Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:Podasz przepis? Mój mąż uwielbia murzynki i uwielbia serniki więc to coś dla niego
tylko muszę go najpierw znaleźć
ogólnie lubię ład i porządek ale jeśli chodzi o kulinarne przepisy to jest zawsze armagedon
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Tęskniąca wrote:Czuje się przy Was staro
...świat gier to nie moja bajka w zupełności. Za to często gramy ze znajomymi w kalambury.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde, jeśli chodzi o gry to ja się zatrzymałam na etapie PegasusaxD Dyskietki z 16263734848595 gier i wszystkie takie samexD Strzelanie do kaczek, Gunman, Tanki, Mario, dr Mario... ehh...xD
I weźcie już z tymi ciastami skończciexD Mój gin ma jakąś obsesję na punkcie wagi i tylko mnie opitala jak mi parę deko podskoczy...xD
-
Dziewczyny ja już po prenatalnych.
Wszystko w jak najlepszym porządku!Ma już 67 mm co odpowiada 13tc ale lekarz wyznaczył datę porodu na 7.04.18 (poproszę o zmianę) czyli po środku, bo z Om to byłby 12t5d. Serduszko 163/min. NT 1,6 czyli norma. Wszystko na swoim miejscu- rączki, paluszki, mózg, serduszko. Dużo skakało, otwierało buzię no i nawet pomachalo do nas
. Wrażenia niezapomniane!
No i powiem wam po cichu, że na 90% dziewczynka.
Ellka, Tusianka, Paatka, KaMiszka, Rene, edwarda20, Sassy, Magdzia85F, Aliskaa, pomarańczka_33, ibishka lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Aksamitna wrote:ostatnio nowy wiedźmin ,jestem zakochana po uszy w tym świecie i Geralcie z Yen.
Do tego diablo 3, czasem jak mnie najdzie to stare gry typu Heroes
Totalnie moje typy. Mój z dumą opowiada, że przeszłam Wiedźmina ze wszystkimi dodatkami
W klimacie polecam też Skyrim. Nocki potrafię przy tym zarwać...Ellka lubi tę wiadomość
-
darika wrote:Dziewczyny ja już po prenatalnych.
Wszystko w jak najlepszym porządku!Ma już 67 mm co odpowiada 13tc ale lekarz wyznaczył datę porodu na 7.04.18 (poproszę o zmianę) czyli po środku, bo z Om to byłby 12t5d. Serduszko 163/min. NT 1,6 czyli norma. Wszystko na swoim miejscu- rączki, paluszki, mózg, serduszko. Dużo skakało, otwierało buzię no i nawet pomachalo do nas
. Wrażenia niezapomniane!
No i powiem wam po cichu, że na 90% dziewczynka.
Gratulacjetez chce córke!
Taka ochote na ciasto narobilyscie, poszlam na dol a tam mama piecze hehemile zaskoczenie
-
nick nieaktualny
-
Kachna62 wrote:Ja nadal 56kg (mam 165cm) i ani rusz w gore a juz jem normalnie. W pierwszej ciąży na tym etapie mialam juz chyba 58. I tez nie obchodzimy dnia kobiet, walentynek, dnia chlopaka, dnia mezczyzny itd
Co do tortow: próbowalyście tort bezowy przelozony kremem z mascarpone i bitej smietany, z borowkami, kiwi i truskawkami?? Niebo w gebie i robi sie mega szybko bo gotowe blaty bezowe mozna kupic w cukierniach lub piekarniach! Tylko mam mieszane uczucia co do jedzenia bezy w ciazy ale po ciazy sprobujcie bo warto!
Jeżeli masz sprawdzone hajka to nic nie zaszkodzi, równie dobrze jajecznicy tez nie powinnaś jesc