Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie
chciałabym do Was dołączyć, planowy termin porodu 8 kwietnia. Co do objawów to zaczęło się od metalicznego posmak około tydzień przed planowaną @, znikł około tydzień po pozytywnym teście, ale od czasu do czasu dalej ten smak powraca. Na obecną chwilę od 4 tygodni mam poranne mdłości (ledwo podniose się z łóżka i muszę pędzić do toalety). Badania prenatalne mam 27.09 już się zaczynam stresować (a co do badań prenatalnych szczerze nie spodziewałam się że są tak drogie, u mnie to koszt 370zl. Ale najważniejsze jest zdrowie maluszka a nie kasa).
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kwietniowe Mamusieedwarda20, Ilona92, Aliskaa lubią tę wiadomość
-
A u nas Igi sie pochorowal ja też sie slabo czuje cos mnie rozklada a M walczy ze skladaniem szafy. W tym twmpie za tydzien skończy haha. No ale musi sie jeszcze nami opiekować w nocy on dyżur z Igim spał u niego na naszym materacu.
-
KaMiszka wrote:Witam serdecznie
chciałabym do Was dołączyć, planowy termin porodu 8 kwietnia. Co do objawów to zaczęło się od metalicznego posmak około tydzień przed planowaną @, znikł około tydzień po pozytywnym teście, ale od czasu do czasu dalej ten smak powraca. Na obecną chwilę od 4 tygodni mam poranne mdłości (ledwo podniose się z łóżka i muszę pędzić do toalety). Badania prenatalne mam 27.09 już się zaczynam stresować (a co do badań prenatalnych szczerze nie spodziewałam się że są tak drogie, u mnie to koszt 370zl. Ale najważniejsze jest zdrowie maluszka a nie kasa).
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kwietniowe Mamusie -
AJrin wrote:A u nas Igi sie pochorowal ja też sie slabo czuje cos mnie rozklada a M walczy ze skladaniem szafy. W tym twmpie za tydzien skończy haha. No ale musi sie jeszcze nami opiekować w nocy on dyżur z Igim spał u niego na naszym materacu.
-
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kwietniowe Mamusie.
KaMiszka lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyHej!!!
U mnie też z tym apetytem, to się zwiększył. Ale zależy od dnia. I tak już tyłek mam spory a to dopiero początek. Od jutra wracam do normalnego jedzenia, czyli 5 posiłków dziennie i lekkostrawnych. Odkąd zaczęłam trochę mniej jeść nie mam już bolących wzdęć.
Pogoda paskudna. W tamtym roku z Mężem szykowaliśmy mieszkanie i praktycznie cały wrzesień było bardzo ciepło i słonecznie. Teraz to ściany by Nam kiepsko schły.
Ze snem też tak mam, że wcześniej wstaję. -
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kwietniowe Mamusie
witaj
370 zł za badania? kurcze dużo. ja mam usg prenatalne 2.10 i powiedziała mi pani w recepcji że to koszt 150 zł. możliwa jest taka różnica w cenie?
może ona źle spojrzała? mówiłam jej że chodzi mi o usg prenatalne.
ja właśnie popijam świeżo wyciśnięty sok z owoców -
nick nieaktualnyNo to różnica w cenie spora, myślę że to może zależeć od tego czy duża konkurencja w danym mieście jest. Agusia_pia wydaje mi się ze Pani z recepcji się nie pomyliła w końcu konkretnie powiedziałaś o jakie badanie Tobie chodzi.
PS. Zazdroszczę smoczki, mniam -
U mnie prenatalne 200 zl. Z papa 400 zl. U genetyka. Ale są tacy w moim miescie którzy biorą 300 i ponad. U mnie też dziś dobrze. Póki co bez mdlosci i zgagi. Nawet więcej życia we mnie:) i krokiety robię :p ze świeżych grzybów które wczoraj nazbieralam:p
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
no u mnie w mieście jest gabinet na gabinecie więc myślę że to przez sporą konkurencję ceny są inne.
sweetmalenka krokiety mmmpycha!
ja bym poszła na spacer ale jest bardzo zachmurzone i wolę nie zmoknąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny