Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:U mnie 300 za usg i 250 za pappa, u genetyka i specjalisty ze wszystkimi certyfikatami, jednego z najlepszych w miescie.
też rozważam zapisanie się do niego na usg genetyczne i pappa:-) -
Agiii37 wrote:Witajcie,
Chciałabym dołączyć do Waszego wątku, termin mam na 4 kwietnia.
Sama mam urodziny w kwietniu i moja mama też wiec będzie ciekawie -
Rene wrote:piszesz o doktorze L.D.?
też rozważam zapisanie się do niego na usg genetyczne i pappa:-)
Tak dokladnie. Tylko troszkę się u niego czeka, więc do dzieła
Zapisy pon-pt 9.00-13.00. Mogę podac Ci numer na priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 16:53
Rene lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Tak dokladnie. Tylko troszkę się u niego czeka, więc do dzieła
Zapisy pon-pt 9.00-13.00. Mogę podac Ci numer na priv. -
A ja dzisiaj się wkurzyłam. Byliśmy na małych zakupach w pepco. Znalazłam takie super butki dla synka, mięciutkie, z gumką na piętę i antypoślizgową podeszwą, ale nie miały żadnej metki. Pytam się sprzedawczyni co i jak, ta poleciała do magazynu, potem gdzieś wydzwaniała. Wystałam się z godzinę czekając i nic się nie dowiedziałam bo musiałam się zbierać do domu;/ i teraz będę "odchorowywać" buciki
a takie fajne były...
-
Nka, ja jestem za takimi grupami;)
-
Mnie w piątek zwaliła z nóg choroba... Stan podgorączkowy, katar jak Niagara, ból glowy, dreszcze...
Dziś dopiero wracam do żywych. Kuruje się herbatą z cytryną, max. 2 tabletki Apapu dziennie na zbicie gorączki, Prenalen krople z wody morskiej (b. dobre na noc) i zbawienny inhalator. Muszę przyznać, że w życiu nie wyleczyłam tak szybko zatkanych zatok jak z inhalatorem :o Nie mogę się kurować sokami z porzeczki itp. bo jestem "słodką mamą" i muszę uważać.
Zwykle w trakcie choroby człowiek faszerował się tą chemią, byle być na chodzie, bo przecież praca itd... A się okazało ze 3 dni z inahlatorem i człowiek prawie zdrowy, tylko jeszcze pokaszlujeProfilaktycznie zwolnienie lekarskie do końca tygodnia, by wygrzać dziadostwo do końca.
Udało mi się kupić zestaw z częściami dla dzieci, to będzie na przyszłośćGorąco polecam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 19:27
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Szczerze, to ja cen nie sprawdzałam. A robię badania w Warszawie. U mnie to 300 zł samo USG.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tez choroba panuje. Corke katar zlapal we wtorek po 2 dniach bylo ok a od dzis glut po pas. Ja za to od piatku z glutem coraz wiekszym do tego mega bole brzucha i pochwy oraz kregoslupa, wymioty podczas mycia zebow i kilka innych dolegliwości. Ogolnie czuje sie fatalnie... A ostatnio chora bylam w poprzedniej ciazy.
-
Ellka wrote:A ja dzisiaj się wkurzyłam. Byliśmy na małych zakupach w pepco. Znalazłam takie super butki dla synka, mięciutkie, z gumką na piętę i antypoślizgową podeszwą, ale nie miały żadnej metki. Pytam się sprzedawczyni co i jak, ta poleciała do magazynu, potem gdzieś wydzwaniała. Wystałam się z godzinę czekając i nic się nie dowiedziałam bo musiałam się zbierać do domu;/ i teraz będę "odchorowywać" buciki
a takie fajne były...
ojoj kochana no to współczuję:*
-
a mi dziś chyba hormony ciążowe dały się we znaki. zobaczyłam dziurę na plecach na mojej ulubionej bluzce którą kupił mi maż (dziurę zrobiła mi pralka bo odpadły mi mieszadła w bębnie) i się rozpłakałam z tej rozpaczy
-
Agusia, :* duża ta dziura? Może da się coś z nią zrobić?