Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia123 wrote:https://zapodaj.net/7609cd5e96741.jpg.html
No u nas juz raczej ciezko, zeby sie zmienilo, nie ?
Możesz zaznaczyć co jest co na zdjęciu...bo to chyba duże powiększenie i ja tam nic nie rozumiem
Ale po opisie domyślam się, że to chłopczyk, haha, gratuluje
-
Andzia123 wrote:https://zapodaj.net/7609cd5e96741.jpg.html
No u nas juz raczej ciezko, zeby sie zmienilo, nie ?
Możesz zaznaczyć co jest co na zdjęciu...bo to chyba duże powiększenie i ja tam nic nie rozumiem
Ale po opisie domyślam się, że to chłopczyk, haha, gratuluje
-
nick nieaktualny
-
Chłopak jak nic!
Mi się śniło, że mojej dziewczynce też co nieco urosło miedzy nogami
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Paatka wrote:Ja dziś się popłakałam bo mąż przyniósł ze sklepu kilogram gruszek, a mnie naszła ochota na pomarańcza. No pierwszy raz miałam takie coś. Teraz mnie to bawi, ale wcześniej miałam taki żal jakby mnie ktoś faktycznie skrzywdził.
Zachciało mi się zupy jarzynowej, wysłałam męża po składniki, a ten mi przynosi jakąś mrożonkę do tego z imbirem, którego nie lubię
No wpadłam w taką furię, tak się darłam i płakałam jakby ktoś obdzierał mnie ze skóry. Aż sama siebie nie poznawałam i później było mi wstyd i szkoda męża:O Sąsiedzi się nasłuchali, a my mięliśmy "ciche dni" przez 3 dni!!!
Marcel❤
-
Witajcie Mamuśki w tak pięknym dniu
. Ja dzisiaj kończę 26 lat, jestem kolejny rok starsza ale nie jest mi smutno z tego powodu, bo noszę pod sercem największy skarb jaki mogłam sobie wymarzyć
. Udanego i spokojnego dnia!
MaGo, Tęskniąca, justysbp, Katy, Sylwiaa95, Aksamitna, Kachna62, tanith, patusia90 lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Gosiczek wrote:Acygan czemu nakrzyczałas na lekarza?
Bo siedzialam godzine w poczekalni, bo on sobie znajomego przyjal a pozbiej tlumaczyl sie, ze nie slyszal, ze ktos przyszedl. A ze on zawsze kazdego dlugo trzyma, to w koncu sie zebralo we mnie wszystko i wybuchlam.
Widze ze to na tym etapie chyba takie "normalne",myslalam ze to ze mna cos jest nie tak.
Andzia gratuluje synka
Ja juz sie stresuje, wizyta o 13. -
darika wrote:Witajcie Mamuśki w tak pięknym dniu
. Ja dzisiaj kończę 26 lat, jestem kolejny rok starsza ale nie jest mi smutno z tego powodu, bo noszę pod sercem największy skarb jaki mogłam sobie wymarzyć
Sto lat, sto latwszystkiego dobrego, latwego porodu i spelnienia marzen
:*
darika lubi tę wiadomość
-
Andzia123 gratuluję syneczka!!!
Mam takie samo zdjęciexD "noga, druga nogaa i...?"
A ja dziewczyny w ogóle nie mam żadnych humorkówkompletnie. Zawsze przed okresem miałam takie jazdy, a teraz kiedy hormony wariują przecież - nic zupełnie
Jedynie szybko się wzruszam bardzo:)
Darika sto lat!!!Wszystkiego co tylko sobie wymarzysz:) Chociaż wszystkie mamy teraz chyba podobne marzenia;)
darika lubi tę wiadomość
-
darika wrote:Witajcie Mamuśki w tak pięknym dniu
darika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny