Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://allegro.pl/choinka-sztuczna-na-pniu-sosna-naturalna-220cm-hit-i7654082848.htmledwarda20 wrote:Podaj link kochana ;p
Mamy dokładnie tą samą i jestem naprawdę zadowolona
edwarda20 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️

-
Cześć dziewczyny. Nie mogę Was nadrobić, a tylko tydzień mnie tutaj nie było.
Dziś kończymy 8 miesiecy. Ale sYbko leci ten czas... Do tego momentu mamy tylko 2 zabki, potrafimy już mówić tata, am, mmm, oj i jeszcze "e". Pelza my do przodu i przyjmujemy już pozyzje do raczkowania. Kwestia paru dni
nosimy rozmiar 74. Jest troszkę za duży, ale mój maluch jest malutki, ale grubiutki :p uczy się spać sam w swoim pokoju. Z dnia na dzień idzie mu coraz lepiej
Andzia123, Katy, White Innocent lubią tę wiadomość

-
100 lat Wiktorek!Malyprosiaczek wrote:Cześć dziewczyny. Nie mogę Was nadrobić, a tylko tydzień mnie tutaj nie było.
Dziś kończymy 8 miesiecy. Ale sYbko leci ten czas... Do tego momentu mamy tylko 2 zabki, potrafimy już mówić tata, am, mmm, oj i jeszcze "e". Pelza my do przodu i przyjmujemy już pozyzje do raczkowania. Kwestia paru dni
nosimy rozmiar 74. Jest troszkę za duży, ale mój maluch jest malutki, ale grubiutki :p uczy się spać sam w swoim pokoju. Z dnia na dzień idzie mu coraz lepiej 
O to moj w takim razie nie jest najmniejszy bo ostatnie sztuki 74 nosi, a przedwczoraj zaczelam zakladac pajacyki na 80, bo sie ciagnely
Wiekszosc swetrow i bluz na 74 juz za mala, spodenki dobre tylko te wieksze 74. To samo body.

-
Dziewczyny mam w domu teraz 19,5 stopnia, strasznie wieje wiec pewnie dlatego
(ostatnie pietro w wiezowcu). Jak byscie ubraly dziecko na noc? Pewnie jeszcze temp spadnie i martwie sie, ze zmarznie. Niby ma spiworek 2,5 tog ale jakis taki cienki mi sie wydaje. Jak zobaczylam ze tak zimno to zamowilam teraz 3,5 tog...

-
Najlepszego dla Wiktora.
My mamy duża choinkę z prawdziwymi szklanymi bombki ale ze mam w domu 2 latka kota i 8 miesięcznika wszędzie wchodzącego stając ego stoi w ogrodzie zimowym haha.
Młody zachwycony nią.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b0c81a2eaee.jpg
edwarda20, White Innocent, Andzia123, Aga78, Totoro, Kinga., darika, Katy lubią tę wiadomość
-
U mnie standardowo jest 18 w sypialni a śpi w spioszkach i przykryty kolderka śpiworek nie toleruje od kiedy wstaje w łóżeczku. Starszak miewa i 15 stopni w pokoju by my zimny chów.edwarda20 wrote:Dziewczyny mam w domu teraz 19,5 stopnia, strasznie wieje wiec pewnie dlatego
(ostatnie pietro w wiezowcu). Jak byscie ubraly dziecko na noc? Pewnie jeszcze temp spadnie i martwie sie, ze zmarznie. Niby ma spiworek 2,5 tog ale jakis taki cienki mi sie wydaje. Jak zobaczylam ze tak zimno to zamowilam teraz 3,5 tog... -
Często karczek jest chłodny bo odkryty ale jak sprawdzam brzuszek nóżki są ciepłe. Ale oni przyzwyczajeni najgorzej że starszak potrafi się odkopac i śpi w tych 15 stopniach odkryty a skarpetek nie da rady ny założyć nawet jak na śpioch to w nocy sobie sam ściąga. Mają to po M on śpi w szortach odkryty a ja naleśnik muszę z kołdry mieć aby spać
-
AJrin wrote:Często karczek jest chłodny bo odkryty ale jak sprawdzam brzuszek nóżki są ciepłe. Ale oni przyzwyczajeni najgorzej że starszak potrafi się odkopac i śpi w tych 15 stopniach odkryty a skarpetek nie da rady ny założyć nawet jak na śpioch to w nocy sobie sam ściąga. Mają to po M on śpi w szortach odkryty a ja naleśnik muszę z kołdry mieć aby spać

Ja śpię pod kołdrą z pierza 2mx2m
AJrin lubi tę wiadomość

-
Ja polecam pierze. Tj kiedyś pisałam u mnie spada do 16 , a wcześniej jest ok 21. Młoda spi w body i legginsach i w końcu nie ma chłodnego brzuszka i karku. I nawet przy 21 nie jest spocona.edwarda20 wrote:Dziewczyny mam w domu teraz 19,5 stopnia, strasznie wieje wiec pewnie dlatego
(ostatnie pietro w wiezowcu). Jak byscie ubraly dziecko na noc? Pewnie jeszcze temp spadnie i martwie sie, ze zmarznie. Niby ma spiworek 2,5 tog ale jakis taki cienki mi sie wydaje. Jak zobaczylam ze tak zimno to zamowilam teraz 3,5 tog...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 01:54
-
Obroniłam się we wtorek! Ulga, że już to mam z głowy

My kupujemy kaukaska w doniczce w tym roku jeszcze normalna żywa, bo maly nie raczkuje, więc nie mam się co bać, że coś zje
tylko nie wiem kiedy ja kupimy, bo Maz tak późno wraca ostatnio.
My w sypialni mamy 21 i dla mnie to jest lekko chłodno, w ciągu dnia jest ok tak akurat, a w nocy mały śpi w pajacu i śpiworku i jeszcze cienki kocyk na to daje, zawsze ma zimne uszy
Ciągle mówi tylko tata tata, od momentu aż się obudzi to cały dzień, chyba ma za mało taty
A w sobotę mieliśmy pierwszy śnieg, bardzo mu się podobało trochę był zdziwiony, ale później się śmiał
Aga78, Katy, Totoro, AJrin, Andzia123, White Innocent, Malyprosiaczek lubią tę wiadomość

-
Makira gratulacje!

To u nas od kilku dni króluje mama. Tata nie chce mówić, za to mama ciągle.
U nas też śnieg od niedzieli leży. Ale Młoda popatrzyła i ok. Leży coś białego to niech leży
. I więcej reakcji na śnieg brak.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️