Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam straszne ani sliwki ani otręby ani jogurty, ani jabłka nic nie pomagało. Ostatnio jak bylam na wizycie lekarz powiedział żebym sobie kupiła duphalac, to taki syrop który bardzo bezpiecznie mozna stosowac ma tylko tak efekt ze " ułatwia przemieszczanie powodując przenikanie wody do jelita. Nie jest wchłaniana do organizmu". Polecam bardzo mocno ma taką szkodliwość co espumisan czyli żadną a działa cuuda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis mialam badania, z dzieckiem wszystko ok. Pytalam o plec - czy juz cos tam widac,to powiedziano mi,ze w tym tygodniu nic nie powiedza,bo narzady meskie i damskie wygladaja tak samo. Dziwne,ze w wiekszosci Waszych przypadkow lekarze powiedzieli chociaz prawdopodobnie co bedzie,wiec chyba jednak cos sie roznia - no niestety angielska sluzba zdrowia...
Zapytalam tez o twardnienie brzucha,bo czasem je miewam razem z kluciem w pochwie to powiedziala tylko,ze to normalne w ciazy. Mialam nadzieje,ze sprawdzi szyjke macicy,ale niestety nie.
Czy Wy tez miewacie takie klucia w pochwie ? Juz kiedys je mialam,potem zniknely i wrocily 3dni temu. Marwie sie,zeby to nie bylo skracanie szyjkiNa szczescie za niecale 2tygodnie lece do Polski i tam pojde na wizyte . W Anglii kolejna ustawili mi dopiero za 3 miesiace ( w wigilie!
)
Prosze o wpisanie mojego terminu na 7kwiecien
Dzidzia ->
Rene, Aliskaa, Ilona92, darika, Tusianka, Magdzia85F, KaMiszka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dobrych wiesci na usg.
No ja wlasnie wyszlam z kuchno to i sie pochwalę co upieklam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a9a2014a360.jpg
U nas jutro roczek synka a M ma dzis imieniny o ktorych totalnie zapomnialam.Rene, Ilona92, Aliskaa, pomarańczka_33, darika, Tusianka, Magdzia85F, KaMiszka, Ellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra94 wrote:Ja dzis mialam badania, z dzieckiem wszystko ok. Pytalam o plec - czy juz cos tam widac,to powiedziano mi,ze w tym tygodniu nic nie powiedza,bo narzady meskie i damskie wygladaja tak samo. Dziwne,ze w wiekszosci Waszych przypadkow lekarze powiedzieli chociaz prawdopodobnie co bedzie,wiec chyba jednak cos sie roznia - no niestety angielska sluzba zdrowia...
Zapytalam tez o twardnienie brzucha,bo czasem je miewam razem z kluciem w pochwie to powiedziala tylko,ze to normalne w ciazy. Mialam nadzieje,ze sprawdzi szyjke macicy,ale niestety nie.
Czy Wy tez miewacie takie klucia w pochwie ? Juz kiedys je mialam,potem zniknely i wrocily 3dni temu. Marwie sie,zeby to nie bylo skracanie szyjkiNa szczescie za niecale 2tygodnie lece do Polski i tam pojde na wizyte . W Anglii kolejna ustawili mi dopiero za 3 miesiace ( w wigilie!
)
Dzidzia ->
dopisałam do naszej listy
-
Aleksandra94 wrote:Ja dzis mialam badania, z dzieckiem wszystko ok. Pytalam o plec - czy juz cos tam widac,to powiedziano mi,ze w tym tygodniu nic nie powiedza,bo narzady meskie i damskie wygladaja tak samo. Dziwne,ze w wiekszosci Waszych przypadkow lekarze powiedzieli chociaz prawdopodobnie co bedzie,wiec chyba jednak cos sie roznia - no niestety angielska sluzba zdrowia...
)
Dzidzia ->
Takie kłucia w pochwie czy szyjce sa normalne . Tez tak miałam i ginekolog powiedział, ze nawet lekarze nie wiedza dlaczego te bóle. Co do szyjki widac ja na usg, wiec nie musza badac ginekologicznie jesli nie na do tego przesłanek.
-
Dzień doberek,
a ja dziś jade na wycieczkę [yupi]. Z ojcem mojego dziecka mamy takie wspólne hobby, że co roku mniej wiecej od maja do września, w każdą mozliwą sobotę zwiedzamy jakiś zamek. Ostatnio był Kórnik, dziś chyba będzie Gołuchów. Powoli lista zamków w Polsce nam się kończy, może Wy coś podpowiecie?
Miłego dzionka wszystkim i pięknego, słonecznego weekendu