Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
pomarańczka_33 wrote:Kachna, to ja większą miłością darzę boczuś
Boczuś !!!!!! ja Was kiedyś uduszę za to podrzucanie mi smaków
Ostatnio lepiej się czuje, mam więcej energii, nie śpię w dzień, zapachy juz drażnią mniej...czy juz tak zostanie, czy 2 trymestr ma swoje "niespodzianki" ?pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
A wczesniej ktoras wspomniala o barszczu czerwonym i juz mezowi powiedzialam zeby zajechal i kupil. Niestety z kartonu, bo tylko taki mi smakuje z firmy "krakus". Jestem wybredna co do barszczu czerwonego
Zazdroszcze Wam tej energii, mam nadzieje, ze niedlugo i mnie nawiedzi. A jak zrobie niebawem mezowi takie ciacho o jakim piszecie,to na rekach bedzie mnie nosil, straszny lasuch z niego
My niby nie obchodzimy swiat poza urodzinami i walentynkami, ale bywa ze kupimy sobie jakis drobiazg. Twraz maz uparl sie na fife18, wczoraj weszla,a ze ostatnio ciezko pracuje,to nie mam nic przeciwko,niech ma na dzien chlopakaTęskniąca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jaaa, zazdroszczę Wam talentów kulinarnych. Przez to moje ciągłe dietowanie, to nawet nie potrafię za dużo zrobić.
Plus Mąż, co wybrzydza
Niedawno zjadłam bułkę z twarogiem i miodemMniam!
Acygan - mój Mąż ten lubi grać, ale nie w fifę a: GTA, Asasina etc. Nie wiem, kiedy oni przestaną wydawać te gry. Chłop po 30 a gra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 15:30
-
nick nieaktualnyJak sobie pomyślę, jak wracam do pracy i dostaję w kość od kilku osób, to normalnie aż słabo mi się robi (plus prezes i dyrektor działu:/ i nasza cudowna prawniczka, co ma z głowa na serio nie tak - wysłała mi esa, że nie powiedziałam jej w pierwszej kolejności o ciąży!!!???)
-
nick nieaktualnyA ja jutro moze zrobie pierogi z mięsem drobiowym albo paszteciki drozdzowe i do tego barszczyk do popicia
Chodzi tez za mna taka domowa pizza na grubym ciescie jak robila moja mama 25 lat temu! Z farszem z pieczarek i duza iloscia zoltego sera! (dla meza dodatek kielbasy)
Ja chyba najbardziej lubie klasyczne ciasta typu sernik, jabłecznik z kruszonka i lukrem (zjadam blache w 2 dni sama!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 15:41
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Magdzia, mój też zapalony gracz;p i też po 30;p
-
Ja dzisiaj miałam dzień w kuchni i zrobiłam naleśniki ze szpinakiem i ricottą zapieczone w sosie pomidorowym pod mozarellą
Nie mam pomysłu na jutro, ale chyba jakaś rybka musi być, bo zdecydowanie za mało ryb jem w ciąży, ale jakoś wcale nie mam na nie ochoty -
Magdzia85F wrote:O jaaa, zazdroszczę Wam talentów kulinarnych. Przez to moje ciągłe dietowanie, to nawet nie potrafię za dużo zrobić.
Plus Mąż, co wybrzydza
Niedawno zjadłam bułkę z twarogiem i miodemMniam!
Acygan - mój Mąż ten lubi grać, ale nie w fifę a: GTA, Asasina etc. Nie wiem, kiedy oni przestaną wydawać te gry. Chłop po 30 a gra.
Moj gra sporadycznie, nie ma czasu i nie chce mu sie zbytnio,kiedys jak kupil konsole to troche czesciej. No ale teraz sie uparl, wiec niech sobie kupi i pogra chociaz trochetylko cos czuje, ze strace meza na ladnych pare godzin, tym bardziej, ze brat jest na urlopie a tez lubi pograc
Piszcie o tym jedzonku, apetyt mi przez to wracanigdy nie bylam slodyczowa, ale narobilyscie mi ochoty na ciasto
niebawem na pewno cos upieke
-
To mnie wzielo na kapuste z grochem i kluski lyzka kladzione ;p Zazyczylam sobie od mamy, bo odwiedzi nas w niedziele.
Magdzia codziennie na kolacje jem kanapke z bialym serem i miodem bo tez uwielbiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 15:47
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Jak sobie pomyślę, jak wracam do pracy i dostaję w kość od kilku osób, to normalnie aż słabo mi się robi (plus prezes i dyrektor działu:/ i nasza cudowna prawniczka, co ma z głowa na serio nie tak - wysłała mi esa, że nie powiedziałam jej w pierwszej kolejności o ciąży!!!???)
Acygan jak bedziesz miala dzieciaczki w wieku przedszkolnym to sie nauczysz fajnie gotowac, na początku z ksiazka kucharka w rekuja tez zaczynalam od przepisow z internetu i powielania dan mojej mamy
poczatkowo nie mialo to smaku ale po 3 latach doszlam do wprawy i zaczelam eksperymentować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 16:03
-
edwarda20 wrote:Moj nigdy nie gral i nie gra, za to na ksiazki i komiksy wydaje pol pensji ;p
Dam sobie reke uciac,ze moj nic pozytecznego w zyciu nie przeczytalja ostatnio myslalam o takiej kapuscie wigilijnej
i moja mama i tesciowa robia pyszne. Juz nie moge swiat sie doczekac. Kurde to bedzie prawdziwa uczta
-
nick nieaktualnyTo ja się wylamie u nas graczem jestem ja
jak chce mi zrobić prezent to robi mi żarcie i zostawia mnie na weekend z kompem. Jeszcze tylko parę miesięcy, potem juz mi maluchy nie odpuszczą.
Co do jedzenia to dopiero po 15 mogę coś przełknąć, nie mam żadnych smaków. Raczej rzeczy po których mogę wymiotowac, lub na bank bede wymiotowaćMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKachna do herbatki, albo jak piłam kawy. Z Mężem lubimy właśnie przy takim zwykłym siedzieć i się objadać
On uwielbia serniki, może jutro jednak zrobię, bo dzisiaj już za ciężko by było w torbie zakupowej.
Dziękuję. Miesiąc jeszcze nie minął, to i przeżywam. Do tego mam kontakt z moim bezpośrednim przełożonym i mógłby czasem mordkę zamknąć, i nie gadać, że mnie ktoś obgaduje.
Elka to piąteczka, znam ten ból
Acygan konsolę też kupiliśmy - nawet grałam, lubiłam boks szczególnie, ale mnie się szybko znudziło.
Edwarda zdrowo i pysznietak ten twaróg za mną chodził od kilku dni.
Aksamitna a w co tak grasz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 16:02
-
Aksamitna, a w co grywasz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:ostatnio nowy wiedźmin ,jestem zakochana po uszy w tym świecie i Geralcie z Yen.
Do tego diablo 3, czasem jak mnie najdzie to stare gry typu Heroes
Mój Mąż też grał, dokładnie w te gry. Masz kobieto wytrwałość, jak widzę ile On czasu przechodzi te gry, to dla mnie lata świetlne. -
Magdzia, mi tam nie przeszkadza;)
AKsamitna o wiesiekgrałam;p a wowa znasz może?;>