Kwietniowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kori_ wrote:Palutka 5 tydzień, 6 będzie w pt.
A dlaczego nie chcecie mówić teściowej ? Nie macie zbyt dobrej relacji ? Daleko od siebie mieszkacie ?
Co ja z nią przeżyłam to ooooooo...2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Jasne, że zmienię! Szukam już. Szczególnie, ze to lekarz prywatny 🫣😂😂😂
Naprawdę zrobił mi dzień 😂
Masakra na kogo można trafić i wydawać pieniądze....
To na NFZ dostałam pakiet skierowań na usg piersi, cytologię, nawet na krzywą cukrową już bo moja mama ma cukrzycę. Super doktorka
Polecę ze swojego doświadczenia
Aleksandrę Saletrę -Bielińską
Paulinę Pająk
Filipa Nowakowskiego
Poczytaj, może któryś z tych lekarzy Ci się spodoba. -
Patutka wrote:Moja teściowa to ta z kawałów za synka by zabiła, a najlepiej żeby synek wrócił do niej i nas zostawił.
Co ja z nią przeżyłam to ooooooo...
To możemy sobię zbić piątkę tylko że moja jeśli było nie po jej myśli potraktowała go za wybór mnie najgorzej jak tylko można No ale musi świadczyć o niej sam fakt że z 4 dzieci zadne nie utrzymuje z nią kontaktu..Patutka lubi tę wiadomość
Natalia
🤱- 09.12.2017- córeczka 🥰
Obecnie:
👩❤️💋👨- 29 lat
01.03.2024- starania
⏸️- 07.06.2024
💔- 21.06.2024
⏸️- 24.07.2024
🧑⚕️- 09.08.2024- mamy ♥️
🧑⚕️- 23.08.2024- cudny miś ♥️🐻
🧑⚕️- 09.09.2024- 4,5 cm, ♥️- 160/min, prawdopodobnie 🩷
🧬- USG- 5+, pappa 4+
II🧬- zdrowy synek 🩵 18+6, 275g
🧑⚕️- 26.11.2024- 23+1, 588g
-
Dziewczyny, dzisiaj idę na drugie USG i trochę się stresuje czy wszystko jest ok.
Co do teściowej i mojej mamy jak się dowiedziały to na zamianę dostaje obiady w pojemnikach, bo pracuje w systemie 11 - 12 godzin i szczerze powiem, ze po pracy to już nie mam siły na nic.Modra, Emimalina lubią tę wiadomość
-
Marilla wrote:Dziewczyny, dzisiaj idę na drugie USG i trochę się stresuje czy wszystko jest ok.
Co do teściowej i mojej mamy jak się dowiedziały to na zamianę dostaje obiady w pojemnikach, bo pracuje w systemie 11 - 12 godzin i szczerze powiem, ze po pracy to już nie mam siły na nic. -
Mnie dziś mdłości dopadły i zmęczenie. Chciałabym się położyć i spać. A zaraz teść na kawę wpada. Mnie na samą myśl o zapachu kawy mdli 🤦
Juz się nie mogę doczekać żeby córka zaczęła przedszkole. Z jednej strony stresuje mnie to a z drugiej wiem jaka to będzie dla mnie ulga. Mieć te kilka godzin dla siebie ☺️Emimalina lubi tę wiadomość
-
Naay95 wrote:To możemy sobię zbić piątkę tylko że moja jeśli było nie po jej myśli potraktowała go za wybór mnie najgorzej jak tylko można No ale musi świadczyć o niej sam fakt że z 4 dzieci zadne nie utrzymuje z nią kontaktu..
Ja to znowu ta z bram piekieł 😂😂😂
2016 🩷
2020 🩵
Marilla wrote:Dziewczyny, dzisiaj idę na drugie USG i trochę się stresuje czy wszystko jest ok.
Co do teściowej i mojej mamy jak się dowiedziały to na zamianę dostaje obiady w pojemnikach, bo pracuje w systemie 11 - 12 godzin i szczerze powiem, ze po pracy to już nie mam siły na nic.
Kciuki za USG.
A_Agnieszka wrote:Hej,
Polecę ze swojego doświadczenia
Aleksandrę Saletrę -Bielińską
Paulinę Pająk
Filipa Nowakowskiego
Poczytaj, może któryś z tych lekarzy Ci się spodoba.
A_Agnieszka, Modra lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Dwa dni mnie nie było i chyba nie nadrobię wszystkich waszych wiadomości 🙈
Mam nadzieję że u każdej wszystko dobrze
Ja byłam dwa dni w biurze i było to mega męczące, od teraz już siedzę w domu. W upały czuje się dużo gorzej, mam zdecydowanie mniej siły i też czuje jakby mi się w głowie kręciło.
-
Patutka wrote:Dziewczyny A jak wasze samopoczucie w takie upały
Mnie często przy takich pogodach kręci się w głowie, robi duszno
Na szczęście w pracy mam klimatyzacje, w domu w miarę chłodno. -
Cześć dziewczyny! Cieszę się ze wszystkich Waszych serduszek ❤️
Ja byłam wczoraj u ginekologa i moja kropka to już mini człowieczek. To cudowne uczucie i ogromny kamień z serca mi spadł.
Trzymam kciuki za każdą z Was, żeby było dobrze z Wami i kropkami oraz żebyście znalazły pasujących lekarzy. W końcu mamy być najważniejsze przez ten okres ciąży.
Co do mam i teściowych to mam to szczęście że mam obie obok siebie i są cudowne. Tym bardziej to doceniam słysząc inne historie.
Dobrego dnia! ☺️Modra, Marcycha, Patka123, Kori_ lubią tę wiadomość
-
Mnie często przy takich pogodach kręci się w głowie, robi duszno
Pierwszy raz w życiu wyczekuje jesieni. 🍂
Te upały niestety mocno wpływają na samopoczucie.Kori_ lubi tę wiadomość
-
Mnie często przy takich pogodach kręci się w głowie, robi duszno -
Ja nie mogę normalnie jeść, bo od wszystkiego mi niedobrze. Chociaż nie wymiotuję, ale schudłam 1kg. Jest to męczące na maksa, bo kończą mi się pomysły co mogłabym próbować jeść żeby było ok. Jedynie rosół dobrze wchodzi i monte, ale nie mogę jeść tylko tego 🤣
Modra, A_Agnieszka lubią tę wiadomość
-
Marilla wrote:U mnie podobnie, jeszcze mam do tego niskie ciśnienie.
Na szczęście w pracy mam klimatyzacje, w domu w miarę chłodno. -
Co do mam i teściowych. To obie mam blisko. Ale u nas zawsze założenie było takie że staramy się być samowystarczalni.
Teściowa nie jest zła, ale ... Ja jej szczerze nie lubię 🫣
Wiem że gdybym jej pozwoliła odrobinę się mieszać i pomagać to chciałaby rządzić. A tak żyjemy w zgodzie. Bez miłości 😂 ale spotykamy się regularnie i jest ok -
Eh.. Muszę co chwilę jeść, bo inaczej mi słabo i mnie mdli. Jak zjem to przechodzi. Na szczęście jeszcze mnie nie odrzuca od jedzenia oprócz słodkiego i kawy.
Mamę mam blisko i mamy dobry kontakt, ale boję się żeby nie zrobiła się nadopiekuńcza jak się dowie o ciąży 🙈 a teściowa też jest spoko, ale czasem jej dobre rady dotyczące zdrowia są męczące więc cieszę się, że mieszka kilkadziesiąt kilometrów ode mnie 😂 np. Nie wiedziała nawet, że staramy się o dziecko i ciągle mówiliśmy że może kiedyś będziemy mieć, a ciągle mówiła mi żebym piła olej z wiesiołka na lepszą owulacje i inne różne metody na zajście w ciążę 🫣Patutka lubi tę wiadomość
-
Marilla wrote:U mnie podobnie, jeszcze mam do tego niskie ciśnienie.
Na szczęście w pracy mam klimatyzacje, w domu w miarę chłodno.
Emimalina wrote:Pierwszy raz w życiu wyczekuje jesieni. 🍂
Te upały niestety mocno wpływają na samopoczucie.
Ile twój mały człowiek już ma?
Modra wrote:Co do mam i teściowych. To obie mam blisko. Ale u nas zawsze założenie było takie że staramy się być samowystarczalni.
Teściowa nie jest zła, ale ... Ja jej szczerze nie lubię 🫣
Wiem że gdybym jej pozwoliła odrobinę się mieszać i pomagać to chciałaby rządzić. A tak żyjemy w zgodzie. Bez miłości 😂 ale spotykamy się regularnie i jest ok
Mimo że ja też jej nie daję się wtrącać, a mój chłop nie z tych mami synków, to uwierz mi ona bardzo próbuję.
O wszystkim wie lepiej od nas, o ślubie, o ilości dzieci, o mieszkaniu, o pieniądzach no o wszystkim.
Tak więc u nas po prostu też jej nie lubię ale z wzajemnością 😂
Dziewczyny, właśnie jadę z dzieciakami do swojej mam nadzieję nowej pani doktor 😁Emimalina, Modra, A_Agnieszka lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️