Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na Bezpiecznego Malucha jestem zapisana wraz z mężem i pewnie się wybierzemy. Do SR na razie nigdzie się nie zapisuje, może później mi się zachce
Majek lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Szkołę rodzenia juz teoretycznie skończyłam
Praktycznie jeszcze mam 3 zajęcia do odrobienia, które odpuściłam bo miałam gorszy dzień. Jutro właśnie na jedne jadę.
Ale ogólnie jestem zadowolona i czas fajnie spędzony i sporo wiedzy zdobytej -
Aliskaa wrote:a z jakiej strony zamawialas? bo chcialabym sprawdzone i ze dobre przyjdzie.
Aliskaa lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Nie bój się
Ja dziś wizytę miałam i synek waży 1240 g. W pierwszej ciąży syn rósł podobnie (4-5 dni później ważył 1289 g). Urodził się w terminie z wagą 3870, a 3 dni przed porodem lekarz przewidywal 3900. Poszło gładko w miarę
-
U mnie Igi był szacowany na 4300 a uridzil się 3740 (2 tygodnie po terminie porodu). Od początku przodował z wagą i mówiono, że bedzie duży a tak naprawde urodził się przeciętną wagą. Braciszek idzie podobnym tempem ciut mniej ale myśle, że będzie wyciągniety szybciej to i waga mniejsza.
-
A mnie coś gardło drapie i senność ogarnia. Chyba za godzine się urwę z pracy aby szybciej odebrać Igusia i być w domu pod kocem.
-
Dziewczyny, a ja wczoraj w szkole rodzenia miałam zwiedzanie porodówki i oddziału i żałuję, że poszłam na te zajęcia!!! Jeśli macie wybór, a jesteście pierworódkami ODPUŚĆCIE SOBIĘ zwiedzanie! Akurat jakaś pani miała akcję porodową, 2cm rozwarcia, a darła się jakby już było z 10cm! Ja słysząc to zasłabłam musiałam usiąść i powiem Wam, że nie pamiętam nawet jak stamtąd wyszłam, zapomniałam całą drogę i nie pamiętam co tam położna tłumaczyła i opowiadała
Mój próg bólu nie jest nawet zerowy, jest wręcz minusowy!!!
Normalnie mam traumęKinga., Mirabelcia, gondi lubią tę wiadomość
Marcel❤
-
Kachna62 wrote:Ja mam 4 staniki z HM i sobie je chwale
Balabym sie kupowac w internecie bo mogą byc rozjazdy w rozmiarach (ciazowe czesto robią większe)
-
Kachna62 wrote:Ja mam 4 staniki z HM i sobie je chwale
Balabym sie kupowac w internecie bo mogą byc rozjazdy w rozmiarach (ciazowe czesto robią większe)
-
Ja mam dwa z marc and spencer takie miękie bez fiszbin na początek poźniej mam 3 z alles tylko, że ja bez przymiarki nie jestem w stanie kupić stanika. Te z alles każdy mam w innym rozmiarze bo to zależy od modelu i jak piersi się układają.
Ale ja mam duży biust i zawsze chodziłam do brafiterki na dobranie. -
MaGo wrote:Dziewczyny, a ja wczoraj w szkole rodzenia miałam zwiedzanie porodówki i oddziału i żałuję, że poszłam na te zajęcia!!! Jeśli macie wybór, a jesteście pierworódkami ODPUŚĆCIE SOBIĘ zwiedzanie! Akurat jakaś pani miała akcję porodową, 2cm rozwarcia, a darła się jakby już było z 10cm! Ja słysząc to zasłabłam musiałam usiąść i powiem Wam, że nie pamiętam nawet jak stamtąd wyszłam, zapomniałam całą drogę i nie pamiętam co tam położna tłumaczyła i opowiadała
Normalnie mam traumę
Mago no niezle ;p Ale na bol to Ty sie musisz kochana przygotowacNawet jesli bedziesz chciala znieczulenie, to tak od razu nie daja...
-
MaGo wrote:Dziewczyny, a ja wczoraj w szkole rodzenia miałam zwiedzanie porodówki i oddziału i żałuję, że poszłam na te zajęcia!!! Jeśli macie wybór, a jesteście pierworódkami ODPUŚĆCIE SOBIĘ zwiedzanie! Akurat jakaś pani miała akcję porodową, 2cm rozwarcia, a darła się jakby już było z 10cm! Ja słysząc to zasłabłam musiałam usiąść i powiem Wam, że nie pamiętam nawet jak stamtąd wyszłam, zapomniałam całą drogę i nie pamiętam co tam położna tłumaczyła i opowiadała
Normalnie mam traumę
-
Ja uwielbiałam szkołe rodzenia głownie za to, że M się kształcił co i jak z dzieckiem
Bo wiadomo mi nie wiele to dało choć coś tam nowego się dowiedziałam a raczej kobieta która jest matka 4 dzieci podzieliła się z nami swoimi doświadczeniami -
U mnie szpital nie ma jeszcze umowy na ten rok, mam dzwonić pod koniec stycznia
jeżeli zaczniemy w lutym i Córcia poczeka na termin to tak na styk do kwietnia zaliczymy 9 przewidzianych spotkań.
Też głównie ze względu na męża chcę iść, wydaje się taki zagubionyco to pajacyk, co śpioszki, a co body to dla niego czarna magia
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok