Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Patusia trzymaj się! :*
Mania mnie bolą stopy jak w nocy wstaję do WC, nie wiem czemu, a palce bolą a w prawej ręce drętwieją dodatkowo.
Kochane zobaczyłam dziś na brzuchu 5 małych rozstępów...czym to smarować, póki są czerwone? Smaruję codziennie brzuszek masłem do ciała dla kobiet w ciąży, ale widać nie pomogło
Jak u Was ten temat? -
Agusia_pia wrote:Patusia trzymaj się! :*
Mania mnie bolą stopy jak w nocy wstaję do WC, nie wiem czemu, a palce bolą a w prawej ręce drętwieją dodatkowo.
Kochane zobaczyłam dziś na brzuchu 5 małych rozstępów...czym to smarować, póki są czerwone? Smaruję codziennie brzuszek masłem do ciała dla kobiet w ciąży, ale widać nie pomogło
Jak u Was ten temat? -
No to nie wiem, co chwilę dostaje maile z promocjami, a o pampersach nic, trudno muszę czekać
Ja się smaruje bielenda sexy mama i rozstępów nie mam, dodatkowo jak smaruje pośladki, gdzie miałam kilka rozstępów z wieku dojrzewania, to zauważyłam, że zrobiły się jakieś mniej widoczne -
Ja na biodrach mam juz duzo czerwonych plamek, chyba nic na to nie poradzimy.
U mnie wieczorne ktg bardzo ladne, napiecie jest caly czas na poziomie 20 % ale skurcze zanotowaly sie tylko dwa leciutkie. Dzieki pobytowi tutaj wiem juz jak odczuwa sie skurcz a to co myslalam ze jest skurczem wcale nim nie bylo, takze przynajmniej tyle dobrego stad wyniose.
-
Patusia synek donoszony wiec nie ma stresu
Póki co tez nie mam rozstępów ale skora na brzuchu rozciagnieta do granic niemożliwości. I swędzi.
Stopy i dłonie nie bola i nie puchną. Za to mecze sie samym siedzeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 21:08
-
Jak u Was ten temat?
Ja po pierwszej ciąży mam na brzuchu 5 małych miejsc bez rozstępówmalgosia82 lubi tę wiadomość
25.01.2015
23.03.2018
18.04.2021 -
patusia90 wrote:A tak w ogóle to wczoraj zdążyłam odebrać pieluchy z Rossmanna. Nie dostałam żadnego maila ale przy kasie zapytałam się o możliwość odbioru i pani przyniosła spod lady
To też tak zrobię, jak mi w ciągu tygodnia nie przyjdzie mail
A wgl to w tym mailu co jest napisane? Zapraszamy po darmowy odbiór czy jak? I trzeba tego maila pokazać przy kasie? -
Jak u Was ten temat?
No ja wlasnie mam wrazenie, ze nie dojde do lazienki, tak bola. Mnie soe wydaje,ze to poluzowane więzadla plus wieksza waga tak działa.
Palce tez takie mniej sprawne i bolące i spuchnięte trochę.
Plus lekki bol w pachwinach, klucia w szyjce, bole od kręgosłupa, cos sie zaczyna zmieniac ewidentnie. Termin mam na 1.4 -
Patusia90 będzie dobrze, jesteś pod opieką, a ciąża donoszona, więc tyle mniej stresu
Ja już dawno dostałam maila z Rosska i co? I byłam chyba już z 5 razy po odbiór i niestety, ale w mojej miejscowości cały czas brak. Zaraz upłyną 4 tyg i po robocie. A do innej miejscowości nie opłaca mi się jechać specjalnie po małą paczkę pampersowlecą w kulki
-
malgosia82 wrote:Ja biorę Luteinę i Aspargin teraz w poniedziałek mam wizytę więc podejrzewa, że pomału będziemy odstawiać. Ja nie biorę długo bo od jakiegoś miesiąca.
A musisz leżeć może? Z jakich powodów miałaś je przepisane?
Elwira
-
Luteine odstawiałam w czwartek (na poniedziałkowej wizycie lekarz kazał mi wybrać do końca to co mam i już więcej nie wykupować). Magnez biorę do poniedziałku - we wtorek ciąża donoszona. To również z zalecenia lekarza.
Oba leki przyjmowałam od ok. 20 tyg. przez twardnienia brzucha.Elwira.eli lubi tę wiadomość