Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
acygan wrote:A zamawiała któraś u HubiWorld? Bo widzę, że na allegro ma ograniczenie sztukowe w paczce, a na jego sklepie internetowym już nie widzę czegoś takiego. Trochę się boję, że później będą jakieś przeboje, a trochę tego nawrzucałam do koszyka na tym jego sklepie.
Widziałam ten z lovi 0-2, to może i ja się skuszę, bo też u niego widziałam. -
nick nieaktualnyacygan wrote:Planując karmienie piersią powinnam mieć jakąś butelkę na wszelki wypadek? Jeśli tak, to jaką?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 16:36
-
Chodzi wam o limit w paczce? Pozniej na koniec przy platnosci chyba ta cena jest cos wieksza zeby sie w dana przesylke zmiescilo. Np.przescieradlo jedno paczmomat 14,99 a ja mam w koszyku 21 sztuk rzeczy od niego i paczmomat pokazuje mi 16,99zl
Ale ograniczen chyba nie ma
-
patusia90 wrote:Nawet nie wiedziam, że jest limit... Jeszcze u niego nie kupowałam, ale planuje. Czyli listę będę musiała trochę skrócić. A wiesz ile max można rzeczy kupić?
Co do smoczków to mam dwa z Lovi i jeden z Chicco bo kiedyś go wygrałam
Patrzę teraz i chodzi o to chyba, że zależy od przedmiotu, bo np pieluchy w szczegółach dostawy są maksymalnie 20 szt kurierem a już np rożek 3 szt w jednej paczce. Bez sensu takie patrzenie, czy oby na pewno nie przekroczę limitu. Zresztą załadowałam koszyk na jego sklepie bez rejestrowania wcześniejszego i wszystko mi się usunęło, jestem wściekłaTyle czasu nad tym siedziałam. Polećcie mi na allegro jakiegoś użytkownika, który ma akcesoria dziecięce, jest zaufany i nie ma żadnych ograniczeń. Chciałabym kupić większość u jednej osoby, a nie płacić kilka razy przesyłkę.
-
Recznik 100×100 ten mniejszy nawet 3 miesiecy nam nie posłużył szkoda kasy jak dla mnie.
-
Ja zamawiałam na allegro z Hubi i nie było problemów - wszystko przyszło w jednej paczce. Ten smoczek z Lovi 0-3 też zamówiłam i jest naprawdę malutki
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyacygan wrote:A zamawiała któraś u HubiWorld? Bo widzę, że na allegro ma ograniczenie sztukowe w paczce, a na jego sklepie internetowym już nie widzę czegoś takiego. Trochę się boję, że później będą jakieś przeboje, a trochę tego nawrzucałam do koszyka na tym jego sklepie.
Widziałam ten z lovi 0-2, to może i ja się skuszę, bo też u niego widziałam.
akurat dzisiaj przyszla mi paczka. Za wysylke placilam.raz kurier cos ok 13zl a mialam z 10 rzeczy. Kocyki minky piekne...jeszcze i tak raz zrobie u niego zakupy bo ma fajne a tanie rzeczy;) -
Ja butelki nie kupuję. Jak będą problemy, to w każdym sklepie są butelki. Smoczki mamy avent (te z misiem) co niby nie zakłócają kp (one nie różnią się wielkością, a tylko twardością). Ręczniki dostałam. Dla mnie rozmiar nie jest istotny. Wycieranie to moment. Z kapturkiem mamy 3, 2 frotte i jeden taki ala poliestrowy kocyk (z prania wychodzi praktycznie suchy)
-
nick nieaktualny
-
Paatka wrote:Ja brałam 0-3m bo bałam się żeby nie były za duże.
Jeden kupiłam z AVENT - Soothie, a drugi LOVI - "smoczek dynamiczny"/
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/879d0fb46d56.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 17:49
Paatka lubi tę wiadomość
-
Aliskaa wrote:ja się wczoraj na wizycie wystraszyłam, bo mały ma 1200g i lekarz dodał, że jeżeli dotrwam do terminu to może mieć nawet 4000g. A takiego klocaa to ciężko urodzić.
-
Hej,
trochę mi się w zyciu wyluzowało, więc mogę na spokojnie zająć się tym wózkiem , haha...po raz setny. Mam brać pod uwagę :
Stokke,
Quinny,
Anex
Tako,
Cybex
Invictus
Bebetto
Jumana
Mutsy
Roan
czy jeszcze jakiegoś producenta mam brać pod uwagę, o czymś zapomniałam?
-
Dobra zrobiłam zamówienie jeszcze raz i teraz czekać na paczkę
Powoli wariuje z tą wyprawką i sama już nie wiem ile czego mi potrzeba, chyba życie zweryfikuje.
Ciocia mi poprawiła humor, bo przywiozła mi ubranka, które upolowała w ciuchu, głownie z Nexta, dwa przesłodkie płaszczyki w groszki i panterkę, każdy po 1 zł hahaTo się nazywa okazja
Ja to w ogóle jestem w szoku jak widzę jakie one rzeczy sobie kupuje, naprawdę trzeba wiedzieć gdzie i kiedy szukać, a płaci grosze dosłownie.
grzanewino lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny