Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęskniąca wrote:Dzień doberek,
a ja dziś jade na wycieczkę [yupi]. Z ojcem mojego dziecka mamy takie wspólne hobby, że co roku mniej wiecej od maja do września, w każdą mozliwą sobotę zwiedzamy jakiś zamek. Ostatnio był Kórnik, dziś chyba będzie Gołuchów. Powoli lista zamków w Polsce nam się kończy, może Wy coś podpowiecie?
Miłego dzionka wszystkim i pięknego, słonecznego weekendu -
Tęskniąca wrote:Dzień doberek,
a ja dziś jade na wycieczkę [yupi]. Z ojcem mojego dziecka mamy takie wspólne hobby, że co roku mniej wiecej od maja do września, w każdą mozliwą sobotę zwiedzamy jakiś zamek. Ostatnio był Kórnik, dziś chyba będzie Gołuchów. Powoli lista zamków w Polsce nam się kończy, może Wy coś podpowiecie?
Miłego dzionka wszystkim i pięknego, słonecznego weekendu
Ja bylam w Goluchowie latem,i bylam zawiedziona.
Większość "komnat" nie dostepna dla zwiedzajacych.
Cale zwiedzanie z przewodnikiem trwalo ok pol godziny.
Park dookola zamku zaniedbany zarosniety,psie kupy.
No ale moze teraz jest juz inaczej:-)
-
nick nieaktualnyAsiaa1201 wrote:Dzidzia wygląda jakby smoczka miała hehe
Ciacho piękne masz talent
dziewczyny tez przy zaparciach boli Was brzuch?
Tak, to normalne.
Dziś w nocy to było piekło wzdęć!!! Przesadziłam z jabłkami, tak mnie jelita bolały, jakby mi szpilki ktoś wbijał. Co zasnęłam, to siku! Jestem półprzytomna:'(
AJrin CUDO!!!! Masz talent kobieto!
Aleksandra piękna Dzidzia!!! -
nick nieaktualny
-
Mój mąż za to jest zupełnym przeciwieństwem. W ogóle nie wie co to gry i nigdy go to nie interesowało. Uwielbia chodzić na grzyby i w tym roku jak ja musiałam leżeć i nie mogłam chodzić z nim to codziennie przynosił piękne reklamówki prawdziwkow, podgrzybkow, kozlarkow i maslakow
. Poza tym jego pasją to motoryzacja - auta, motocykle (tak nawiasem to swojego czasu dużo jeździliśmy i zaraził mnie tą pasja
przed zajściem w ciążę marzylam żeby zrobić prawo jazdy A... No ale nie zdążyłam
). Dużo czasu spędza w swoim warsztacie samochodowym, ale na szczęście mam go blisko bo po drugiej stronie podwórka
więc nie mam mu tego za złe.
A wczoraj wieczorem powiedział mi że jak patrzył na naszą Kruszynke na ekranie monitora jak się rusza, wymachuje rączkami, otwiera buzię to bardzo się wzruszył. A raczej nie należy do osób wrażliwych i dlatego wiem, że dla niego to też było mega przeżycie.
Miłego weekendu Mamuśki!Magdzia85F lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej babeczki gratuluję udanych wizyt ślicznie dzidziusie. Tak narobiłyście mi smaka tymi slodkoścismi pycha. No i nic mi nie pozostanie jak wziąć się do roboty. Moja córka wymyśliła żeby zrobić oponki i małe pączusie więc bierzemy się do pracy. Miłego weekendu Wam życzę
-
nick nieaktualny
-
Rene już lepiej. Głowa przechodzi, Ale wieczór i noc były ciężkie.
A co to za nowy avatarek?