X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acygan wrote:
    Moze i ja zaczne w cos grac, bo umre chyba z nudow :) mam simsy 3 na kompie,nie pamietam juz kiedy je odpalalam :) tylko problem jest w tym,ze ja szybko sie nudze takimi rzeczami.

Ja kupilam niedawno Simsy 4. Trochę pogralam, ale mam wrazenie ze te simsy strasznie szybko umierają teraz ;p Juz mi 2 rodzinki umarly, a gralam moze z 8 dni po 3-4 godziny...

dqprqps6kaqxmc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Magdzia, mi tam nie przeszkadza;)

AKsamitna o wiesiek :D grałam;p a wowa znasz może?;>
    kocham gry blizza, do wowa niestety trzeba kasy ;/ a teraz wszystko idzie na wyprawkę, i kredyt za in vitro ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Ja kupilam niedawno Simsy 4. Trochę pogralam, ale mam wrazenie ze te simsy strasznie szybko umierają teraz ;p Juz mi 2 rodzinki umarly, a gralam moze z 8 dni po 3-4 godziny...
    musisz zmienić w ustawieniach długość życia :) w listopadzie wychodzą zwierzaki

• Ellka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, no niestety trzeba, ale ponoć mają kiedyś zrobić za darmo ;)
    No są sprawy ważne i ważniejsze:*

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    oooo to jest cos takiego ? :O dzieki, poszukam ;p

dqprqps6kaqxmc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Aksamitna, no niestety trzeba, ale ponoć mają kiedyś zrobić za darmo ;)
    No są sprawy ważne i ważniejsze:*
    teraz i tak nie posiedze długo chyba ze z miską na kolanach. :( mam nadzieję że od drugiego trymestru zrobi się lepiej

• acygan Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:

Mialam 4 i jakos mi nie podeszly,nie wiem czemu. Ale moze jeszcze sprobuje,zobacze :)

• ibishka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paatka wrote:
    Ja dzisiaj miałam dzień w kuchni i zrobiłam naleśniki ze szpinakiem i ricottą zapieczone w sosie pomidorowym pod mozarellą :)
    Nie mam pomysłu na jutro, ale chyba jakaś rybka musi być, bo zdecydowanie za mało ryb jem w ciąży, ale jakoś wcale nie mam na nie ochoty :/
    Polecam mirune, nie należy do najtańszych ale ma zero ości i jest pyszna :)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Moj nigdy nie gral i nie gra, za to na ksiazki i komiksy wydaje pol pensji ;p
    haha to mój jest kombinacja waszych mężów :)
    Jest informatykiem więc uwielbia kompa, ma olbrzymi regał na którym skolekcjonowal wszystkie gry jakie kiedykolwiek grał, zwłaszcza te które jako dziecko piracil :) a dodatkowo uwielbia książki, zwłaszcza wiedźmin itp.na wszystkie kolekcjonerskie gadżety no i do tego ubóstwia komiksy, zwłaszcza dragon Ball więc biblioteczka robi wrażenie :)

edwarda20 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Magdzia, mi tam nie przeszkadza;)

AKsamitna o wiesiek :D grałam;p a wowa znasz może?;>
    Ha pewnie, Wow, lol :)

W Wowa to nawet ja grałam :) miałam Maga na 90 levelu:-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 16:26

Ellka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, przecież całą ciążę nie może być tak źle:* Przejdzie w końcu;)

Ibishka, Ty też wowowa? :D Ja miałam różne klasy, na 105;p bo potem dodatku nie kupowałam, szkoda mi było kasy;p

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja jestem anty jeśli chodzi o gry, sama nie gram bo wolę książkę albo film, serial i nie lubię jak mój mąż gra, denerwuje mnie to jak nie wiem, jeszcze jakby to robił kiedy naprawdę ma wolny czas to niech tam, ale chata nie ogarnięta, syf jak siemasz Wojtek a on tylko widzi grę... oj to nie dla mnie :P
    no i w ogóle wolę gry planszowe, rzeczywiste od tych komputerowych ;)

a co do ciasta to chyba zrobię murzynek z serem, zawsze pyszny wychodzi i zawsze się sprawdza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 16:35

Magdzia85F, Totoro lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne :) my się zatrzymaliśmy na dodatku powyżej 90 levelu, potem też że względu na kasę nie kupowalisny dalej :)

Ostatnio przyszła szwagierka i graliśmy wszyscy w Re-volta, kojarzyćie te wyścigówki?

Uwielbiam też grę planszowa osadnicy z catanu. Zaraza niesamowicie, przyniósł ja kiedyś znajomy, byłam sceptycznie nastawiona ale już kilka dni później posiadałan własną, i tak się rozprzestrzenilo że już wszyscy znajomi mają :-D

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka_33 wrote:
    a to ja jestem anty jeśli chodzi o gry, sama nie gram bo wolę książkę albo film, serial i nie lubię jak mój mąż gra, denerwuje mnie to jak nie wiem, jeszcze jakby to robił kiedy naprawdę ma wolny czas to niech tam, ale chata nie ogarnięta, syf jak siemasz Wojtek a on tylko widzi grę... oj to nie dla mnie :P

a co do ciasta to chyba zrobię murzynek z serem, zawsze pyszny wychodzi i zawsze się sprawdza :)
    Podasz przepis? Mój mąż uwielbia murzynki i uwielbia serniki więc to coś dla niego :)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bardziej planszowkowa, na kompie gram tylko w sapera xD

My mamy juz coraz wiekszy zbior planszowek :) na kazda okazje prosimy o planszowki :)

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Rene Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Simsy:-)Też je lubię:-)

edwarda20 lubi tę wiadomość

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tritico CR Tardyferon Falvit Kwas foliowy
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też lubimy planszowe:) Mąż już snuje plany jakie będzie kupował, jak mały podrośnie;p Na razie mamy scrable i monopoly :)

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez planszowki to podstawa. Simsy zakupilam na okres ciązy, ale tylko podstawe bez dodatkow. Szkoda pieniędzy.

A przepis na murzynka tez chętnie wezmę.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    o fajnie a macie ten kod co się nabija pieniądze?

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tritico CR Tardyferon Falvit Kwas foliowy
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się przy Was staro ;)...świat gier to nie moja bajka w zupełności. Za to często gramy ze znajomymi w kalambury. ;)

pomarańczka_33, Magdzia85F lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