Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
tak sobie przeglądałam zdjęcia rybek welonek w necie i to zdjęcie mi się bardzo spodobało:-)Ellka wrote:Rene już lepiej. Głowa przechodzi, Ale wieczór i noc były ciężkie.
A co to za nowy avatarek?
Ellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cieszę się że już jest lepiej i współczuje nocki,a napisz mi kiedy masz kolejna wizytę bo chyba przeoczyłam postEllka wrote:Rene już lepiej. Głowa przechodzi, Ale wieczór i noc były ciężkie.
A co to za nowy avatarek?
-
nick nieaktualny
-
Rene, nie pisałam chyba kiedy. Zapisałam się na 19 października dopiero. Kolejne 3 tygodnie czekania. A Ty kiedy masz?
-
pomidorowa dzieci sobie na dziś zażyczyły:-)Gosiczek wrote:Dziewczyny co macie na obiad?
-
a ja juz myślałam że przeoczyłam ostatnio sporo jest postów:-)Ellka wrote:Rene, nie pisałam chyba kiedy. Zapisałam się na 19 października dopiero. Kolejne 3 tygodnie czekania. A Ty kiedy masz?
ja mam 4 października wizytę plus usg prywatnie,a na fundusz mam 12.10 wizytę
Ellka lubi tę wiadomość
-
u mnie ugotowała się pomidorowa i wyszło tyle że będzie i na jutro

u mnie dziś piękna pogoda słońce, pranie schnie na dworze. jest u nas córka mojej szwagierki ma nie całe 3 latka. jest świetna i słodko mówi
na co dzień mieszka w Anglii. będzie u ans tydzień także dni mi szybko zlecą 
w poniedziałek jadę na usg prenatlane. ciekawe jak moje maleństwo już urosło
-
nick nieaktualnyNie mam pomysłu na obiad, bo nie mam ochoty i pomysłu na nic konkretnego:'(
Byłam z Mężem w cukierni i nie mogłam się zdecydować co wziąć. Wzięłam kremówkę i eklerki i ... Bleee.
Zjadłam śledzia za to
był lepszy!
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis jemy pierogi miesem i zupa grzybowa do popicia!
Co do botoksu to moj maz mowi ze to bie jest film dla kobiet w ciazy bo jest duzo watkow aborcji, poronien itd. ale trumacze mu ze to taka fikcja filmowa bo wiadomo ze im bardziej kontrowersyjny film tym przyciagnie wiecej widzow.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny