Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
a u nas stoi żywa choinka, maleńka, na takim stołeczku i jest spoko - tzn K ją sobie ogląda, krzyczy do niej, ale nie kombinuje za bardzo jak ją zjeść czy się wspinać
a wigilia i święta .. mamy rodziców pietro niżej więc o jedzenie na święta się nie martwię, zrobię ciacha jakieś i już
na wigilię jedziemy do bratowej, tam będą wszyscy, ponad 20 osób, ciekawa jestem jak K w takim tłumie się ogarnie bo u nich zawsze jest bardzo gwarno a on ostatnio ma gorsze dni, a popołudnia to już w ogóle
u nas w sypialni nocą też jest chłodno, K śpi w pajacyku i śpiworku cienkim plus kocyk, a jak ja idę spać to już się grzejemy razem
Andzia superancko wyglądasz, nic się nie rzuca w oczy!
my też mieliśmy dzisiaj w domu zdjęcia rodzinne, takie dla nas, na luzie, na pamiątkę tych pierwszych świąt razemzobaczcie jak fotografka zębiszcza złapała
no i foto z ulubioną książką musiało być
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/205131d04e65.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0ad8de983c6.png
Katy, Agusia_pia, Andzia123, edwarda20, darika, Totoro, Kinga., Aga78 lubią tę wiadomość
-
W tym roku Wigilia u nas i jestesmy troche w d..z przygotowaniami, ale mam nadzieje, ze sie wyrobimy xd W kazdym razie wiem, ze sie w przyszlym roku nie biore za to :p
Andzia, spoko to wygladaTez mam po kp asymetrie bo maly chetniej z prawego jadl, ale nie jest bardzo widoczna xd
Andzia123 lubi tę wiadomość
-
A mi smutno, bo wigilia i pierwszy dzień świąt miał być u nas, a wczoraj wyszło, że nie wszyscy dadzą radę przyjechać, no i zdecydowaliśmy, że jak co roku to my jedziemy do moich rodziców
Jedyny plus jest taki, że nie będę musiała sprzątać w weekend
Ja wczoraj udekorowałam dom od góry do dołu, uwielbiam ten klimat -
Dziewczyny a kreacje dla dzieciaków na Święta przygotowane?
Amela na wigilię chyba ubiore w taką śliczna spodniczke tiulowa i białe body. W pierwszy dzień swiat mamy śliczne body z reniferem i do tego leginsy czerwone ze spódniczka. A w drugi może sukieneczke?
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
ja mam w sumie też trzy zestawy, na wigilię czerwone spodnie i bluzka z kamizelką i muszką, na drugi dzień spodnie i koszula plus szelki a na trzeci dzień body z kołnierzykiem w kratkę i spodnie.
my wigilię mamy u nas wspólną z teściami, na pierwszy lub drugi dzień jedziemy do moich dziadków i tam będą moi rodzice i rodzeństwo i jeden dzień w domu tylko spór trwa w który dzień jechać... -
Dzięki dziewczyny
My na wigilię idziemy najpierw do moich rodziców a później wracamy do domu z ciocia zjeść jeszcze kolację, a pierwszego dnia zjeżdża sie do nas rodzinka męża, więc coś tam z ciocia poszykujemy, później na kawę i ciacho do moich rodziców i drugi dzień w domkuna wigilię nakładam Kubie koszule i jeansy, może sweterek jakiś
a na drugi dzień ten strój elfa którego zdjęcie wstawialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 20:42
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Agusia czyzby spodnie czerwone z bluzko-kamizelka z pepco? Bo mamy tez takie cosik
maz kupil malemu na mikolajki
U nas to ubranko z pepco na wigilie, 1 dzień chrzciny Stasia wiec granatowe spodnie, koszulobody, mucha, szelki + kurtka, czapka i buty do kosciołaa w 2 swiat koszula w czerwono- biała krate i jakies spodnie
-
Ja na Wigilie zaloze Kamciowi body z napisem My First Christmas i jakies spodenki, a w pozostałe dni jeszcze nie wiem :p Mam jeszcze ubranko z sesji, ale moze mu w nim być za cieplo
Takie mial:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7228d3658e6.jpg
Andzia123, AJrin lubią tę wiadomość
-
ja też mam body z reserved razy dwa mieli takie fajowe w pingwiny za chyba 15zł, więc wzięłam z myślą o świętach, do tego jakieś spodenki, może te sweterkowe co na fotkach wyżej, może takie lekkie szare.. u nas jeansy i sztywne ciuszki, koszule, kompletnie się nie sprawdzają, musi być wygodnie
mamy za to fajną tradycję do której w tym roku K dołącza - 25.12 jemy leniwe śniadanko świąteczne w piżamachi już cała trójka ma piżamy świąteczne odszykowane
i skarpety
Andzia123, Aga78 lubią tę wiadomość
-
kaszelkowa wrote:a u nas stoi żywa choinka, maleńka, na takim stołeczku i jest spoko - tzn K ją sobie ogląda, krzyczy do niej, ale nie kombinuje za bardzo jak ją zjeść czy się wspinać
a wigilia i święta .. mamy rodziców pietro niżej więc o jedzenie na święta się nie martwię, zrobię ciacha jakieś i już
na wigilię jedziemy do bratowej, tam będą wszyscy, ponad 20 osób, ciekawa jestem jak K w takim tłumie się ogarnie bo u nich zawsze jest bardzo gwarno a on ostatnio ma gorsze dni, a popołudnia to już w ogóle
u nas w sypialni nocą też jest chłodno, K śpi w pajacyku i śpiworku cienkim plus kocyk, a jak ja idę spać to już się grzejemy razem
Andzia superancko wyglądasz, nic się nie rzuca w oczy!
my też mieliśmy dzisiaj w domu zdjęcia rodzinne, takie dla nas, na luzie, na pamiątkę tych pierwszych świąt razemzobaczcie jak fotografka zębiszcza złapała
no i foto z ulubioną książką musiało być
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/205131d04e65.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0ad8de983c6.pngmałamii89 lubi tę wiadomość
-
Belly katuje mnie mailami, że mnie tu dawno nie było, więc zgłaszam się.
Chciałabym Wam i Waszym Maluszkom złożyć przy okazji najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, a przede wszystkim rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. I pomyśleć, że rok temu wszystkie byłyśmy jeszcze brzuchatkami, a teraz wreszcie pierwsze wspólne święta.
Przesyłamy z Bianką uściskiacygan, Totoro, Katy, darika, Andzia123, Aga78, AJrin, gondi lubią tę wiadomość
-
Ja mam dużo światecZnych strojów. W tym roku kupiłam im 2 identyczne sukienki, Do tego mam jeszcze 2 podobne z ubiegłego roku, plus 3 mikołajowe body. Także myśle ze znów wystąpię z młodymi w stroju mikołajki ( chyba 3 rok z rzędu), ale myśle ze to już będzie ostatni raz, a poźniej młode przejmą pałeczkę
-
Ja nie kupowałam Lili świątecznych ubranek. Na wigilię założę jej sukieneczke w szaro-różowo-białą karteczkę, którą dostała od kuzynki na Mikołaja, a w pierwsze święto to właśnie rozkminiam xD miałam jej założyć sukienkę dżinsową z 5 10 15, bo dostanie pod choinkę, ale dostała od męża sukieneczkę, która wygląda jak taka na ramiączkach założona na białą bluzeczkę, w dodatku te ramiączka wyglądają jak królicze uszka i jest tak słodka, że nie wiem czy tej nie założymy xD a w drugi dzień świąt będziemy w domu, więc będzie pewnie w leginsach popylac. Chyba, że ktoś przyjdzie do nas
-
U nas wszystko ok.
Bianka jest małym pełzakiem, przybiera pozycję czworaczą już długo, ale jak narazie woli być polerką do podłogi z prędkością światła. Xd Wspina się narazie na kolanka.
Poza tym mówi mama, tata, baba i papa, ostatnio nauczyła się robić papa - najchetniej sobie samej do lustra.Buja się w rytm muzyczki, naśladuje co się da - bujanie w przod, w boki, zamykanie oczu, rzucanie piłeczką. No jest małym rojberkiem ogólnie. A ja szaleje za nią z dnia na dzień coraz bardziej.
Powoli zaczynamy myśleć też nad drugim dzieckiem. Zobaczymy czy los na to pozwoli.Katy, darika lubią tę wiadomość