Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Dawno nas nie było
. Na katar (Amela jako dziecko żłobkowe przerabia katar co tydzień) taki gęsty polecam Ectorhin. Prysnąć i po chwili odciągnąć. U nas na gęsty katar to działa najlepiej.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Kala no masz racje ze nikt nie jest idealny. Ale jakoś tak czasem mnie naleci żeby to napiętnować. A czasem nie zwracam uwagi. No to miałaś fajne południe. Ja za to siedzę dziś że starszym. Padł mi w aucie o 14 i wstał o 17 także tego do 22 jak nic będzie latał
-
Totoro nom ja lubię te długie wieczory dla siebie no ale dziś już wytrzymam. Zresztą ostatnio byłam nerwowa i za dużo odbijalam na synu i w efekcie on był nerwowy. Od kilku dni ja trochę wyluzowałam i on widzę mniej jest nerwowy.
Kala no to dobrze że jest ok! -
Lila usnęła dopiero 23.45. Oczywiście po tasiemcowatej bajce raz na rękach, raz na łóżku, bananie, myciu zębów, śpiewaniu i noszeniu jeszcze dobrych kilkanaście minut... Jak jej się to spanie nie poprawi to się wykończę chyba
Ja dzis odpłynęłam po 22 jak mąż jej czytał, pozbierałam się 22.45 i poszłam ją ogarniać w piżamę itd, już nawet bez kąpieli a ta i tak usnęła tak późno.
-
Totoro no to współczuję. Ja że starszym obejrzałam swoje tasiemce na TVP2
no i po ok 21:40 zawołałam już go do łóżka (swojego bo u siebie nie chce zasypiac)
przytulił się i jakoś szybko zasnął. Obudziłam się o 22:30 to już spal. Przeniosłam go do łóżeczka.
Oby Lili się poprawiło spanie bo nawet zdrowiej dla dziecka jak wcześniej chodzi spać. A i Was szkoda bo to umeczenie jak tak późno chodzi spać. -
Jejku Totoro masakra ... chyba codziennie później Lila zasypia. Kurcze może jakąś melisę w kropelkach zapodaj jej wieczorem na wyciszenie. Tulleo czy coś w ten sort.
Jakby co to nie wstałam do kota tylko do Kalinki 😉... ale na szczęście wypiła mleko i śpi dalej
Agusia hmmm... czyżby „M jak milłość?”Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 04:17
-
Kala no dokładnie
wiem to ogłupia że ale lubię hehe.
Kala ja nakarmilam małego i on zasypiał a ja do 3 w nocy puzzle układałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 08:24
-
Kala ja tak samo! I klan czasem
J.S to moja nowa pasja. Obecnie układam 1500 el. Ułożyłam już 3 obrazki 500 600 i 1000pokochałam to. Odstresowuje mnie to i uspokaja
kolejne mam upatrzone 3000 el.
-
Agusia w „Klan” to się wciągnęłam jak w ciąży leżałam. Na szczęście już odpuściłam...W ogóle wtedy chyba we wszystkie seriale się wkręciłam, bo ze strachu i stresu nie mogłam się na niczym skupić oprócz durnego serialu. Dopiero potem jak już spokojniej się zrobiło zaczęłam czytać książki
Totoro jak nocka? Do ktorej pospałyście?
JS bawcie się dobrze 😀 jak sytuacja katarowa? -
Dzięki dziewczyny
Mam nadzieję, że Lili szybko minie, bo serio, to wykańczające 😵
Kala nocka super, jedna pobudka po 5, chwilę ponosilam i spałaja wstałam o 8, Lila 9.10, więc nawet zjadłam śniadanie nie czytając książek 🙈 Jutrzejszy dzień mnie przeraża za to, bo muszę na badania iść i wstać o jakiejś kosmicznie wczesnej godzinie 😐 mam nadzieję, że dziś trochę wcześniej zaśnie, bo padnę 🙈
W ogóle odnotowuję u Lili jakąś nasiloną mamozę i zastanawiam się czy nam się bunt po prostu w ten sposób nie przejawia 🤔
A co najgorsze tak mnie nawala gardło, że chyba zwątpię, plus mam katar, więc uroczo, muszę się szybko wziąć za siebie, żeby się nie rozwinęło nic gorszego 🙄
-
Kala oj tak seriale są dobre na stresy
ja katuje ranczo jak tylko mam czas
U nas dziś dzien okropny. W południe bartus rozbił głowę o salaterke i rozcial tak że krew sie lała mocno. Zadzwoniłam na pogotowie. Do szpitala nas zabrali karetka. Ma 4 szwy