Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
jasmina6 wrote:Szyjka to coś przedziwnego, na wczorajszej wizycie, mimo że poruszam się więcej, wydłużyła się do 4 cm. Lekarka powiedziała, że jestem pacjentką której z samego leżenia pozwolą się chodzić a jej stan zdecydowanie się poprawia. Mała Lila wczoraj uraczyła mnie widokiem ziewania, a waży już 600 gram. Przekroczyła magiczne 500 a ja złapałam oddech. Niestety dostałam receptę na relanium i mam go wziąć jeśli powtórzy się noc z soboty na niedziele, walczyłam z twardym brzuchem, nie pomogło opróżnienie pęcherze, leżenie, Nospa i salfazin, ale u mnie to ewidentne stres.
Ze szczęścia, że Lilka jest już taka duża zamówiłam wózek i dwa foteliki, pierwszy do 13kg, drugi do 105 cm
Który tydzień i dzień? Ja wizytę mam 27grudnia ciekawe ile moja Zosia będzie miałaKwietniówkaZ -
22t6d
Nie widać mojego suwaczka dziewczyny?edwarda20, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Efekt ciąży, ja tak mieszam słowa że mąż zastanawia się czy córki nie nosze w głowie
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
jasmina6 wrote:Efekt ciąży, ja tak mieszam słowa że mąż zastanawia się czy córki nie nosze w głowie
Daj spokoj, ja mam taka pustke w mozgu, nie moge sie w ogole skupic i dluzej myslec, ze czuje sie jak totalna idiotka. Słowa tez mieszam, zapominam i nie moge sie wypowiedziec. Spotykam sie teraz czesto z prawnikiem, bo walcze o odszkodowanie po wypadku autem, i czesto musze o to samo pytac po 5 razy - koles patrzy na mnie z zazenowaniem ;p
Boje sie, ze tak mi zostanie ;p ;p ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 21:07
jasmina6 lubi tę wiadomość
-
Moniska ja na ostatnim usg podalam bledna date ostatniej miesiaczki i wstyd mi bylomsie przyznać na szczescie o jeden dzien wiec mocno pomiarow nie zaburzylo.
-
edwarda20 wrote:Daj spokoj, ja mam taka pustke w mozgu, nie moge sie w ogole skupic i dluzej myslec, ze czuje sie jak totalna idiotka. Słowa tez mieszam, zapominam i nie moge sie wypowiedziec. Spotykam sie teraz czesto z prawnikiem, bo walcze o odszkodowanie po wypadku autem, i czesto musze o to samo pytac po 5 razy - koles patrzy na mnie z zazenowaniem ;p
Boje sie, ze tak mi zostanie ;p ;p ;p
hahaha mam to samoStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Problem ze znalezieniem odpowiednich slow i mnie nie opuszcza. Do tego zapominam jak sie pisze proste wyrazy a zawsze bylam dobra z ortografii, nawet konkursy wygrywalam
czuje sie z tym beznadziejnie, ale co zrobic
Choineczka ubrana, pieknie pachnie, moj pies oczywiście mega zainteresowany byl nia na poczatku, pozniej odpuscil, mam nadzieje, ze jak wstane rano bedzie cala i w pionie
Edwarda a jak u Ciebie z ruchami? Czujesz juz? Bo moja mala daje znac o sobie juz wyraznieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 22:26
-
Baby brain mnie tez dopadl, masakra, mąż ma ze mnie taką polewke.. rodzice tez sie smieja, tato tak mi docina ze az w piety idzie haha :p zakupy bez kartki nigdy w zyciu, najlepsze jest to, ze np jestem w kuchni, chce cos mężowi powiedzieć, ide do pokoju i już nie wiem co chciałam.. inteligent mały rośnie
)
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Haha, mój mąż to nawet pytał mojego gina czy to aby normalne xD
Lila tak mi dała popalić przed spaniem, że szokkopała, wierciła się, po czym odepchnęła i chyba obróciła - wypchnęło mi brzuch i czułam ją wszędzie. Tak mi jelita wymagaglowała, że aż mi niedobrze było
-
Może dziecko podbiera nie tylko pokarm ale i trochę mózgu
Elwira.eli lubi tę wiadomość
Dziewczyny to jest nic... ja na ostatniej wizycie u gin, jak miała mnie badać na fotelu to zamiast majtek już zdejmowalam skarpetki
. Nieźle się usmiałyśmy wtedy
. Mam nadzieję, że dzisiaj nic takiego nie odwale, bo dzisiaj wizyta - trzymajcie kciuki (i za majtki i żeby było ok
)
acygan, Rene, MaGo, Totoro, Katy, Halina90 lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Uśmiałam się czytając o Waszych bejbibrejnach
U mnie też myślenie czasem daje czadu, co przy pracy opartej w dużej mierze na pisaniu wychodzi komicznie, chyba zacznę podsyłać teksty do sprawdzenia komuś przed publikacją, bo w końcu walnę jakiegoś babola z kosmosu
A tak życiowo to nawet nie przekręcam, ale się "zawieszam" - opowiadam o czymś mężowi i nagle gubię wątek i po rozmowie
U nas też maluch kopie już mocno, w tym tygodniu mąż poczuł więc jest teraz cały w skowronkach:) śmieję się, że nasz chłopak to małe prosiątko bo się lubi zaktywować przy jedzeniu, ale też jak dłużej posiedzę - nie potrzebuję już opaski żeby wstawać co 45 minut w czasie pracy bo kopniaki o tym przypominają
U nas dzisiaj ostatnie zdjęcia i laptopowe sprawy, lecimy do gina na kontrolę, omówimy wyniki krzywej i innych badań i robię sobie wolne do końca świąt! Może zajrzę w ciągu dnia do HM na przeceny maluszkowe
Edwarda - pisałaś kilka stron temu o jakimś wózku z Quinny, zdradzisz co to za model konkretnie? -
darika wrote:Dziewczyny to jest nic... ja na ostatniej wizycie u gin, jak miała mnie badać na fotelu to zamiast majtek już zdejmowalam skarpetki
. Nieźle się usmiałyśmy wtedy
. Mam nadzieję, że dzisiaj nic takiego nie odwale, bo dzisiaj wizyta - trzymajcie kciuki (i za majtki i żeby było ok
)
Trzymam kciuki za wizytędarika lubi tę wiadomość