Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi chodzi o to że ostatnio na weselu miałam taką sytuację że był chłopiec o imieniu Franciszek. A gdy go zawołałam pełnym imieniem to dostałam taką bure od matki że mi w pięty poszło. Bo do niego trzeba mowic Franek albo Franuś bo Franciszek to dla starego dziadka....no właśnie. I nie była to jendorazowa sytuacja. Matka dziewczynki z klasy mojej córki zwróciła jej uwagę że ta mówi do jej córki Antonina a ma mówić Antosia albo Tosia.Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
nick nieaktualny
-
Co za ludzie ha ha
ja nie wiem co oni maja w glowach nazywajac tak dzieci,a pozniej majac pretensje do otoczenia. Chore...
Zjadlam sniadanie i na razie bez wymiotowale u mnie tez juz blisko 4 kg na minusie. Dzis mnie za to jakos suszy. Chyba organizm sie domaga wiekszej ilosci plynow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAksamitna ja wlasnie czekam zeby sie zapisac do lekarza z tym bolem glowy. Bedzie to juz moj chyba 4ty lekarz
do ktorego ide z tym problemem. Nie jest lekko. Lekarz w PL chcial mnie wyslac do neurologa ale nie mialam czasu. Sprobuje moze ten holenderski konowal mi pomoze
Siedziala obok mnie holenderska ktora 'pachniala' drozdzami. Masakra! -
nick nieaktualny
-
Najbardziej oryginalne imiona z jakimi się w swoim życiu spotkałam to:
- Wespazjan
- Dobrosław
- Amadeusz
- Maksymiliana
- Noel - chłopiec
- Ismena
- Alojzy
- Kalina
- Alex, Axel i Alan- trzech braci
aaa i jeszcze EgbertWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 13:09
-
edwarda20 wrote:Alan fe :p Damian jako imię tez szalu ni ma ale chociaż dobrze mi sie kojarzy no i po tatusiu... Jeszcze sporo czasu jest ale bedzie problem
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Aksamitna ja wlasnie czekam zeby sie zapisac do lekarza z tym bolem glowy. Bedzie to juz moj chyba 4ty lekarz
do ktorego ide z tym problemem. Nie jest lekko. Lekarz w PL chcial mnie wyslac do neurologa ale nie mialam czasu. Sprobuje moze ten holenderski konowal mi pomoze
Siedziala obok mnie holenderska ktora 'pachniala' drozdzami. Masakra! -
ja właśnie wróciłam z zakupów
kupowałam ciuszki dla bliźniaków szwagierki
takie słodkie, opamiętałam się i dla swojego jeszcze nic nie kupiłam
hehe.
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to na pewno cos kupie swojemu maluchowi jak tylko bede miec okazje
nie powstrzymam sie
na chwile obecna wychodze z domu tylko wtedy, kiedy musze