Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypomarańczka_33 wrote:rozumiem Cię, jeśli chodzi zaś o mnie to ja się całkiem nie dawno dowiedziałam, że to forum jest płatne i zostało mi chyba naście dni dostępu testowego, więc tym bardziej jestem za grupą fb, choć jak pisałam wcześniej dołączę do niej za jakiś czas, natomiast płacić za to forum nie zamierzam więc i tak stąd zniknę
Jestem na tym forum od kwietnia br. Konta premium nie mam. I nie trzeba płacić. Chyba że chcesz mieć dodatkowe bajery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 11:11
pomarańczka_33, edwarda20, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllka wrote:U mnie mały chyba usnął więc i ja się kimnę. Urządził mi pobudkę od 3 do 4:30 gdzieś, kursowałam co chwilę bo usnąć nie mógł. A że kawy nie mogę to zostaje odsypianie
Udanej drzemki! Mnie kawa też nie wchodzi.Ellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiało dołączam z terminem 1.04. I od razu mam takie pytanie, czy ma któraś z was problem z niskim ciśnieniem? Dzisiaj rano miałam 88/48 i mąż musiał mi śniadanie zrobić bo nie byłam w stanie ani stać, ani siedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 11:51
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Aliskaa wrote:Grupę dodałam na pierwszą stronę. Ale sama na razie nie dołączę, bo jeszcze u mnie wszystko stoi pod znakiem zapytania... i na razie będę anonimowa.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Witam sie i ja, nic nowego nie wniose. Nadal mdłości, wymioty i calodzienne lezenie w łóżku.
Na fb tez chyba raczej nie dołączę, tu mi dobrze
Pytalyscie o wystajacy brzuszek, ja ogolnie troche tego brzuszka zawsze mialam,wiec az tak szybko roznicy nie zauwaze,ale na chwile obecna na pewno wciecie w talii troszke sie zaokraglilo i kosci miednicy juz nie sa tak bardzo widoczne jak przed ciaza
Wszystkim pochorowanym zycze szybkiego powrotu do zdrowia :* a u mnie dzis nawet troszke sloneczko przez okno zaglada
No i konczymy dzis 9 tydzienedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Rene, jak tam dzisiaj??
-
Annus wrote:Nieśmiało dołączam z terminem 1.04. I od razu mam takie pytanie, czy ma któraś z was problem z niskim ciśnieniem? Dzisiaj rano miałam 88/48 i mąż musiał mi śniadanie zrobić bo nie byłam w stanie ani stać, ani siedzieć
rzeczywiście niziutkie ciśnienie masz,ja też należę do grupy osób z niskim ciśnieniem ale takiego jeszcze nie miałam. -
Agusia_pia wrote:chyba większość z nas woli tu zostać i fajnie
rene super wiadomości
ja siedzę w pracy i rozbolał mnie kręgosłup
Co do grup fb jak będę częściej na necie to chętnie dołączę póki co zostaję tu,nie chcę się zapisywać a później nic nie pisać... -
Hej dziewczyny
skoro większość nas się przeniosła z drugiej grupy kwietniowej to dołączę i ja
termin mam na 11.04, to moja 1 ciąża
wizytę u swojego gin mam teraz w czwartek, a prenatalne 26.09, dostałam na nie skierowanie więc nie wiem jak kształtują się u mnie ceny..
głód mnie męczy cały czas, a mdłości pojawiły się u mnie jakieś 2tyg temu i nie ustępują.. liczyłam że w 12tyg już raczej będą mijać a nie się nasilać, no ale cóż..
Ps. za dużo stron i wątków za nami, więc nie odpowiem na wszystkoedwarda20, Aliskaa lubią tę wiadomość
-
Nawet nie wiedzialam zesa dwa warki kwietniowe
Trzeba sie zlonkowac w jeden bedzie raźniej.
Co do fb poki co u nas tylko najbliższym powoedzieliamy wiecnie planuje ujawniać na fb tego faktu jeszcze.
Z poprzedniej ciazy przeszlismy na fb bo mielismy zle doswiadczenia z trolami na tym forum. Sporo dziewczyn podszywa sie i podaje falszywe dane albo wymysla bajki. A tak soe zweryfikowalysmy na fb i wiemy ze to co piszemy swoata nie ujrzy. Tu niestety kazdy ma dostęp.
Za 8 dni mam prenatalne o losie ale czas leci. -
nick nieaktualny
-
Tamta grupka kwietniowa jest malutka, niewiele się dzieje. Już zapraszałąm dziewczyny stamtąd do nas, fajnie że powoli dołączają.
Annus ja na początku ciązy mialam takie spadki ciśnienia, ogolnie zawsze mam niskie. Lekarz doradzil po przebudzeniu wypic szklanke wody i polezec. Nie zrywac się.