Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy mi czasem wypisuje rodzinny jak zabraknie,zreszta jak dluzej nie widywalam sie z endo to tez po recepte latalam do rodzinnego bo endo nie moze chyba jednorazowo wypisac wiecej jak 100 tabletek. Moge sie mylic nie dam sobie reki uciac. W kazdym razie mi dal zaswiadczenie dla rodzinnego,ze faktycznie sie lecze zeby nie bylo problemu i lezy sobie ono w karcie.
Swoja droga to wczoraj bylam na wizycie i dostalam pochwale za piękne wynikiw sumie to i tak spora dawke juz biore bo 112 a od lutego na zmiane z 125. I teraz dopiero pod koniec marca mam wizyte, wiec fajnie
Kupilam wczoraj glukoze cytrynowa bo innej nie mieli akurat w tej aptece no i wzielam dwie,jedna na sprobowaniew aptece od razu pytania a po co mi dwie i w ogole. Rozpuscilam wczoraj jedna, nie jest tragiczna, ale im wiecej sie pije tym bardziej ta slodycz mi przeszkadza
no nic moze jakos wytrzymam
jutro chyba zrobie i bede miec z glowy
-
Andzia123 wrote:Haha dzieki
w cycki i w posladki sporo poszlo, brat mi na swieta komplement powiedzial ze zrobil mi sie tylek jak u Kardashianki a zawsze plaski mialam :p no i w uda troche poszlo tez
Czyli szczuplutka przed ciązaA teraz seksowana mama :p
-
Ja w pierwszej ciazy przytyłam 30 kilo! Też się nie objadam za wyjątkiem świat po świetach mam niestety ponad 3 kilo wiecej.
-
edwarda20 wrote:Czyli szczuplutka przed ciąza
A teraz seksowana mama :p
edwarda20 lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Katy wrote:Kurcze, tylko do mojej lekarki tez sie ciezko dostac i daleko mam..chyba jednak pojde do endo tylko oczywiście musze prywatnie bo tak to pewnie sie nie doczekam
-
nick nieaktualny
-
Katy wrote:Kurcze, tylko do mojej lekarki tez sie ciezko dostac i daleko mam..chyba jednak pojde do endo tylko oczywiście musze prywatnie bo tak to pewnie sie nie doczekam
Zadzwon moze i powiedz jaka jest sytuacja, po recepte powinni Cie wcisnac bez przesady,łaski nie robia,tym bardziej ze w ciazy. Szkoda kasy prywatnie. A endo poza kolejka na nfz nie przyjmie?zadzwon zapytaj,moze akurat. -
Dziewczyny piękne macie brzuszki!
U mnie waga wciąż na poziomie +3,5-4kg. Pewnie w III trymestrze pójdzie sporo w górę.
Co do endo ja bym szukała, żeby zdobyć receptę. Moja endo mi powiedziała, że mimo dobrych wyników tarczycy przed ciąża i teraz w czasie brania euthyroxu 50 nie wolno go odstawiac w ciąży tylko trzeba kontynuować aż do rozwiązania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:12
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
W ciągu 7 dni musi przyjąć Cię endo na NFZ, przywilej ciężarnej. Może będzie to z dnia na dzień. Niestety szykuj sie na wykłócanie sie.
tanith lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Ja mam +8,5kg, ale ja od początku się kilogramami nie przejmuje. Jestem w ciąży więc tyję - całkowicie normalna kolej rzeczy
Jedyne co, to kontroluje przyrost wagi z kalkulatorem ciążowym bo przed ciążą miałam za niskie BMI i lekką niedowagę i bardziej się bałam, że może przyrost będzie za mały. Ale aktualnie cały czas wskazuje mi on przyrost prawidłowy.
-
Dziewczyny znalazłam fajny materacyk kieszeniowy, lateksowo-kokosowy, ale grubość aż 15 cm! Nie za dużo? Czy Wy zdecydowałyście się już na jakieś?12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
nick nieaktualny
-
acygan wrote:Zastanawiam sie jak to jest z koszulami tymi do porodu,bo przeciez czy jakies usg czy ktg to co wtedy sie ja podwija i z golym tylkiem na wierzchu lezy?sory za takie pytania,ale to wszystkie takie dziwne dla mnie
Trochę inaczej jest jak ktoś planuje cc. Wtedy sexi koszula z rozcięciem z tylu i pończochy (koleżanka moment gdy musiała w tym stroju przejść z jednego odzdziału na drugi uznała za najbardziej upokarzający moment całego porodu.)