Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Sylwestra spędzę przed tv, na telefonie z narzeczonym. Powiem Wam, że ostatni raz kiedy spędzałam ten dzień w taki sposób był z 8 lat temu, więc jestem podekscytowana taką perspektywą
Katy, powodów może się być kilka, a pierwszy z nich to z pewnością ciąża- to jeden z objawów. Myślałam jednak, że pojawia się nieco później. Zgłoś ten fakt lekarzowi prowadzącemu na kolejnej wizycie. Jest to chyba istotne, bo mnie co miesiąc pyta o występowanie obrzęków i opuchnięć. -
My na sylwestra chyba w domku, jeszcze nie wiemy tak naprawde :p w centrum jest pokaz laserow zamiast fajerwerków pierwszy raz w naszym miescie i tak mysle ze chetnie bym sie wybrala popatrzec07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania
. Ja jadę dzisiaj do Lidla zapolowac na komode bo ma być na wyprzedaży z szufladami. Pomyślałam sobie, że na rzeczy dla Małej będzie jak znalazł
. I na górze pewnie by stanął przewijak. Tylko czy jeszcze będzie...
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
My sylwestra spędzimy w domku pierwszy raz od 8 sylwestrów kiedy jesteśmy razem
Ale tego właśnie chciałam, mąż coś tam przebąkiwał o znajomych, ale wybór pozostawił mi
Także na 16 pójdziemy tylko do kina, a później tv, jakieś dobre jedzonko i toast picollo o północy
U mnie wizyta już za tydzień, maleństwo bardzo ruchliwe i musiała się teraz na szerokość brzucha ułożyć bo często jak się rusza to czuje ją z obu stron jednocześnie
Dzisiaj jedziemy po farby do pokoju malutkiej, bo mąż chce malować póki ma wolneA na dniach chciałabym też i po wózek jechać zamówić
-
nick nieaktualny
-
A my sylwestra robimy u nas domowke bedzie 8 oaob jeszcze czekamy na potwoerdzenie od 4 osob.
-
nick nieaktualnyMy na sylwestra jedziemy z córą do znajomych. Chociaz na bal tez mialabym pewnie sile bo chodze pozno spac w granicach 1-2
Za rok pewnie bede siedziec w domu z dwójką dzieciakow pod pachą bo nie bede chciala ich nikomu zostawiac.
Katy ja tak spuchlam ale 3 tygodnie przed porodem ze musialam wracac do domu w butach szwagra o 4 numery za duzychWygladalo to smiesznie
Od dzis zaczynaja sie wyprzedaze w Zarze, HM i Reserved. Ja kupilam mlodej kilka ciuchow w Zarze. Dla synka nic nie kupilam bo pewnie jeszcze dostane karton ciuchow po dziecku szwagra i cos tam po corce mi zostalo wiec do 6 miesiecy powinno mi starczyc -
No wlasnie myslalam, ze takie puchniecie zdarza sie pod sam koniec dopiero...Zglosze poloznej bo mnie tez za kazdym razem pyta o to wiec chyba faktycznie ma to znaczenie.
Co do Sylwestra to mielismy jechac gdzies ze znajomymi, ale jakos temat ucichl i nic z tego nie wyszlo wiec albo bedziemy siedziec w domu sami albo z moja siostra i jej chlopakiem :p -
sweetmalenka wrote:Darika -ta komoda to chyba od jutra, co? :p29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
Ja i tak pojadę pewnie koło 9, bo wcześniej to jest tyle ludzi, że nie da się przejść.
Edwarda wiesz co, moja gin mówiła mi, że już nie muszę iść, że ona mi zrobi to badanie. Tak samo zresztą powiedział mi dr D, że to ostatnie badanie może już wykonać moja pani doktor. Także chyba już nie będę się do niego umawiać. A ty?
29.09.2016 Aniołek (10 tc)