Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem czy będę jeszcze dziś zaglądać, więc życzę wszystkim spokojnych, nudnych i donoszonych ciąż. Lekkich porodów bez komplikacji, a także dużo radości z maluszków, która wynagrodzi wszystkie trudy związane z ciążą i porodem. Mam nadzieję, że każda z nas spędzi te święta w spokojnej rodzinnej atmosferze.
darika, Kassie, MaGo, moniśka..., tanith, Sassy, Katy lubią tę wiadomość
-
Kochane z okazji tych świąt życzę Wam tego wszystkiego, czego nie można kupić. Wesołych Świat!
Kassie, MaGo, Aliskaa, moniśka..., Sassy, Katy lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Katy wrote:Ja dzisiaj tez slabo ruchy czulam, ale teraz synus nadrabia
Dopiero pol godziny temu sie polozylam..mialam malowac paznokcie, ale juz nie mialam sily i tylko naklejki przykleilam zeby jakos wygladaly :p Robilam bigos pierwszy raz i wyszedl calkiem niezly
Nie wiem czy jutro (w sumie to dzisiaj) bede sie odzywac bo tez mnie czeka troche roboty u mamy wiec juz teraz skladam zyczeniaWesolych, spokojnych Świąt, zeby cale jedzenie poszlo w cycki no i oczywiscie dla maluszkow zeby zdrowo rosly
O nie, ja już nie chcę w cycki!!!niech w nasze dzidzie idzie!
Mamusie! Życzę nam wszystkim spokojnych, bezproblemowych ciąż, mniej stresów i paniki a więcej radości z naszego pięknego stanu no i oczywiście łatwych, również bezproblemowych porodów. Aby nasze dzidziunie przyszły na świat o czasie, silne i zdrowe a ich pojawienie się jeszcze mocniej cementowalo nasze związki
Wesołych Świąt kochane!Kassie, MaGo, moniśka..., darika, tanith, Sassy, Katy lubią tę wiadomość
-
Tez 2-3 dni czuje mniej pukniec ale dzis w nocy maluch zapewnił mnie ze wszystko u niego ok. Nie spalam większość nocy bo strasznie wialo u rodzicow, wszystko sie ruszalo, walilo, no i nie mialam rogala.
Wspanialych Swiat!darika, tanith, Sassy, Katy lubią tę wiadomość
-
I ja zycze wszystkim zdrowych, wesolych, rodzinnych swiat, spelnienia marzen no i oczywiscie wszystkiego co najlepsze w nowym roku
przede wszystkim latwego porodu, duzo wytrwalosci i milosci
P.S. ja chce w cycki, najlepiej ze dwa rozmiarydarika, tanith, Sassy, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja również dołączam się do życzeń. Aby każda z nas spędziła je w rodzinnym gronie pełnym ciepła i miłości. Nasze maleństwa niech nam ładnie wystukują w brzuszkach rytm kolęd. I oczywiście najważniejszego dla nas teraz: donoszonych do terminu i szczęśliwie zakończonych ciąż
darika, tanith, Sassy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patusia90 wrote:A mój maluch ma od kilku dni słabsze ruchy. Rusza się ale to nie jest to co było wcześniej. Czy któraś z Was też ma tak jak ja?
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
nick nieaktualny
-
´´´´´´´´´´¶¶*..**..*
´´´´´´´´´¶¶¶ .*.*.*.
¶¶¶´´´´´¶¶¶¶*..**.*.
´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**..**.
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*.
´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**.
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.**.**.*.
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.**.
´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶*.**.*.*.*
´¶¶´´´´´´´´¶¶¶*..**.*.**
´´´´´´´´´´´´¶¶*.*.**.*
Dziewczyny chciałam Wam również życzyć wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej oraz szybkich i bezproblemowych rozwiazań naszych ciążAliskaa mam prośbę, jakbyś mogła w wolnej chwili dopisać imię dla mojego synka-Patryk, to będę bardzo wdzięczna
)
Sassy, tanith, Aliskaa, darika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero teraz się położyłam. Czułam się dobrze, byłam nawet na pasterce na 22:00. Wróciłam już lekko głodna i miałam coś zjeść, ale tato który został w domu, zawinął całą "imprezę" i wyniósł w folii na balkon
Także wyszło całkiem fit haha
-
nick nieaktualnyRzodkiewka wrote:´´´´´´´´´´¶¶*..**..*
´´´´´´´´´¶¶¶ .*.*.*.
¶¶¶´´´´´¶¶¶¶*..**.*.
´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**..**.
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*.
´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**.
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.**.**.*.
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.**.
´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶*.**.*.*.*
´¶¶´´´´´´´´¶¶¶*..**.*.**
´´´´´´´´´´´´¶¶*.*.**.*
Dziewczyny chciałam Wam również życzyć wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej oraz szybkich i bezproblemowych rozwiazań naszych ciążAliskaa mam prośbę, jakbyś mogła w wolnej chwili dopisać imię dla mojego synka-Patryk, to będę bardzo wdzięczna
)
dopisałam
Rzodkiewka lubi tę wiadomość