Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelcia wrote:Z tego co czytałam na fb,na Mama rh-(któraś z Dziewczyn polecała) zrozumiałam, że nikt takiej recepty nie zrealizuje, musisz mieć skierowanie z poradni (chyba to jest równoznaczne z przychodnią), która ma kontrakt z NFZ i oni Ci na miejscu muszą dać ten zastrzyk. Ewentualnie gin.może Cię skierować do szpitala, ale zostajesz na 3 dni. Zerknij tam sobie jeszcze ma stronkę sama. Ja wizytę na NFZ mam za 2 tygodnie także też zapytam.
-
My dziś skręcamy komodę
A naleśniki ziemniaczane odkryliśmy na wakacjach w Bieszczadachto jest zaczerpnięte z kuchni ukraińskiej - ciasto nalesnikowe, ale zblendowane albo zmiksowane z ugotowanymi ugniecionymi ziemniakami
polecam, bardzo dobre
ja akurat dziś z takiego przepisu robiłam:
http://www.mojegotowanie.pl/przepis/puchate-nalesniki-ziemniaczane
Do tego sosik z mięskiem i surówka, pychaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 16:01
Malyprosiaczek lubi tę wiadomość
-
Totoro wrote:My dziś skręcamy komodę
A naleśniki ziemniaczane odkryliśmy na wakacjach w Bieszczadachto jest zaczerpnięte z kuchni ukraińskiej - ciasto nalesnikowe, ale zblendowane albo zmiksowane z ugotowanymi ugniecionymi ziemniakami
polecam, bardzo dobre
ja akurat dziś z takiego przepisu robiłam:
http://www.mojegotowanie.pl/przepis/puchate-nalesniki-ziemniaczane
Do tego sosik z mięskiem i surówka, pychaTotoro lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
Paatka wrote:U mnie znowu gościł kurier
I przyniósł te słodkości do powieszenia na ścianę nad łóżeczko:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcc0d48b9f67.jpg
My łóżeczko będziemy skręcali jutro, wczoraj mąż skręcał komodę, a dziś szafę
Gdzie zamawiałaś te śliczności?12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
nick nieaktualny
-
A ile kupujecie kocykow takich 70×100 cm? Ja mam dwa polaroww kupione w pepco i chce jeszcze jeden do wozka kupic Z poduszeczka z ta tkanina minky bo szwagierka ma i mowi ze cieple i mile. I mysle ze na start starczy. A poscieli ile kompletow? Ja mysle o dwoch kompletach. 3 przescieradla na gumce chyba starczy?
-
Ja mam w sumie 4 kocyki (2 cieniutkie polarowe dostałam ze szkoły rodzenia, 1 od teściowej, a jeden grubszy sama kupiłam) i do wózka właśnie taki zestawik z tkaniną minky, który mi sprezentowali znajomi z pracy.
Prześcieradełka kupuje 2 do łóżeczka, 2 do kołyski i 2 do wózka. Pościeli nie kupuję obecnie wcale, bo mała będzie spała w rożku lub śpiworku. -
Ja bym chciała 3 kocyki (w tym jeden taki naprawdę ciepły) plus jakiś komplet do wózka. Pościeli nie kupuje, tylko prześcieradła 2.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Kocyki mam na stanie dwa, jeden cieniutki taki na okres letni, bawełniany, drugi taki grubszy, myślałam, że też jest bawełniany, ale chyba źle doczytałam, no i niestety nie jest, ale też się przyda, nawet na łóżko położyć czy coś. Także musiałam zamówić jeszcze jeden cieplejszy do szpitala, bo u mnie położne nie wezmą innego jak bawełniany, więc łącznie będą trzy i czwarty zamówiłam zestaw do wózka właśnie z minky.
Pościel mam na razie jedną i więcej nie kupuję, bo się na początek nie przyda, prześcieradła do łóżeczka dwa i do wózka jeszcze nie wiem jak będzie, bo na razie nad nim nie myślę
Za to byłam w Pepco i oczywiście nie powstrzymałam sięWyszłam z dwupakiem bodziaków, półśpiochami i dwiema parami niedrapek, a za wszystko zapłaciłam 22 zł
-
No to widze ze wszystkie podobnie mamy zamiary kupowac dla naszych malenstw
ja kupuje posciel w zestawie z lozeczkiem z jednej strony z materacem itp wyszlo mi najbardziej ekonomicznie niz wszystko oddzielnie
a materac chyba wezme z wkladem kolosowym chociaz wacham sie nad zwyklym piankowym