Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlona92 wrote:Przepis stad brałam http://www.mojewypieki.com/post/tort-czekoladowy-z-malinami
Uwielbiam tę stronę! Sernik banofie robiłam!!! Cudo!!!
Mam 3 książki.
Pomarańczka
Na pewno pycha, przełamują się smaki!!! Zrobię... jakośWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 19:28
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydarika wrote:Dziewczyny ja już po prenatalnych.
Wszystko w jak najlepszym porządku!Ma już 67 mm co odpowiada 13tc ale lekarz wyznaczył datę porodu na 7.04.18 (poproszę o zmianę) czyli po środku, bo z Om to byłby 12t5d. Serduszko 163/min. NT 1,6 czyli norma. Wszystko na swoim miejscu- rączki, paluszki, mózg, serduszko. Dużo skakało, otwierało buzię no i nawet pomachalo do nas
. Wrażenia niezapomniane!
No i powiem wam po cichu, że na 90% dziewczynka.
już zmieniam
darika lubi tę wiadomość
-
pomarańczka_33 wrote:hahaha chyba kurierem Wam będę wysyłać po kawałku
Skoro nalegasz to u mnie kurier pierwszy niech bedzienie jestem slodyczowa, ale dzis jakos mam ochote. Ciasto mojej mamy juz sprobowalam, pycha
jak tylko lepiej sie poczuje, to robie i ja
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam ciacho z Nutellą. Na spodzie suchary z Nutellą, druga warstwa jest z serkow homogenizowanych i śmietany a na wierzchu galaretka wiśniowa gotowana na soku wiśniowym i oczywiście wiśnie
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Magdzia85F wrote:Już Mężowi zapowiedziałam, że jutro idziemy na ciacho do cukierni.
Pomarańczka a Ty jesteś, z której części Polski?chociaż już jestem tu zameldowana więc chyba straciłam status słoika
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sweetmalenka wrote:To ja dzisiaj też sernik ale kupny:p mój nie gra-konsole sprzedał. Czyta(l) teraz juz rzadziej. Raczej jego obsesja jest dragon bol(czy jak to tam się pisze). Nawet tatuaż sobie z tym zrobił!
start pryk a wszystko ma z dragon balla, koszulki, bluzy, kubek, tapety, a w biurze nad biurkiem ma olbrzymi obraz na płótnie genialnego żółwia (postaci z dragon ball)
-
Magdzia85F wrote:To do mnie ciacho szybko dojdzie:-) też jestem słoik, ale bardziej podwarszawski już