Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulettaa wrote:Witam
Jestem tu nowa i chciałabym dołączyć
Wcześniej byłam na majowych mamach ale termin porodu zmienił się na 30.04.2018
Według om 25.04
Jestem w 15tc i w brzuszku mam najprawdopodobniej DZIEWCZYNKĘ
Taką wiadomość otrzymałam na badaniach prenatalnych .
Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy a ja zabieram się za nadrabianie wcześniejszych stron .
lista na pierwszej stronie poprawionaPaulettaa, Paatka lubią tę wiadomość
-
Ja mam urodziny 30.04
A termin porodu na 1 maja wiec prawdopodobnie bede miala piekny prezent urodzinowy
Czy ktoras z Was odczuwała moze jakies dziwne bicie serca i uczucie niepokoju (nie wiem jak to okreslic)? Bo ja dzisiaj przez dluzsza chwile cos takiego czułam i bardzo to bylo nieprzyjemne -
nick nieaktualnyDzisiaj przyszła kolejna porcja zakupów w tym miesiącu, laktator i butle.
Łobuzy równo podzieliły brzuch na pół. Dziewczyna po prawej od pępka, a nieśmiałek okupuje lewą stronę. Czekam aż podrosną i sie zaklinuja to nie bedzie takiego nacisku na szyjke. Jestem na kwietniowkach ale raczej w połowie marca dzieci będą juz ze mną. Jeszcze 18 tygodni leżenia.casteam lubi tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Dzisiaj przyszła kolejna porcja zakupów w tym miesiącu, laktator i butle.
Łobuzy równo podzieliły brzuch na pół. Dziewczyna po prawej od pępka, a nieśmiałek okupuje lewą stronę. Czekam aż podrosną i sie zaklinuja to nie bedzie takiego nacisku na szyjke. Jestem na kwietniowkach ale raczej w połowie marca dzieci będą juz ze mną. Jeszcze 18 tygodni leżenia.
A Ty kiedy masz nast wizytę? Kiedy może dowiesz się kto jest tym wstydziochem?Aksamitna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatusia90 wrote:Moja teściowa wkurza się, że "już" zaczynam cokolwiek kupować. Wg niej chyba najlepszy czas to luty/marzec. A ja po pierwsze nie wiem jak będę się wtedy czuć a poza tym wolałabym mieć już sporo ogarnięte bo co jeżeli musiałabym leżeć jak Ty - wtedy zostaje tylko internet.
A Ty kiedy masz nast wizytę? Kiedy może dowiesz się kto jest tym wstydziochem?
wole powoli teraz kupować, bo i tak wszystko razy dwa, a tak to ordynator mówił ze od lutego juz raczej na oddziale będę.
Poza tym łatwiej to zaplanować, bo ta kasa miarowo sie rozchodzi, a nie wszystko na raz. Nie chce niczego zapomnieć, bo potem ktoraj mamusia sie obudzi ze to ona wszystko skompletuje skoro ja leżę. -
Katy wrote:Ja mam urodziny 30.04
A termin porodu na 1 maja wiec prawdopodobnie bede miala piekny prezent urodzinowy
Czy ktoras z Was odczuwała moze jakies dziwne bicie serca i uczucie niepokoju (nie wiem jak to okreslic)? Bo ja dzisiaj przez dluzsza chwile cos takiego czułam i bardzo to bylo nieprzyjemne
-
Dziewczyny jutro slub, ale mam stresa, trzymajcie kciuki zebym nie zemdlala w kosciele co ostatnio zdazylo sie 3 razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 19:07
tanith, Halina90, darika, Kachna62, dreamnes, Sylwiaa95, justysbp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatusia90 wrote:A jaki zamówiłaś laktator i butelki? Też się zaczęłam rozglądać za laktatorem, ale chciałabym elektryczny. Tylko jeszcze nie wiem jakiej firmy.
-
nick nieaktualny
-
oli123 powodzenia! I udanej zabawy
Ja dzisiaj w odstępie pół minuty miałam 2 puknięcia w brzuch, które były widoczne na powierzchni brzuszkaAż mnie zatkało bo nigdy czegoś takiego nie czułam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 20:18
dreamnes lubi tę wiadomość
-
Paulettaa witamy
Aksamitna dzielna jesteś, dasz radęa ja trzymam kciuki, żeby Ci zleciało jak najszybciej
na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że znam instruktorkę fitness, która musiała leżeć calutką ciążę. Z kilku godzin treningów dziennie do leżenia plackiem kilka miesięcy
ale też dała radę, dzidzia ok a teraz już nie pamięta jak to było leżeć
Oli123 bez stresiku, to ma być Wasz dzień! Jedyny taki, wymarzony i ma być przyjemnością a nie stresemw kościele jakby coś to siadaj i nic się nie przejmuj, nikt Ci nie będzie miał za złe
ja też ostatnio słabnę na mszy
Aksamitna lubi tę wiadomość
-
Katy wrote:Ciesze sie bo w koncu wychodze dzisiaj z domu gdzies indziej niz do mamy czy do sklepu :p Idziemy do kina z chlopakiem, moja przyjaciolka i jej chlopakiem
jak ja ostatnio
Katy lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️