Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusia_pia wrote:A mnie dopadla bezsennosc:( maly w najlepsze kopie a ja nie moge wcale zasnac juz godzine
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:O cameleonie same superlatywy, nic sie nie zmienilo. Pieniądze mamy odlożone, mimo to cały czas myslalam, ze jest to kupa kasy, a gondoli uzywa sie w sumie kilka mcy. Kuzynka, ktora rodzi w maju kupila nowosc z Quinny - spacerówka z wkładem dla noworodka, bez gondoli. Polowa ceny. Zaczelam czytac o tym wozku i chyba sie przekonuje. Jest rownie lekki, calkiem ladny a tyle tanszy. Wiadomo, że gdybysmy rodzily jesienia czy zima to nie byloby mowy. Ale na lato bylby w sam raz. Troche poki co mam metlik w glowie, ale juz prawie prawie jestem przekonana
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Asiaa1201 wrote:jenyyyy zgaga mnie dopadła !! ;/07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Mnie zgaga też codziennie meczy. Niestety w pierwszej ciąży miałam tak do samego końca... I czasem takie uczucie mam jakby ktoś mi coś w żołądku poprzestawial- nie wiem czy to młody kopie czy uciska czy jak. No i rosnę... Na wadze też
mamy juz plus 9kg.
-
hej mamuśki, my właśnie wcinamy śniadanko, mmm świeży chlebek, pycha!
sweetmalenka nie martw się j też rosnę, każda w sumie rośnie, zrzucimy po porodzie :*
ja dziś miałam kontrolne ważenie i w 2 tyg + 0,9 kg więc jest ok. i w sumie już 9,7 kg na plusie. -
Mnie zaczynama męczyć tez w nocy zgaga albo pecherz. Do tego starszak zabkuje wiec ja praiwe 3 noc nie spie w ogóle
Bo jak Igi spi to mnie meczy zgaha jak udaje mi sie zasnąć to Igi płacze a to o smoczek a to o woda to mleko. Dziś budzil sie 8 razy w nocy. Powiem tak gdyby nie fakt ze już jestem w ciazy to bym teraz sienie zdecydowala na potomstwo
-
Co do spacerówki roku im później tym lepiej. Nie wyobrażam sobie przenosić 3 miesiecznego dziecka do spacerówki bo jest lato. Spacerówka ma całkowicie inny poziom amortyzacji o nie jest przystosowana dla niemowlaka który musi leżeć na płaskoStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Co do wagi to powiem wam, że ja się trochę martwię. Ale właśnie nie dlatego, że przytyłam za dużo tylko dlatego, że przytyłam za mało... Tylko 3 kg
. A brzuch już spory. Ale chyba jakieś dziewczyny pisały, że też za wiele nie przytyły?
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
darika wrote:Co do wagi to powiem wam, że ja się trochę martwię. Ale właśnie nie dlatego, że przytyłam za dużo tylko dlatego, że przytyłam za mało... Tylko 3 kg
. A brzuch już spory. Ale chyba jakieś dziewczyny pisały, że też za wiele nie przytyły?
Az weszlam na wage i mam niecale 2 kg na plusie, ale ja schudlam 4 kg w pierwszym trymestrze.
Moja mala dzis w końcu dala porzadnie o sobie znacchyba sie doczekalam tych mocniejszych ruchow, mam wrazenie, ze pod reka czulam
najwyzszy czas, bo jutto zaczniemy 23 tydz.
I tez juz po sniadanku, dzis kakao, rogaliki i jogurt