Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
acygan wrote:Moze i ja zaczne w cos grac, bo umre chyba z nudow
mam simsy 3 na kompie,nie pamietam juz kiedy je odpalalam
tylko problem jest w tym,ze ja szybko sie nudze takimi rzeczami.
Ja kupilam niedawno Simsy 4. Trochę pogralam, ale mam wrazenie ze te simsy strasznie szybko umierają teraz ;p Juz mi 2 rodzinki umarly, a gralam moze z 8 dni po 3-4 godziny...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Ja kupilam niedawno Simsy 4. Trochę pogralam, ale mam wrazenie ze te simsy strasznie szybko umierają teraz ;p Juz mi 2 rodzinki umarly, a gralam moze z 8 dni po 3-4 godziny...
w listopadzie wychodzą zwierzaki
-
Aksamitna, no niestety trzeba, ale ponoć mają kiedyś zrobić za darmo
No są sprawy ważne i ważniejsze:* -
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Ja kupilam niedawno Simsy 4. Trochę pogralam, ale mam wrazenie ze te simsy strasznie szybko umierają teraz ;p Juz mi 2 rodzinki umarly, a gralam moze z 8 dni po 3-4 godziny...
Mialam 4 i jakos mi nie podeszly,nie wiem czemu. Ale moze jeszcze sprobuje,zobacze -
Paatka wrote:Ja dzisiaj miałam dzień w kuchni i zrobiłam naleśniki ze szpinakiem i ricottą zapieczone w sosie pomidorowym pod mozarellą
Nie mam pomysłu na jutro, ale chyba jakaś rybka musi być, bo zdecydowanie za mało ryb jem w ciąży, ale jakoś wcale nie mam na nie ochoty -
edwarda20 wrote:Moj nigdy nie gral i nie gra, za to na ksiazki i komiksy wydaje pol pensji ;p
Jest informatykiem więc uwielbia kompa, ma olbrzymi regał na którym skolekcjonowal wszystkie gry jakie kiedykolwiek grał, zwłaszcza te które jako dziecko piracila dodatkowo uwielbia książki, zwłaszcza wiedźmin itp.na wszystkie kolekcjonerskie gadżety no i do tego ubóstwia komiksy, zwłaszcza dragon Ball więc biblioteczka robi wrażenie
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Magdzia, mi tam nie przeszkadza;)
AKsamitna o wiesiekgrałam;p a wowa znasz może?;>
W Wowa to nawet ja grałammiałam Maga na 90 levelu:-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 16:26
Ellka lubi tę wiadomość
-
Aksamitna, przecież całą ciążę nie może być tak źle:* Przejdzie w końcu;)
Ibishka, Ty też wowowa?Ja miałam różne klasy, na 105;p bo potem dodatku nie kupowałam, szkoda mi było kasy;p
-
a to ja jestem anty jeśli chodzi o gry, sama nie gram bo wolę książkę albo film, serial i nie lubię jak mój mąż gra, denerwuje mnie to jak nie wiem, jeszcze jakby to robił kiedy naprawdę ma wolny czas to niech tam, ale chata nie ogarnięta, syf jak siemasz Wojtek a on tylko widzi grę... oj to nie dla mnie
no i w ogóle wolę gry planszowe, rzeczywiste od tych komputerowych
a co do ciasta to chyba zrobię murzynek z serem, zawsze pyszny wychodzi i zawsze się sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 16:35
Magdzia85F, Totoro lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
No jasne
my się zatrzymaliśmy na dodatku powyżej 90 levelu, potem też że względu na kasę nie kupowalisny dalej
Ostatnio przyszła szwagierka i graliśmy wszyscy w Re-volta, kojarzyćie te wyścigówki?
Uwielbiam też grę planszowa osadnicy z catanu. Zaraza niesamowicie, przyniósł ja kiedyś znajomy, byłam sceptycznie nastawiona ale już kilka dni później posiadałan własną, i tak się rozprzestrzenilo że już wszyscy znajomi mają -
pomarańczka_33 wrote:a to ja jestem anty jeśli chodzi o gry, sama nie gram bo wolę książkę albo film, serial i nie lubię jak mój mąż gra, denerwuje mnie to jak nie wiem, jeszcze jakby to robił kiedy naprawdę ma wolny czas to niech tam, ale chata nie ogarnięta, syf jak siemasz Wojtek a on tylko widzi grę... oj to nie dla mnie
a co do ciasta to chyba zrobię murzynek z serem, zawsze pyszny wychodzi i zawsze się sprawdza -
edwarda20 wrote:Ja kupilam niedawno Simsy 4. Trochę pogralam, ale mam wrazenie ze te simsy strasznie szybko umierają teraz ;p Juz mi 2 rodzinki umarly, a gralam moze z 8 dni po 3-4 godziny...
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
My też lubimy planszowe:) Mąż już snuje plany jakie będzie kupował, jak mały podrośnie;p Na razie mamy scrable i monopoly