Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Andzia!!!
Zapraszamy!
U mnie przezierność 1,4.
Wczoraj tak jakoś się dziwnie czułam. Brzuch mnie ciągnął, tak jakby mi się tam nie mieścił Nowy Lokator i jelita.
Dominika kciuki! Będzie na pewno dobrze:-)
U mnie Mąż ma grafik i jest tak, że ma wolne raz albo dwa razy w tygodniu, do tego weekendy:-)Dominika32, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Dominika32 wrote:Hej Kobiety
Dawno mnie nie bylo bo mielismy dlugi weekend.Maz mial wolne od sob az do wczoraj,wiec codziennie grzybobranie i wieczorne ogladanie filmow.
Ale sie skonczylo,i dobrze co za duzo to nie zdrowo juz po 2 dniach maz zaczal mi dzialac na nerwy.
Do prenatalnych jeszcze 6 dni,ciagnie sie okropnie.
Strasznie sie boje,tym bardziej ze wszystkie objawy ciazy zniknely.
Czy u ktoras z was ma podobnie???Dominika32, justysbp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Totoro wrote:No mam zamiar zrobić, w końcu na te wszystkie podstawowe parametry chyba nie będzie to miało wpływu... zwłaszcza, że gorączki żadnej nie miałam, czuję się super, tylko ten katar i kaszel;/
-
Nam się udalo w 2cs. Tez myślałam ze przez wiek bedzie dluzej.
Mnie ostatnio coraz częściej boli zoladek. Sprawdziłam w necie i co się okazuje, ze żołądek moze bolec bo macica naciska. Kurde juz???!! Martwię się co będzie pozniej...
Ale jesteście mlodziutkie dziewczyny studiujaceja wciąż z nostalgia mysle o tych czasach, jaka bylam i jakie fajne luźne życie wtedy bylo
-
edwarda20 wrote:Nam się udalo w 2cs. Tez myślałam ze przez wiek bedzie dluzej.
Mnie ostatnio coraz częściej boli zoladek. Sprawdziłam w necie i co się okazuje, ze żołądek moze bolec bo macica naciska. Kurde juz???!! Martwię się co będzie pozniej...
Ale jesteście mlodziutkie dziewczyny studiujaceja wciąż z nostalgia mysle o tych czasach, jaka bylam i jakie fajne luźne życie wtedy bylo
Kazda z Nas jest młoda i piękna
Ja tez przez ostatnie 5 lat miałam niezły rolercoster życiowy , ale tak hak moj N mowi: zrób dwa kroku w bok i zobacz co osiągnęliśmy.
Edwarda czasy studenckie tez wspominam baaardzo dobrze, chociaż zatrzymałam sie tylko na obronie inżyniera, ale wcale tego nie zaluje, nie marze o byciu doktor, doktor , a powili układają sie plany pod byciem samodzielna.
Objawy raz sa, raz ich nie ma. Mi sie wszystko do gory przemieszcza czuje to hak mnie wywali wzdęcie popołudniu az odcina mi jelita i macice , az czuje linie oddzielenia to takie dziwne :p
Ja zaczelam w ciąże po 1.5 roku, jak myslalam ze i w tym miesiącu nic nie wyszli bo mentalnie chyba odpuściłam pizza smakowała jak piasek no i na drugi dzien 2 kreski . Szok chyba towarzyszy mi do tej poryMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
A ja z innej beczki. Może zrobimy jakiś posty albo coś w tym stylu o darmowych próbkach czy zniżkach dla naszych maluszkow? Np. rejestrując sie na stronie bebiprogram dostajemy paczkę gdy nasze dziecko skończy 3 miesiące. Wiem że takich stronek jest naprawde mnóstwo także z darmowymi probkami dla kobiet w ciąży
Magdzia85F, edwarda20 lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualnyIlona ja czasy studenckie wspominam ...z Mężem;-) bo od 3 roku zaczęliśmy być razem. A zawsze się zarzekałam, że w życiu kolegi ze studiów;-)
Mój Mąż mówi, że chciałby doktorat, ale on jest typem takiego co lubi się edukować. Ja już nie bardzo.Ale jak na zaocznych zaczęłam pracę od razu lepiej mi szło.
