Kwestia paru dninosimy rozmiar 74. Jest troszkę za duży, ale mój maluch jest malutki, ale grubiutki :p uczy się spać sam w swoim pokoju. Z dnia na dzień idzie mu coraz lepiej
Andzia123, Katy, White Innocent lubią tę wiadomość
-
Malyprosiaczek wrote:Cześć dziewczyny. Nie mogę Was nadrobić, a tylko tydzień mnie tutaj nie było.
Dziś kończymy 8 miesiecy. Ale sYbko leci ten czas... Do tego momentu mamy tylko 2 zabki, potrafimy już mówić tata, am, mmm, oj i jeszcze "e". Pelza my do przodu i przyjmujemy już pozyzje do raczkowania. Kwestia paru dninosimy rozmiar 74. Jest troszkę za duży, ale mój maluch jest malutki, ale grubiutki :p uczy się spać sam w swoim pokoju. Z dnia na dzień idzie mu coraz lepiej
O to moj w takim razie nie jest najmniejszy bo ostatnie sztuki 74 nosi, a przedwczoraj zaczelam zakladac pajacyki na 80, bo sie ciagnelyWiekszosc swetrow i bluz na 74 juz za mala, spodenki dobre tylko te wieksze 74. To samo body.
-
Dziewczyny mam w domu teraz 19,5 stopnia, strasznie wieje wiec pewnie dlatego
(ostatnie pietro w wiezowcu). Jak byscie ubraly dziecko na noc? Pewnie jeszcze temp spadnie i martwie sie, ze zmarznie. Niby ma spiworek 2,5 tog ale jakis taki cienki mi sie wydaje. Jak zobaczylam ze tak zimno to zamowilam teraz 3,5 tog...
-
Najlepszego dla Wiktora.
My mamy duża choinkę z prawdziwymi szklanymi bombki ale ze mam w domu 2 latka kota i 8 miesięcznika wszędzie wchodzącego stając ego stoi w ogrodzie zimowym haha.
Młody zachwycony nią.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b0c81a2eaee.jpgedwarda20, White Innocent, Andzia123, Aga78, Totoro, Kinga., darika, Katy lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Dziewczyny mam w domu teraz 19,5 stopnia, strasznie wieje wiec pewnie dlatego
(ostatnie pietro w wiezowcu). Jak byscie ubraly dziecko na noc? Pewnie jeszcze temp spadnie i martwie sie, ze zmarznie. Niby ma spiworek 2,5 tog ale jakis taki cienki mi sie wydaje. Jak zobaczylam ze tak zimno to zamowilam teraz 3,5 tog...
-
Często karczek jest chłodny bo odkryty ale jak sprawdzam brzuszek nóżki są ciepłe. Ale oni przyzwyczajeni najgorzej że starszak potrafi się odkopac i śpi w tych 15 stopniach odkryty a skarpetek nie da rady ny założyć nawet jak na śpioch to w nocy sobie sam ściąga. Mają to po M on śpi w szortach odkryty a ja naleśnik muszę z kołdry mieć aby spać
-
AJrin wrote:Często karczek jest chłodny bo odkryty ale jak sprawdzam brzuszek nóżki są ciepłe. Ale oni przyzwyczajeni najgorzej że starszak potrafi się odkopac i śpi w tych 15 stopniach odkryty a skarpetek nie da rady ny założyć nawet jak na śpioch to w nocy sobie sam ściąga. Mają to po M on śpi w szortach odkryty a ja naleśnik muszę z kołdry mieć aby spać
Ja śpię pod kołdrą z pierza 2mx2mAJrin lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Dziewczyny mam w domu teraz 19,5 stopnia, strasznie wieje wiec pewnie dlatego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 01:54
-
Obroniłam się we wtorek! Ulga, że już to mam z głowy
My kupujemy kaukaska w doniczce w tym roku jeszcze normalna żywa, bo maly nie raczkuje, więc nie mam się co bać, że coś zjetylko nie wiem kiedy ja kupimy, bo Maz tak późno wraca ostatnio.
My w sypialni mamy 21 i dla mnie to jest lekko chłodno, w ciągu dnia jest ok tak akurat, a w nocy mały śpi w pajacu i śpiworku i jeszcze cienki kocyk na to daje, zawsze ma zimne uszy
Ciągle mówi tylko tata tata, od momentu aż się obudzi to cały dzień, chyba ma za mało taty
A w sobotę mieliśmy pierwszy śnieg, bardzo mu się podobało trochę był zdziwiony, ale później się śmiał
Aga78, Katy, Totoro, AJrin, Andzia123, White Innocent, Malyprosiaczek lubią tę wiadomość
-
Makira gratulacje!
To u nas od kilku dni króluje mama. Tata nie chce mówić, za to mama ciągle.
U nas też śnieg od niedzieli leży. Ale Młoda popatrzyła i ok. Leży coś białego to niech leży. I więcej reakcji na śnieg brak.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️