Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Acygan witaj
Rene a co lekarze mówili w sprawie choróbska? Też mam wizytę 28
No to jak nie wszystkie przechodzicie na fb to ja też zostaję tutaj;)
Magdzia, też Ci niedobrze po kawie? -
Aliskaa właśnie, jak sytuacja?:*
-
nick nieaktualny
-
Rene pracuję do 16, więc jakoś wytrzymam, trochę puszcza.
ja miałam sen, śniło mi się że urodziłam w domu! akcja zaczęła się tak szybko że nie dojechałabym do szpitala i jak przyjechała karetka już było widać główkę! ależ sen, maż się śmiał że i tak może byćbo do najbliższego szpitala mam 20 km.
-
Aliskaa wrote:Sytuacja u mnie w miarę lepiej, krwiak ciutkę mniejszy, ale nadal muszę leżeć. I do końca tygodnia na pewno będę w szpitalu, a potem zobaczymy jak dalej będzie sytuacja wyglądać.
kochana dobrze że krwiak się zmniejsza. jak każą leżeć to leż pewnie, wszystko dla dobra maleństwa :* -
Ja usg prenatalne mam w 12t5d - tak zadecydował lekarz. Musisz zapytać lekarza czy to nie będzie za wcześnie. Poza tym pewnie zależy czy ciąża nie jest młodsza lub starsza.
Aliskaa jesteś w szpitalu pod dobra opieka. Musisz wytrzymać. Mnie też było ciężko ale zacisnelam zęby i tłumaczylam sobie ze to dla dobra maleństwa. Bez sensu na pewno nie będą trzymać ale pewnie chcą obserwować. Trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze!29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Madzia, no widocznie fasolka kawy nie lubi ;p;p
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
No to lecę na prenatalne
Trzymajcie kciuki
Z super wiadomości z dzisiejszego dnia - przyszedł ywlicytowany kosz mojżesza i jest przepiekny
Brakuje jeszcze do pełni szczęścia lokatora w koszuEllka, pomarańczka_33, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
Emily kciuki:) czekamy na super wieści i pokażesz kosz?
:D
-
Agusia_pia wrote:Rene pracuję do 16, więc jakoś wytrzymam, trochę puszcza.
ja miałam sen, śniło mi się że urodziłam w domu! akcja zaczęła się tak szybko że nie dojechałabym do szpitala i jak przyjechała karetka już było widać główkę! ależ sen, maż się śmiał że i tak może byćbo do najbliższego szpitala mam 20 km.
Ja ostatnio tez miewam dziwne snysnilo mi sie ze karmilam piersia, ale nie potrafilam,ta piers wypadala dziecku,ja nie wiedzialam co robic i w ogole
ale czulam sie wspaniale,taka przeszczesliwa i spelniona
Ktos zaczal temat wozkow, zastanawiacie sie juz nad tym?ja jestem na etapie rozmyslan 2w1 czy 3w1. Jakie macie zdanie na ten temat? -
Emily - kciukam i czekam na wieści
fajny ten kosz, my na razie nic nie kupujemy - nie liczę oczywiście jednej reklamówki ciuszków, które dostałam os siostry - jej Mała ma trochę ponad 3 miesiąceale jak po prenatalnych będzie wszystko ok to wieść przekażemy reszcie rodziny i zaczniemy szykować pokój dziecięcy - na razie prócz wielkiej szafy tam nic nie ma
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ja na razie nie myślę, bo mam sporo rzeczy po synku;)
Zapewne będziemy kupować jeszcze jedno łóżko turystyczne;)
Acygan, my kupowaliśmy wózek 2w1 (gondola i spacerówka) a do tego nosidełko/fotelik samochodowy:) innej firmy ale pasuje do stelaża wózka