Mnie jakoś mdli. Zastanawiam się co robić, żeby wieczorem tak nie wywalało brzucha!??? I też popołudniu zaczyna mi się poczucie sytości. O wiele mniej jedzenia mi wchodzi a i tak tyję... -
nick nieaktualnyGosiczek wrote:A ja z innej beczki. Może zrobimy jakiś posty albo coś w tym stylu o darmowych próbkach czy zniżkach dla naszych maluszkow? Np. rejestrując sie na stronie bebiprogram dostajemy paczkę gdy nasze dziecko skończy 3 miesiące. Wiem że takich stronek jest naprawde mnóstwo także z darmowymi probkami dla kobiet w ciąży
Może po prostu zebrać "do kupy" aby Aliska wrzuciła na 1 stronę? -
Magdzia85F wrote:Ilona ja czasy studenckie wspominam ...z Mężem;-) bo od 3 roku zaczęliśmy być razem. A zawsze się zarzekałam, że w życiu kolegi ze studiów;-)
Mój Mąż mówi, że chciałby doktorat, ale on jest typem takiego co lubi się edukować. Ja już nie bardzo.Ale jak na zaocznych zaczęłam pracę od razu lepiej mi szło.
Mnie jakoś mdli. Zastanawiam się co robić, żeby wieczorem tak nie wywalało brzucha!??? I też popołudniu zaczyna mi się poczucie sytości. O wiele mniej jedzenia mi wchodzi a i tak tyję...Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak z darmowymi próbkami, ale znalazłam fajną stronkę z ubrankami, za granicą, ale ubranka naprawdę słodkie. Pat Pat się nazywa i wczoraj juz miałam w koszyku ubranka, ale sie powstrzymałam resztką sił he he.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
I mnie przeziernosc 1,6.
W pierwsza ciąże, która straciłam zaszłam w 1cs. Zabieg miałam we wrześniu 2016 i musieliśmy poczekać 3 cykle i dopiero zaczęliśmy się od nowa starać. Udało się w 9cs (ostatnie cykle przed ciąża miałam mało regularne). Pamiętam, że dokładnie 28 lipca zobaczyłam na teście dwie magiczne kreski.
Jeej ale ja ostatnio długo śpię... Dzisiaj do 929.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Hej
Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej. Niestety moja ginekolog się rozchorował i był w zastępstwie doktor ale bardzo miły. Dzidziuś ma 4cm serduszko bije 170/min. I jesteśmy o 3 dni do przodu jeśli chodzi o termin z poprzedniej wizyty. Mój mąż tylko zawiedziony bo nie zdążył wrócić z pracy przed wizytą.Tusianka, Aliskaa, darika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My się jakoś szczególnie nie staraliśmy. Uznaliśmy, że jak będzie to będzie, to będzie
I w lipcu udało nam się w końcu trafić w dobre dni
Ostatnimi czasy miałam dosyć nieregularne miesiączki (głównie przez bardzo stresującą sytuację w pracy, mobbing itp.), więc jak nie dostałam jak zwykle pod koniec miesiąca, to jeszcze nie myślałam o ciąży. No bo już się zdarzało, że się spóźniała, poza tym to była akurat fala upałów. Ale jak mnie zaczęły boleć piersi i się powiększyły, to już nie miałam złudzeń
Kupiłam test i po sekundzie wyraźna gruba kreska
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyPierwszą wizytę mam już za sobą,a właściwie to dwie,na drugiej dostałam skierowanie na prenatalne,a ciążę w tej przychodni mogą prowadzić ale dopiero od listopada,do tego czasu miałam dostarczyć to oświadczenie od nefrologa,mówiłam,że jestem w ciąży ale wogle nie zwrócono na to uwagi.
-
nick nieaktualny