Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czereśniowa może nie będzie tak źle. Ja pamiętam że Bartek kilka razy po 17 padł i to całkiem nie dawno i spal do 6-7 rano 🤷😳
Hej!
Totoro współczuję nocek i mamozy obu dziewczynek. Oby im szybko przeszło i obyś miała chwilę dla siebie nawet na spokojny prysznic :*
U mnie dzień za dniem leci. Zamówiłam sobie na Ali express zestaw do łazienki (kubek dozownik szczotka itp) czarny z dodatkiem drewna. Połowę tanszy niż w Polsce. To mój pierwszy zakup na Ali. Zobaczymy. Dostawa coś koło połowy marca bo nie mają czarnego koloru i muszę czekać na dostawę z hurtowni. Ale nie spieszy mi się więc poczekam.
Wybrałam sobie też do kuchni już zestaw pojemników na żywność chlebak na masło itp. białe ceramiczne. Odłożylam w słoiku trochę więc akurat będzie na to -
Agusia_pia dzięki ☺️
W ogóle to tak a propos zakupów do domu to my z kolei kupiliśmy sobie wannę. Mamy tylko prysznic, Lila kąpie się dalej w plastikowej a jest coraz starsza.. Chociaż szybciej wyrośnie z niej chyba Sara 🙈 W kazdym razie jutro ma przyjechać i jaram się jakbym naiwnie wierzyła, ze się w niej wykąpię wczesniej niż jak dziewczyny do szkoły pójdą 😅😅😅
Wlasnie śpią już, matko, padam 🙈
Wrzucę Wam na chwilkę zdjęcie z ostatnich przytulasow☺️
-
Agusia coś Ty po 18 go obudziłam. Ostatnio po spacerze padł mi o 18 byłam pewna, że już na noc, a on mi wstał o 20.. to dzisiaj nie ryzykowałam. Już mi sie pokładał o 14, ale jakoś nie sądziłam, że bedzie miał drzemkę bo wstał po 6 wiec dosyć normalnie.
Totoro, Sara faktycznie dobrze wyglada 😁 super siostryTotoro lubi tę wiadomość
-
Lila miała 3290g, ale urodziła się 2 tyg przed terminem a Sara 3520g idealnie w terminie
ja podejrzewam, ze Lila się do mnie podała, bo ja cale dzieciństwo i wiek nastoletni niedowagę miałam. Sara może do męża, bo u nich za dzieciaka wszyscy byli pulpety 😁 Lila mi w zeszłym roku przed 2 urodzinami ważyła niecałe 10 kg pontym choróbsku co nas dopadło
a Sara juz 8,6kg a pol roku nie ma🙈
-
Ale fajnie .... odpalam forum a tam dziewczyny Totoro ❤️ cudne ... a pierwsze zdjęcie to już w ogóle mega 😍
Sara na 5 miesięcy nie wygląda w ogóle 😉 świetna jest ... chyba Lili ciuchów pozazdrościła, dlatego tak goni 😂 a sumie wygodnie jak dziewczyny będą w jednym rozmiarze śmigać
80 ... to Kalinka chyba koło roczku nosiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 20:26
Totoro lubi tę wiadomość
-
Kala Sara ostatnio wlasnie u dziadków była w sukience, w której Lila chodziła.. no właśnie jak już chodziła 😅 Lili ostatnio robiłam przesiew w ciuchach i wyniosłam sporo rzeczy na 86🙈 Ona jest taka drobniutka 🙈 Najgorzej mnie przeraża myśl, ze jakby mi teraz jakąś infekcję złapała czy coś to nawet nie ma z czego chudnąć ☹️