Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie znowu obudziły skurcze... Najpierw ból brzucha jak na okres, a potem kilka silniejszych skurczy (dość bolesnych ale do przeżycia). Ale znowu wszystko minęło. Jutro wizyta i ciekawa jestem jak szyjka, czy ciągle trzyma czy przez te skurcze się skraca.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
I ja nie moge spac, bola mnie okrutnie zebra, mala tak sie kreci, ze wszystko w srodku czuje. Wiecie co? Nie myslalam, ze mozna zloscic sie na dziecko bedac jeszcze w ciazy, ale mozna. Sa chwile, ze mam serdecznie dosyc, a tu jeszcze miesiac. Nie mam juz sily!
-
darika wrote:A mnie znowu obudziły skurcze... Najpierw ból brzucha jak na okres, a potem kilka silniejszych skurczy (dość bolesnych ale do przeżycia). Ale znowu wszystko minęło. Jutro wizyta i ciekawa jestem jak szyjka, czy ciągle trzyma czy przez te skurcze się skraca.
-
Mnie tez obudzily skurcze, ciekawe znow czy cos sie rozwinie, narazie co 10 min ale sa to takie bardziej okresowe i bardzo bola, chyba tez pojedziemy na porodowke jak nie mina i beda sie nasilac, narazie nie budze meza, nie chce zeby myslal ze panikuje
-
edwarda20 wrote:Jasmina co u Ciebie? Jak sie czujesz? Malo Cie tutaj.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
No to chyba zostaję. Rozwarcie na 4 cm, szacowana waga 3600g. Płakać mi się chce ze to dopiero 4 cm. Trzymajcie kciuki, by szybko i możliwie bezboleśnie poszlo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 03:17
edwarda20, Aga78, Andzia123, Mirabelcia, Halina90, Makira, tanith, justysbp lubią tę wiadomość
-
oli123 wrote:Mnie tez obudzily skurcze, ciekawe znow czy cos sie rozwinie, narazie co 10 min ale sa to takie bardziej okresowe i bardzo bola, chyba tez pojedziemy na porodowke jak nie mina i beda sie nasilac, narazie nie budze meza, nie chce zeby myslal ze panikuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurcze co za noc
kciuki dziewczyny za Was
wiec dzis trzy maluszki sie pojawia u nas jesli wszystko dobrze pojdzie
Jasmina tez tego najbardziej sie boje, dlatego bede robic wszystko zeby za wszelka cene ktos byl z rodziny ze mna i mi pomagal tego pierwszego dnia. Nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. -
Noemi ur się o 5.20 (SN). Ważyła chyba 3460 (dokładnie nie pamiętam). Z mojej perspektywy poród trudniejszy niż pierwszy, No ale ważne że już po.
acygan, Asiula27, mlodaaa, Sassy, AJrin, ciri22, Agusia_pia, edwarda20, Aga78, sylvia94, Veruka, darika, Malyprosiaczek, Andzia123, Mirabelcia, Paatka, Halina90, Makira, tanith, Sylwiaa95, Katy, moniśka..., Haana, Aga26, justysbp, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
Kinga gratulacje
dopiero przeczytalam ze rodzisz i zaraz taki news szybko poszło!
Moja koleżanka też wczoraj urodzila miala termin na 3 kwietnia.
Oli jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 07:03