Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:Rene już lepiej. Głowa przechodzi, Ale wieczór i noc były ciężkie.
A co to za nowy avatarek?Ellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Rene już lepiej. Głowa przechodzi, Ale wieczór i noc były ciężkie.
A co to za nowy avatarek? -
nick nieaktualny
-
Rene, nie pisałam chyba kiedy. Zapisałam się na 19 października dopiero. Kolejne 3 tygodnie czekania. A Ty kiedy masz?
-
Ellka wrote:Rene, nie pisałam chyba kiedy. Zapisałam się na 19 października dopiero. Kolejne 3 tygodnie czekania. A Ty kiedy masz?
ja mam 4 października wizytę plus usg prywatnie,a na fundusz mam 12.10 wizytęEllka lubi tę wiadomość
-
u mnie ugotowała się pomidorowa i wyszło tyle że będzie i na jutro
u mnie dziś piękna pogoda słońce, pranie schnie na dworze. jest u nas córka mojej szwagierki ma nie całe 3 latka. jest świetna i słodko mówina co dzień mieszka w Anglii. będzie u ans tydzień także dni mi szybko zlecą
w poniedziałek jadę na usg prenatlane. ciekawe jak moje maleństwo już urosło -
nick nieaktualnyNie mam pomysłu na obiad, bo nie mam ochoty i pomysłu na nic konkretnego:'(
Byłam z Mężem w cukierni i nie mogłam się zdecydować co wziąć. Wzięłam kremówkę i eklerki i ... Bleee.
Zjadłam śledzia za tobył lepszy!
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis jemy pierogi miesem i zupa grzybowa do popicia!
Co do botoksu to moj maz mowi ze to bie jest film dla kobiet w ciazy bo jest duzo watkow aborcji, poronien itd. ale trumacze mu ze to taka fikcja filmowa bo wiadomo ze im bardziej kontrowersyjny film tym przyciagnie wiecej widzow.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny