Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MaGo wrote:Ratunku
No normalnie na środku wary wyskoczyło mi zimno
Dopiero zaczyna rosnąć więc czym się ratować? Mogę osmarować maścią na opryszczkę, którą stosowałam w takich wypadkach przed ciążą???
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Tak jak napisała Patka - kury są w sklepie LaMillou. Jeśli jesteś z Warszawy to maja sklep stacjonarny ( nie powiem Ci gdzie dokładnie bo widziałam tylko na instagramie, ze maja swój sklep
). Podobno kury są super
ja nie będę miała bo kupiłam sobie poduszkę do spania dla kobiet w ciąży i będę karmić małego z ta poduszka bo mogę ja złożyć na pół i sobie zawiązać w pasie
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
Hej, my dopiero po śniadanku, witamy się w 31 tygodniu
i zaczynamy 8 miesiąc
jeju ale zleciało. teraz już z górki. w poniedziałek wizyta, ciekawe ile waży mój synek, 4 tyg był bliżej 90 centyla więc duży hehe. może przekroczył 1700 gr
-
Agusia_pia wrote:Hej, my dopiero po śniadanku, witamy się w 31 tygodniu
i zaczynamy 8 miesiąc
jeju ale zleciało. teraz już z górki. w poniedziałek wizyta, ciekawe ile waży mój synek, 4 tyg był bliżej 90 centyla więc duży hehe. może przekroczył 1700 gr
A.8 miesiąc to nie od 32 tygodnia?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Od 3 dni mam mega bolace piersi ale takie kamienie dosłownie
uczcie jak przy nawale ale siary brak nic a nic nie leci ani nie lecialo. Kurde w pierszej ciąży tak nie miałam.
-
Mirabelcia wrote:Jeżeli chodzisz na NFZ to ginekolog, który Cię tam przyjmuje wystawia skierowanie, przychodnia zamawia immunoglobulinę i muszą podać Ci zastrzyk na miejscu.
czy ktoras z was juz miala podana darmowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 11:05
-
nick nieaktualny
-
Gosiczek wrote:A.8 miesiąc to nie od 32 tygodnia?
tak mam na belly napisane
TWOJA
CIĄŻA
Jesteś w 31 tygodniu ciąży
(30 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Wiek płodu: 28 tydzień
Data porodu:
14 kwietnia 2018
(pozostało 70 dni -
Barbarka89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07bae093a831.jpg
Co myslicie o takich spiworkach do szpitala?
Barbarka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiczek wrote:Ja szukam i szukam białego body z żótą żyrafa na dlugi rękaw i znaleźć nie mogę
Firma nazywa się Kiki. Ale kupowane 3 lata temu
Albo kup biale body i w pasmanterii naszywkę lub naprasowankęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 15:01
-
Pysia89 wrote:Hej
Gdzies kiedys chyba w YouTube widzialam taka smieszna kure poduszke do karmienia.
Znacie/ polecacie takie cudo?
Gdzie to mozna pomacac? ;)i kupic ewentualnie?
Widziałam takie kury stacjonarnie w sklepie dla dzieci w Wola Park w Wawchociaż nie wiem czy to w ogóle dla Ciebie po drodze
ale może w innych sklepach też są
ja się zastanawiam między tą kurą, a poduszką poofi
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:tak mam na belly napisane
TWOJA
CIĄŻA
Jesteś w 31 tygodniu ciąży
(30 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Wiek płodu: 28 tydzień
Data porodu:
14 kwietnia 2018
(pozostało 70 dni
ja też aż sprawdziłam ze swoją rozpiską od gina bo w sumie u nas kilka dni różnicy i kamień z serca bo wg niej nadal 7 miesiąc = więcej czasu na ogarnianieNie strasz Agusia
:D:D
Agusia_pia lubi tę wiadomość