Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:Agusia, :* duża ta dziura? Może da się coś z nią zrobić?
niestety dziura jest widoczna i bluzeczka nadaje się na ścierkimąż powiedział że kupi mi dwie i że głupol jestem że płaczę ale ja nie wiem co mi się stało łzy mi leciały jak grochy heh
-
Agusia, hormony:*
Ja w pierwszej ciąży rozbeczałam się na fotelu u dentystki;p wstyd;p a to tylko dlatego że mi znieczulenia nie chciała dać;p
Tak patrzę na Twój suwaczek i widzę że jesteś tylko 1 dzień do przodu ode mnie -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki,to moj pierwszy post w tym watku,wczesniej udzielalam sie na drugim watku u kwietniowek,ale tu jest Was wiecej
chcialam sie dowiedziec czy dziewczyny,ktore sa mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja odczuwaja twardnienie podbrzusza. Nie centralnie pod pepkiem (tam jest ok) , tylko nizej - nad wzgorkiem lonowym. Jest tam twardo ,ale nie sa to skurcze kilkusekundowe/minutowe,tylko caly czas trzyma . Usg mam dopiero za 2 tygodnie,mieszkam w Anglii i tu nie mam mozliwosci pojscia od tak sobie prywatnie
Co do bolu - od poczatku odczuwam bole brzucha (rozne) , teraz najczesciej sa to bole w podbrzuszu po bokach,a takze bole pachwin.
Biore luteine,nospe,witaminy dla kobiet ciazy i dzis dolaczylam do diety magnez w tabletkach.
Co o tym mysliscie? Staram sie duzo odpoczywac -
nick nieaktualny
-
Aleksandra94 wrote:Hej dziewczynki,to moj pierwszy post w tym watku,wczesniej udzielalam sie na drugim watku u kwietniowek,ale tu jest Was wiecej
chcialam sie dowiedziec czy dziewczyny,ktore sa mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja odczuwaja twardnienie podbrzusza. Nie centralnie pod pepkiem (tam jest ok) , tylko nizej - nad wzgorkiem lonowym. Jest tam twardo ,ale nie sa to skurcze kilkusekundowe/minutowe,tylko caly czas trzyma . Usg mam dopiero za 2 tygodnie,mieszkam w Anglii i tu nie mam mozliwosci pojscia od tak sobie prywatnie
Co do bolu - od poczatku odczuwam bole brzucha (rozne) , teraz najczesciej sa to bole w podbrzuszu po bokach,a takze bole pachwin.
Biore luteine,nospe,witaminy dla kobiet ciazy i dzis dolaczylam do diety magnez w tabletkach.
Co o tym mysliscie? Staram sie duzo odpoczywac
Mam tak samo, szczególnie jak stoję. Jak leżę wszystko jest ok.
Aleksander -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobietki. U nas weekend pracowity i totalny brak czasu na wszystko ☺. Na dodatek moje kochanie się pochorowało a wiecie co oznacza chory chłop czytaj umierający. A dzisiaj mnie dopadło ehhh jak żyć z takim katarem. Wszystkim chorym mamusią życzę dużo zdrowia, wizytującym udanych wizyt, leżącym w szpitalu szybkich powrorów do domu bez krwawień i tym podobnych niepotrzebnych dolegliwości. Nowe mamusie witam serdecznie i wszystkim udanego dnis i spokojnego tygodnia.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Casteam, ja miałam bolesne wzdęcia. Pomagał espumisan;)
Co do grupy, też bym chciała dołączyćKto nią zarządza?
-
Rene, jak tam dzisiaj??