Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paatka trzymam kciuki
chwilę mnie nie było bo była mama i babcia na kilka dni, miałam w końcu towarzystwo.
Dokończyliśmy wyprawkętylko sprzedawca doradzał mi materacyk kokos-pianka-kokos, a nie lateks-kokos, czy któraś z Was ma taki?
U nas na obiad ziemniaki, mielone i buraczki
A jeszcze jedno pytanie, czy ktoś był na warsztatach Bezpieczny Maluch na Madalińskiego? Jak to wygląda? Bardzo chcę iść, ale jak siedzę z 30 minut to mam problemy z oddychaniem...12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Mirabelcia wrote:Paatka trzymam kciuki
chwilę mnie nie było bo była mama i babcia na kilka dni, miałam w końcu towarzystwo.
Dokończyliśmy wyprawkętylko sprzedawca doradzał mi materacyk kokos-pianka-kokos, a nie lateks-kokos, czy któraś z Was ma taki?
U nas na obiad ziemniaki, mielone i buraczki
A jeszcze jedno pytanie, czy ktoś był na warsztatach Bezpieczny Maluch na Madalińskiego? Jak to wygląda? Bardzo chcę iść, ale jak siedzę z 30 minut to mam problemy z oddychaniem...
Ja bylam na Bezpiecznym Maluchu w Łodzi. Ciezko wysiedziec naprawde. Czesc krzesel maja swoich (oznaczone logiem BM), reszta miejscowa, ale wszystkie twarde i niewygodne. Przyjmowalam przerozne pozycje, bylo ciezko ale jakos sie udalo wytrwac. Polecam.
-
nick nieaktualny
-
Kachna62 wrote:Ja dzis na obiad mialam makaron z kurkami i serem plesniowym
A na deser galaretke z owocami
Zjadlam juz 3
Dopadlo mnie przeziebienie... Lrzenioslo sie z corki na mnie. Nawet nie mam jak odpoczac bo mąż w pracy dzis i jutro do 19
Teraz tak strasza ta grypa, ze boje sie z domu wychodzic szczerze mowiac. Pij duzo cieplych plynow i jedz czosnek. Mam nadzieje, ze sie nie rozchorujesz.Kachna62 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
acygan wrote:U mnie niby tez kazdy kogo spotkam to mowi, ze sie nie zmienilam, ze ladnie wygladam, ze w formie itd,ale co oni moga wiedziec
o tych zlych rzeczach sie nie mowi
ale musze Wam powiedziec, ze zadowolona jestem z cery i wlosow, bo sie poprawily
A moze macie jakies fajne pomysly na obiad? Z tym ze bez smazenia najlepiej. Tylko nie rybe, pieklam ostatnio,pulpety tez byly i tego tupu rzeczy. Chce mi sie kaszy gryczanej od jakiegoś czasu tylko nie wiem z czym by tu ja zrobic. Co dzis gotujecie?
Elwira
-
Slonko Edwarda na smierc zapomnialam napisac Ci :*
Owszem pocieszyla bo to znaczyloby ze nie jestem odosobnionym przypadkiem.
Wiesz co...tylko i tak sie martwie bo moja Mala oscyluje na 3 centylu.
Teraz w czwartek mam wizyte i mam nadzieje ze urosla.Moze bedzie poprostu Calineczka.
Chodz ja jakas znowu mala nie jestem.166cm.
Z drugiej strony nawet jak bedzie mala to bedzie mogla szpilki nosic,a co;) -
Pysia89 wrote:Slonko Edwarda na smierc zapomnialam napisac Ci :*
Owszem pocieszyla bo to znaczyloby ze nie jestem odosobnionym przypadkiem.
Wiesz co...tylko i tak sie martwie bo moja Mala oscyluje na 3 centylu.
Teraz w czwartek mam wizyte i mam nadzieje ze urosla.Moze bedzie poprostu Calineczka.
Chodz ja jakas znowu mala nie jestem.166cm.
Z drugiej strony nawet jak bedzie mala to bedzie mogla szpilki nosic,a co;)
A jakie ma wymiary i wagę?
Moze bedzie malutka tylko na poczatku. Potem moze nadrobic. A łatwiej Ci sie urodzi. Kolezanka urodzila rok temu corke, 48cm i 2,5 kg. Dziecko normalnie donoszone. Szybko nadrobila, teraz nie ma roznicy z innymi rocznymi dziecmi.
Widzisz, ja jestem mini czlowiekiem, urodzilam sie duza, ok 55cm i 4kg, a teraz tylko 150cm ;p I szpilki to byly moje jedyne buty. Na ciaze musialam kupic plaskie;p Nie martw sie.