Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Na zaparcia spróbuj Lactulasolum.
Na stawianie macicy mi pomaga również oddychanie przeponą tak jak pokazali na szkole rodzenia. Podobno maluchy to uwielbiająKaty lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
sweetmalenka wrote:A te które ważyły się przed świętami i miały ważyć po. Może już się wazylyscie?
Ważyłam się 23.12 przed wyjazdem do moich rodziców i -1kg do wagi wyjsciowej ;p Dziś jeszcze obiad u teściowej. Zważę się jutro rano. Ale na pewno przekroczyłam magiczną linię
-
darika wrote:A ja wczoraj zdecydowanie lepiej się czułam niż w Wigilię.
Sassy no i jak przeszło wczoraj? Jak mi się brzuch stawia to kładę się na boku (ja akurat na lewym bo plecy nie pozwalają kłaść mi się na prawym) i spokojnie oddycham i staram się nie denerwować. Wtedy zazwyczaj przechodzi i jest wszystko ok. No spe biorę w ostateczności.Ale miałam już stracha.
Nie pofolgowałam sobie jakoś specjalnie z jedzeniem, ale może sam fakt, że były to potrawy cięzkostrawne miało już wpływ.
Na wagę nie staję, dopóki nie pozbędę się zalegajacych resztek jedzenia z układu trawiennego, że tak ładnie się wyrażę -
Ja przed chwila dla jaj stanelam na wage i sie przerazilam
jakies dwa kg wiecej przez tydzien,ale wiem, ze po takich dwoch dniach, o tej porze i pelnymi jelitami to troche przeklamany wynik
tak sobie przynajmniej tlumacze
zobacze co bedzie za jakies dwa dni no i rano przede wszystkim
-
Gosiczek wrote:Na wysokości pępka. Boli mnie cały bok (z mojej lewej)
-
Kinga. wrote:Nie wiem co to, zadzwoń może do tej pomocy świątecznej i zapytaj czy wymaga to konsultacji gin. czy nie. A próbowałaś wziąć ciepły prysznic/kąpiel? Jeśli puści to migą być te skurcze próbne.
Staram sie odpoczywać więc leże caly czas. Wzięłam apap dopuściło troche ale nie calkiem. Poproszę chyba męża o termofor. Można w ogóle w ciąży termofor?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Doszla mi chyba nowa dolegliwosc..Bylismy z chlopakiem u jego brata i bratowej, siedzielismy sobie przy herbatce i ciastach lacznie prawie 4 godziny. Strasznie mieli goraco w pokoju, naprawde wrecz upal
No i jak juz mielismy wychodzic, ubieram jednego buta, a tu ciasno (myślałam, ze cos w nim mam), z drugim to samo..Dopiero po chwili sie zorientowalam, ze mi tak stopy spuchly
Na szczescie dalam rade je dopiac i dopiero w domu sie upewnilam, ze faktycznie sa spuchniete...Myslicie, ze to od tej wysokiej temperatury i siedzenia tyle czasu prawie bez ruchu?
-
Bardzo mozliwe ze od wysokiej temperatury. Mnie syneczek wczoraj tak skopal konkretnie ze az czulam sie poobijana
bylismy w kinie na jumanji 2 i pozniej chyba sie zrewanzowal ze te glosne dzwieki ;p
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
No i święta minęły.
Jakiego plany na sylwestra dziewczyny? Wybieracie się gdzieś czy zostajecie w domu? My zostajemy w domu z siostrą męża i jej narzeczonym.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny