Kwietniowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tika wrote:Ja też chodzę do położnej i jestem mega zadowolona. Dużo lepiej niż szkoła rodzenia. Większe skupienie na konkretnym temacie w czasie 1h niż w 4/6 zajęć po 3h.
Trochę szkoda, zadzwonię tam w przyszłym tygodniu i dopytam jeszcze
❄️Marcycha ale super wyszło z tymi ubrankami, ja nie byłam jeszcze w ciucholandzie, ciekawe czy coś znalalazlabym, w sumie akurat tak mam, że w tych miejscach co bywam nie ma nic w pobliżu.
❄️Monika33 mi tak mocno drżała, biorę chyba 200 % dawki magnezu od drugiego trymestru i jest ok
❄️Karolina zdrowia dla Ciebie i maluszka 💕
❄️Adelina ja nie miałam nigdy zgagi i nawet nie wiem jakie te uczucie🙈 wczoraj mnie bolał żołądek i się zastanawiam czy to zgaga czy nie.
Dziewczyny ja byłam na krzywej wczoraj, i miałam od razu pobierane na czczo inne badania, glukoza dla mnie okropna, ale przy drugim pobraniu nie mogła mi się wbić w żyłę i widziałam jej minę, sama zaczęła pytać czy się dobrze czuję i w tym momencie zrobiło mi się mega słabo i mam 2 prawidłowe wyniki, nie byłam wstanie zostać na 3 pobranie, chce napisać do mojego gina czy te dwa wyniki wystarczą 🥹 bo nie chcę przechodzić tego po raz 2😵💫 myślicie, że może się zgodzić ?
A co do wagi to ja już przestawałam się przejmować , po tym jak miałam antybiotyk pomyślałam sobie, że najważniejsze jest zdrowie maluszka i to czy przytyje 11 czy 13 kg to już drugorzędna sprawa, ostatnim razem miałam plus 6 kg, może jutro się zważę i zobaczę ile przybyło przez 2 tygodnie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 18:51
-