Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra94 wrote:Juz fajnie widac
Dziewczyny,czy Wasze brzuchy czasem twardnieja? Moj twardnieje,ale nie jest wtedy twardy jak kamien,ale czuc napiecie w macicy(jakby wrazenie pelnego pecherza). Oczywiscie naczytam sie duzo zlego na ten temat,chociaz moja polozna powiedziala ,ze to normalne ,gdy jej o tym powiedzialam. Teraz mam obsesje i czesto sprawdzam podbrzusze czy jest twarde w danym momencieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 18:26
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie - wszystko oki, USG już nie dopochwowe tylko przez brzuszek
Maluszek pomachał tacie łapką. Płeć nadal nieznana - lekarz powiedział, że woli przekazywać takie informacje jak jest pewność 100%, żeby nie było kupowania śpiochów nie w tym kolorze.
Dostałam tylko nakaz żeby na następnej wizycie waga przekroczyła wreszcie 50 kg i skierowania na morfologię oraz mocz
Iguśka, darika, Tusianka, Tęskniąca, Aliskaa, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zastanawiam ile przytylam od ostatniej wizyty, ale w domu sie nie ważę, bo ostatnio jak sie wazylam w domu przed.wizyta to wazylam 2kg wiecej niz u gin :p a wizyta dopiero 28 października, juz nie moge sie doczekac zobaczyc mojego bobaska ❤07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
Andzia123 wrote:Ja sie zastanawiam ile przytylam od ostatniej wizyty, ale w domu sie nie ważę, bo ostatnio jak sie wazylam w domu przed.wizyta to wazylam 2kg wiecej niz u gin :p a wizyta dopiero 28 października, juz nie moge sie doczekac zobaczyc mojego bobaska ❤
U gin 2kg więcej niż na wadze w domu, ale i tak ogólnie 2kg na minusie. Ja mam kolejną wizytę 26 października i wtedy mamy poznać płeć
Jak tu wytrzymać tyle czasu
Wczoraj robiłam TSH i nie wiem co jest, zła jestem, że endo doboera mi złe dawki !!! Miałam 2.9 a mam 2.69 po 2 miesiącach??? W poniedziałek mam wizytę. Jak tak dalej będzie zmieniam lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 08:35
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
Ależ macie zgrabne brzuszki ja to już wygladam na połowę jak nie wiecej ciąży albo na bliźniaki haha.
Zestawienie 12 a 15 tydzien.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/035588c162b1.jpgdarika, ibishka, monroe, Rene, yvonneSW, Aliskaa, blue00 lubią tę wiadomość
-
U mnie w 12 tygodniu bylo niecale 2kg na plusie od początku ciąży, mysle ze nawet z 1,5 bo w 7 tygodniu mialam wizyte rano a w 12 popoludniu wiec juz po jedzeniu itd
teraz mam 28 o 14.40 akurat po pracy pojade to rano sniadanko zjem i dopiero po wizycie obiad to bedzie miarodajny wynik
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Ja właśnie czytam ile powinna przytyć kobieta w ciąży i piszą że w pierwszym trymestrze ok 2kg. Ale wypisują takie cuda i wianki że szok. Zrezygnuj ze słodyczy, ciast, słodkich napoji, fast foodów itp. Jeju serio? To moje trzecia ciąża i nigdy z niczego nie zrezygnowałam. Miałam ochote na batona to jadłam tak samo hamburger itp. Oczywiście nie jadłam tego na tony ale nawet jeden batonik dziennie to nie tragedia, jak raz w tygodniu na obiad będzie pizza czy inny fast food to też świat się nie zawali. Czy tylko ja mam takie podejście?
Magdzia85F, hobbitka lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualnyJa pozniej wstawie swoje zdjecie ale jak patrze na Wasze to ja jednak plaska jestem
Co do wagi to wazylam sie ostatnio i wazylam 46kg. Jem naprawde duzo ale tez wymiotowalam wiec pewnie dlatego tak malo bo na poczatku mialam wage 48 a potem zaczela leciec w dol
Tak mysle ze moze niedlugo zaczne tycKachna62 lubi tę wiadomość