Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hashinsulinka wrote:Dziewczyny czy któraś z Was ma folder "jestem w ciazy" od mamaginekolog?29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
AJrin wrote:MaminaMina zalezy ile twoj bobo ma nasz zasypia sam od poczatku w łóżeczku. Czasem to trwa nawet z 30 minut do godziny w hardcorowych przypadkach.
Ja kilka dni temu odstawilam od piersi ale i tak byl uczony nie spania na cycku. Jedynie co to bidzo sie jeszcze na jedzenie kolo 23 i 4/5.
A ile twoj ma? Moj niespelna 11 miesiecy.
U nas też prawie 11 miesięcy.
Niestety dużo przebojów ze spaniem u nas. Kolki do 4 miesiąca więc spała na mnie albo w wózku, później bez większych problemów przeniesiona do łóżeczka. Ale zasypia na rekach. Tylko. I to w pionie, w tuli głównie bo rece i kregoslup mi odpadał. Zastanawiam się jak sprawić, zeby zasypiala sama... u nas mm. -
hashinsulinka wrote:Dziewczyny czy któraś z Was ma folder "jestem w ciazy" od mamaginekolog?
wczoraj przyszedł, zamówiłam tylko segregator uwazam ze jest swietny i ma format troche wiekszy od a4 bardzo poreczny, miesci sie do torebki, sztywne przegródki na badania wszystko podzielone na trymestry, co w jakim trzeba zrobic. Dla mnie super
annia88, Sassy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć W ubiegłym roku śledziłam forum kwietniówek, ale nie zdecydowałam się do nich dołączyć, bo cały czas bałam się, że coś złego się wydarzy i stracę maleństwo (była to moja 5 ciąża - wcześniej 3 poronienia i 1 ciąża pozamaciczna). Teraz jestem w 5 tygodniu ciąży i znów termin mam na kwiecień
Trochę mnie to wszystko przeraża, to że mój synek ledwo skończy rok a już będzie kolejny maluszek w domu. Jak ja to ogarnę? Chciałam aby różnica wieku między moimi dziećmi nie była duża, ale też nie tak mała. Ale cóż... poniosło nas z mężem i jest jak jest
Wg kalkulatora termin porodu to 27 kwietnia, do ginekologa idę za tydzień i zobaczymy co powie. W ubiegłym roku bardzo często wizytowałam u lekarzy (chodziłam do dwóch), bo bałam się o ciążę i różne "filmy" sobie wkręcałam, teraz podchodzę do tego bardzo spokojnie i cierpliwie czekam na wizytę. Mam nadzieję, że zobaczę pięknie bijące serduszko
monroe, MaGo, MaminaMina, Aliskaa, naserio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaminaMina wrote:U nas też prawie 11 miesięcy.
Niestety dużo przebojów ze spaniem u nas. Kolki do 4 miesiąca więc spała na mnie albo w wózku, później bez większych problemów przeniesiona do łóżeczka. Ale zasypia na rekach. Tylko. I to w pionie, w tuli głównie bo rece i kregoslup mi odpadał. Zastanawiam się jak sprawić, zeby zasypiala sama... u nas mm.W ciągu dnia za to mam problem, bo spokojnie zasypia tylko we wózku, tego też nauczył go mój mąż (na zasadzie - byleby szybciej usnął).
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak z waszą cera? Pogorszyła się a może polepszyla?
U mnie niestety to pierwsze. Codziennie coś nowego mi wyskakuje chociaż przed ciąża nigdy nie miałam z tym problemu, nawet w okresie dojrzewania. Czasem mi przed @ cos wyskoczyło, sporadycznie w czasie owulacji. Teraz niby też nie są jakieś duże, ale pojawiają się. Na buzi i sporo na plecach...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justa te wszystkie to twoje kanapki?
Smacznego ja tyle przez caly dzien nie zjemIlona92 lubi tę wiadomość