Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoro wrote:Dziewczyny, a ja trochę z innej beczki - pisałam wcześniej o butelkach jakie były polecane u mnie w szkole rodzenia - Canpol Haberman i Medela Calma - ale jakoś nie odnotowałam jakie duże powinny być - 150 czy 250 ml?
a może wziąć jedną taka, drugą taką?
Totoro lubi tę wiadomość
-
GosiaB wrote:Ja, zachęcona recenzjami na Youtube, kupiłam staniki do karmienia Bravado Seamless. Tanie nie są (lepiej kupić na Amazon.uk niż w polskich sklepach) Warte każdej wydanej złotówki
Są elastyczne, więc dopasowują się do zmiany rozmiaru biustu. Tkanina jest super delikatna, nie uciskają, nie mają fiszbin, ale bardzo ładnie trzymają i unoszą piersi. Mają delikatne wkładki, które można zamienić na wkładki laktacyjne, dołączony jest zestaw sprzączek, aby, po zakończonym karmieniu, przerobić stanik na normalny biustonosz. Dokupiłam taką "doczepkę", która umożliwia podłączenie laktatora i ma się "wolne ręce". Rozmiary w systemie S-M-L itd. Ja mam obecnie 85E - kupiłam L, jest w sam raz, ale na pewno będzie pasował gdy piersi jeszcze urosną lub trochę się zmniejszą. Mnie normalne staniki już bardzo przeszkadzały, tego nie czuję wcale, a piersi ładnie się układają.
-
nick nieaktualny
-
Aliska chyba nie będziesz Kochana
Jak pomyśle o zdejmowaniu normalnego 10 razy dziennie to mnie trzepie
Co do zabawek nad oczami to utrzymuje swoje zdanie, a już na pewno do 2-3 miesiąca to jest dziecku zbędne.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
jasmina6 wrote:Aliska chyba nie będziesz Kochana
Jak pomyśle o zdejmowaniu normalnego 10 razy dziennie to mnie trzepie
Co do zabawek nad oczami to utrzymuje swoje zdanie, a już na pewno do 2-3 miesiąca to jest dziecku zbędne.
-
Pytalam dziewczyn na majowkach, ale zadna nie odpowiedziala wiec zapytam tez tu :p A wiec została mi ostatnia tabletka Euthyroxu (zle sobie wyliczylam), a wizyta dopiero 12.01..TSH od dwoch miesiecy mam na poziomie 0,9 i zastanawiam sie czy szybko leciec do endokrynologa (co mi sie nie usmiecha szczerze mowiac) czy nic sie nie stanie jak ten tydzien nie bede zazywac? Chyba nie wzrosnie jakos bardzo przez ten czas? Ehh nie znam sie na tym
Sweetmalenka, u mnie waga zaczela rosnac niedawno, ale juz 4kg na plusie..Mialam nadzieje, ze 10 kg to bedzie max ile przytyje, ale chyba jednak sie nie uda -
Katy wrote:Pytalam dziewczyn na majowkach, ale zadna nie odpowiedziala wiec zapytam tez tu :p A wiec została mi ostatnia tabletka Euthyroxu (zle sobie wyliczylam), a wizyta dopiero 12.01..TSH od dwoch miesiecy mam na poziomie 0,9 i zastanawiam sie czy szybko leciec do endokrynologa (co mi sie nie usmiecha szczerze mowiac) czy nic sie nie stanie jak ten tydzien nie bede zazywac? Chyba nie wzrosnie jakos bardzo przez ten czas? Ehh nie znam sie na tym
Sweetmalenka, u mnie waga zaczela rosnac niedawno, ale juz 4kg na plusie..Mialam nadzieje, ze 10 kg to bedzie max ile przytyje, ale chyba jednak sie nie uda
A moze rodzinny pomoze jak poprosisz? Raczej nie powinnas robic tygodniowej przerwy...
-
28 tydzien
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/347d57845c2c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 10:24
acygan, małamii89, darika, Totoro, MaGo, Mirabelcia, tanith, Aliskaa, Sylwiaa95, Myszka_Lena lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
A ja sie przez was zwazyłam o losie 13 kilo na plusie! Masakra czyli tyje jak w pierwszej ciazy
A dziś zaczynam 3 trymest:
Tak sobie rosniemyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:10
acygan, małamii89, edwarda20, darika, MaGo, Mirabelcia, tanith, Aliskaa, Sylwiaa95, Aga78 lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Bardzo ładny, malutki brzus. Gdzie te 8,5 kg weszlo?
w cycki i w posladki sporo poszlo, brat mi na swieta komplement powiedzial ze zrobil mi sie tylek jak u Kardashianki a zawsze plaski mialam :p no i w uda troche poszlo tez
AJrin lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Andzia dobre
fajnie jak my mogla sie wybrac co ma tyc i co zostac po ciazy
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:A ja sie przez was zwazyłam o losie 13 kilo na plusie! Masakra czyli tyje jak w pierwszej ciazy
A dziś zaczynam 3 trymest:
Tak sobie rośniemy!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5be64b348882.png
sliczny brzusio;))) a ile przytylas w pierwszej ciazy? ja juz mam +10kg a staram sie nie objadac;( dodatkowo teraz te kg tak szybko leca w gore:(( mam 27tc to co to bedzie za 3 miesiace?;( -
nick nieaktualny