Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Iggi pomyslalam, że jak Ty odkurzasz co 2-3 dni i masz koty to pewnie masz dużo wyższe wymagania
ja odkurzam rzadko, wiec jak ten mi codziennie zbierze okruszki, włosy to jestem zadowolona, że nie muszę nic zamiatać. Wystarczy mi jak co dwa tygodnie odkurze porządniejszym (którego w tym momencie w ogóle nie mam..) tylko boje się, że pionowy tez do końca nie spełni wymagań, czytałam opinie ze po 2 latach akumulator jest słabszy i już tak nie zbiera.
Kala, White Innocent lubią tę wiadomość
-
Czereśniowa z sankami tak zawsze .... albo pełno tego leży albo nie ma nic 🤷♀️
Mi też Zenek w zupełności do codziennego sprzątania wystarcza... ale fakt faktem, ze muszę ustawiać mu dwa przejazdy, bo inaczej nie zbiera wszystkiego. Dla mnie to on też lepiej odkurza, niż taki zwykły na kablu... jak teraz Kryśka jeszcze po nim poprawi szmatą, to w ogóle będzie elegancko. Chociaż dyson i tak pewnie bije na głowę wszystkie Zenki świata 😀
Ale ja się cieszę, ze nie muszę sama latać z odkurzaczem, tylko sobie włączam i jedzie tam gdzie mu każę ... czasami nawet 2 razy dziennie puszczam na przedpokój i kuchnięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 14:22
White Innocent lubi tę wiadomość
-
Mam niedosyt tego Roborocka.Odkurza całkiem ok,ale jak dokłada do tego funkcje mycia to jest gorzej.Narobil takich smug,że nie mogłam patrzeć i po nim poprawiłam mopem Wiledy😜 nawet mąż,któremu takie rzeczy nie przeszkadzają,stwierdził że mycie jest do niczego.Takze jako odkurzanie i to takie po Dysonie,a nie zamiast niego jest ok.Ale nie tego oczekiwałam za taką cenę..
U Was dziś śnieg,a u nas czarno😬ale wrzucę fotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 23:14
Totoro, Kala, Blueberry, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Kala buty fajnie wyglądają.
Nasze przyjdą w poniedziałek ale o dziwo nie miał mokrych stop.
A najlepsze jest że moje śniegowce też nie przyszły i zapitalalam w tych moich koturnach 10 cm :p dałam radę, nawet wciągałam małego pod górę ale stopy obtarte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 16:35
Kala, Czereśniowa lubią tę wiadomość
-
Iggi ja raczej obstawiam bunt czy skok rozwojowy, jak zwał tak zwał. Lila budzi się codziennie o bardzo zbliżonych godzinach, wygląda jakby wybudzała się przechodząc w któraś fazę snu. Analogicznie jak idzie spać trochę później, akcję zaczynają się później. No nic, trzeba przetrwać 🤷♀️ Lepsze to niż coś w wynikach 😀
Widzę, że sanki zaliczonegou nas tez dzisiaj, Lila wyszalała się z tatą, ja, że jakoś stronię od szaleństw, zostałam przy wożeniu Sary w wózku 😅 A wymarzłam tak... Rany, ja nie wiem co się ze mną porobiło, ale taki ze mnie zmarzluch... 🙈
-
Kala u mnie też już właśnie zasnęły 😊
Plan na wieczór na: posprzątać w akwarium / zrobić trening z wczoraj bo wczoraj odpuściłam / zjeść kanapkę z masłem orzechowym mniamm / prysznic / i o 22 zamierzam być w łóżkuKala lubi tę wiadomość
-
Totoro, wcześniej tez byłaś zmarzluchem? Ja zawsze byłam i w końcu w ciazy z Kubusiem coś sie zmieniło i ciagle było mi gorąco i tak już zostało, a teraz w tej ciąży znów ciagle mi zimno. Nie lubię tego uczucia.
Kala rownież zazdroszczę, że tak szybko usypia i tak dobrze spi do rana
-
Czereśniowa miałam dokładnie tak samo 😁 Najpierw zmarzluch, potem w ciąży z Lilą było mi ciągle gorąco (pomijając początek) a w drugiej ciąży to myślałam, ze do konca życia się nie dogrzeję, no wychodząc spod prysznica to mi się autentycznie chciało płakać 🙈 i tak już zostało 🙈 tzn mize nie az tak intensywnie, ale dalej jestem zmarzluchem.
Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
I moje śpią 🥰
Fajny, spokojny dzień za nami.
Planuje ogarnąć zdjęcia do fotoksiazki na prezent dla dziadków i zrobić kilka zamówień online bo zapasy się kończą.
U nas mało śniegu, za mało na sanki, ale spacer zaliczony
Kala fajne te buty niechodki, kurczę za późno o nich poczytałam. Bo Julian ma teraz takie z Zakopanego buty niechodki ciepłe, ale nie da rady w nich chodzic, a kazde ktore mu mierzylam nie pasują, bo ma noge wysoko na podbiciu... byle do Wiosny...Agusia_pia, Kala lubią tę wiadomość
-
Ja w każdej ciąży miałam problem z ciepłem. Było mi mega gorąco i w zimie ciągle zakręcałam ogrzewanie a w lecie jak w drugiej ciąży byłam myślałam że umrę w te upały. I w sumie mi zostało że ciągle mi ciepło. Przed ciążą było mi zimno.
Ja to sobie tłumacze dwoma rzeczami.
1. Mam koła kg więcej więc przez ten tłuszcz mi ciepło
2. Więcej się ruszam przy dzieciach ale właśnie nadwaga powoduje że mi gorąco.
Właśnie siedzę i stygne po prysznicu i treningu. Ale dała dziś czadu 🥵 masakra.Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
My już kupiliśmy prezenty dla dziadków, dla mojej mamy sól do kąpieli z naklejka z dedykacją, dla mojego taty poduszka z dedykacją, dla teściowej słodycze i laurka, dla teścia i jego żony po kawie smakowej. No i też wydrukowałam dla wszystkich zdjęcia z ostatnich 8 miesięcy.
Blueberry lubi tę wiadomość
-
A ja nawet nie myślałam jeszcze o tym. Standardowo pewnie jakieś słodycze może coś mi wpadnie w oko ale szczególnie się nie wysilam jakoś. Zdjęcia dawałam przed świętami
-
Jupik wrote:WI nie chce Cię martwić, ale ja mam mopa Ariete i do dziś pluje sobie w brodę, że nie wzięłam Karchera.. pierwszy reklamowałam po jakiś 6 mcach, niestety kasy nie oddają, tylko przysłali mi nowy.. (pierwszy przeciekał). Ten jeszcze nie przecieka, za to już rozpieprzylam jedna końcówkę, ta do okien, zgięła się i ułamała jak jechałam nią kafelki w łazience 🤦 i to za pierwszym razem. Wcześniej miałam mops parowego no name na kiju i był o nieb lepszy..tylko padł po 2,5 roku. Ariete nie dla mnie.
Zanim zamówiłam to popatrzyłam trochę na opinie na necie i były raczej ok. No zobaczymy. No i może źle napisałam, że wzięłam mop. Bo to to urządzenie, które wygląda jak odkurzacz i można nim czyścić wszystko. "Oczyszczacz parowy" - tak jest opisany.
Młoda waży ok 15kg i ma +/- 97cm ☺️
My dziadkom w tym roku zamówiliśmy miody smakowe w zestawach od Pasieki Sadowskich.
Jeszcze nie przyszły, więc nie wiem w sumie czy będą tak ładne jak na zdjęciach, ale mam nadzieję że tak ☺️