Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulettaa wrote:Dziewczyny dajcie znać jak było na wigilii
czy wszystkie długo wytrzymały ? Dobrze się czułyście itp
. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja tez sie kolo 21 zebralam od mamy bo jeszcze musielismy podjechac po ciocie chlopaka
Dala nam cala siate ubranek takze za niedlugo sie okaze, ze nie bede musiala nic kupowac :p
Po Wigilii mialam problem z ruszaniem sie bo mi taki brzuch wyskoczyl, ze mi bylo ciezko
Jak wrocilismy, obejrzelismy film i poszlismy spac dopiero kolo 1
-
Ja wczoraj byłam na wigilii u teściowej, a mówiąc szczerze nie przepadam za jej kuchnia... ale dopchałam się ciastem
Ogólnie mała wczoraj kopała mnie tak niziutko, że na każde jej kopnięcie podskakiwałam w samochodzie. W nocy już na całe szczęście się okręciła i skopała mi cały brzuch
O 14 mamy gości, przyjedzie do nas 10 osób, więc intensywny dzień mi się szykuje.
Udanego dnia! -
Aaa no i zrobiło mi się dzisiaj super miło jaj zobaczyłam, że w mojej apilkacji ciążowej liczba dni do porodu z trzycyfrowej zmieniła się na dwu
To już tylko 99 dni, a jutro zaczynam kolejny - 27 już tydzień
tanith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj na wigilii byłam do 11, no i troszkę sobie podjadam. A około 1:30 obudziłam się w nocy z potwornym bólem brzucha, nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, miałam myśli czy pogotowia nie wzywać, przeszło koło 4. Strachu co mi ten ból napedzil to jakaś masakra, na samą myśl mam łzy w oczach, ale na szczęście Maluszek rano pokopal więc wyluzowalam.
-
nick nieaktualny
-
Kachna62 wrote:Ja mam problem z oddychaniem, czuje sie jakby mi brakowalo powietrza w plucach... I niestety wiem ze najblizsze 3 miesiace takie beda
pomaga tylko lezenie na lewym boku.
A koleżanki, które nie są w ciąży twierdzą, że to mój wymysł, że przesadzam, ze to przez to, że się mało ruszam
JAK MNIE WKURZAJĄ!!! Ja się schylę ubrać buty i powietrza już mi brak.
Marcel❤
-
MaGo wrote:Mam to samo od jakiegoś czasu
A koleżanki, które nie są w ciąży twierdzą, że to mój wymysł, że przesadzam, ze to przez to, że się mało ruszam
JAK MNIE WKURZAJĄ!!! Ja się schylę ubrać buty i powietrza już mi brak.