Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciazy 9 dni po.terminie byłam przyjeta na patologie i wtedy wywolywanie.
Teraz ze wzgledu na pierwsza cesarke nie beda wywolywac i tna mnie 3 już.
Ja stosowalam w pierwszej ciazy wszystkie metody na wywolanie i teraz tez stosuje bo nie.zaszkodzi ale skoro w.pierwszej nic nie dalo.to.dupa nie.wierze ze.teraz cos daa.
Ja chodzilam 3 kilometry dziennie 3xS olej z wiesiolka i napar z lisci malin. Slodkie ostre nic nie dawało. Mlody urodzony w 43 tygodniu nawet oxy na niego nie dzialalo. -
Mirabelcia jak będziesz coś miała na temat MTHFR to napisz mi prywatną wiadomość bym w tym gąszczu tego nie przegapiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 18:57
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
nick nieaktualny
-
Gosiaczek współczuję to tak jak kurde ja
co dostałaś? I co lekarz mówi? Ja za tydzien mam sie zglosic na cesarke i panikuje na maksa.
-
kurcze ja mam nadzieję po świętach się wypakować, chociaż termin na 15 kwietnia.
12 maja mamy komunię 120 km od nas trzeba jechać, i nie wiem czy mały nie zostanie z teściową. jak myślicie? jak się urodzi tydzień po terminie to będzie miał 3 tyg tylko. boję się w skupisko ludzi brać takie maleństwo.
brzuch mi się trochę napina, ale to jeszcze nie poród.
u mnie w szpitalu położna mówiła żeby na ktg w dniu terminu przyjść jak się nic nie będzie działo nawet, robią usg ktg badają i mówią kiedy przyjść znowu. moja koleżanka chodziła co 1-2 dni na ktg i tydzień po terminie jej wywoływali. -
Sassy wrote:Dziewczyny, ja już nie mam zaplanowanej żadnej wizyty u ginekologa, tylko ktg po świętach. Jeśli do terminu nic się nie zadzieje to do kiedy mam czekać, aby zgłosić się do szpitala? Tydzień?
Sassy lubi tę wiadomość
-
Dziś o 9.40 urodził się Gabryś. 3300 kg i 53 cm 10/10
ciri22, Paatka, Sassy, acygan, Tęskniąca, sylvia94, MaGo, Kassie, Katy, AJrin, Halina90, Pineapple, Andzia123, Aga26, KaMiszka, Sylwiaa95, edwarda20, Agusia_pia, darika, tanith, Mirabelcia, gondi, Malyprosiaczek, Paulettaa, justysbp, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Co za dzień, sweetmalenka gratulacje!
8.03
GosiaB - córeczka Jagusia, 2560g, 50cm
15.03
patusia90 - synek, 3000g, 54cm
16.03
Asiaa1201 - córeczka Zosia, 1820g, 47cm
17.03
Totoro - córeczka Lila, 3350g, 53cm
21.03
Rzodkiewka - synek Igorek, 3790g
23.03
olka25 - synek Ignaś, 2715g, 52cm
26.03
Kinga. - córeczka Noemi, 3460g
oli123 - synek Mikołaj, 3070g, 52cm
sweetmalenka - synek Gabryś, 3300g, 53cm
Elwira.eli lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Gosiaczek współczuję to tak jak kurde ja
co dostałaś? I co lekarz mówi? Ja za tydzien mam sie zglosic na cesarke i panikuje na maksa.
Antybiotyk Zinnat, flore i inhalacje z MucosolvanuStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Ja zinat bralam na nerki teraz mam makromax inhalacji nie przepisał robie z roztworem soli fizjologicznej.
Ja sie tylko bije ze to wirusowe i antybiotyk nie pomoże. -
nick nieaktualnySassy wrote:Dziewczyny, ja już nie mam zaplanowanej żadnej wizyty u ginekologa, tylko ktg po świętach. Jeśli do terminu nic się nie zadzieje to do kiedy mam czekać, aby zgłosić się do szpitala? Tydzień?
-
nick nieaktualny