🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapa wrote:Na Nifty Pro. Na wynik czekałam 9 dni, czyli 7 dni roboczych.
Najlepsze jest to, że w pierwszej ciąży w 60% liczyłam na dziewczynkę, a wyszedł chłopiec, a teraz w 90% liczyłam na chłopca a wyszła dziewczynka 😅
Co do przewidywania płci to orłem też nie jestem , w pierwszej ciąży myślałam że będzie dziewczynka a był chłopczyk , a w drugiej ciąży myślałam że chłopczyk a była dziewczynka. 😂 -
Hej dziewczyny🙂
podczytuje Was od jakiegoś czasu ale wstrzymywałam się z napisaniem z różnych względów. Jedną ciąże straciłam 4 lata temu a ogólnie o dziecko staramy się 12 lat więc bardzo długo. Termin wstępnie mam na 18.04 ale pewnie może się jeszcze zmienić po USG. Trzymam kciuki za każdą z nas.Limone, krolik, Kitana, Idawoll, Saffy, mon08kow, Lolcia37, Tosik712, Dorkaa87, Laura lubią tę wiadomość
-
krolik wrote:Nie porównuje się crl na innym sprzęcie i u innego lekarza. Zawsze u tego samego, bo mogą wyjść rozbiezności i do tego krótki odstęp czasu. Normalnie USG jest co ok. 4 tygodnie i wtedy ewentualnie można wychwycić czy coś nie tak przyrasta. Czat gpt to kiepski doradca
nie przejmuj się na zapas!
Masz rację. Dziękuję. Niepotrzebnie tak spanikowałam. Sama widzę, że inaczej ten obraz USG wygląda. Muszę bardziej racjonalnie myśleć
-
Lolcia37 wrote:A zamawiałaś test przez stronę internetową ? Ja w poprzedniej ciąży zamawiałam przez neta ale nie pamiętam przez którą stronę.
Co do przewidywania płci to orłem też nie jestem , w pierwszej ciąży myślałam że będzie dziewczynka a był chłopczyk , a w drugiej ciąży myślałam że chłopczyk a była dziewczynka. 😂
Kupowałam przez laboratorium badaj.to, dawne SLA. Cena była dość korzystna, coś koło 1850 zł płaciłam. Realizacja w każdym laboratorium, tylko trzeba było wcześniej zadzwonić i powiedzieć, w którym laboratorium będzie się wykonywało badanieLolcia37 lubi tę wiadomość
-
Lady_89 witaj 🤗
Limone doskonale rozumiem, bo ja to nawet sobie brałam i porównywałam do córek, te pierwsze zdjęcia z USG w każdej ciąży porównywałam do tej straconej czy czasem jakiś podobieństw nie ma i to jest totalna głupota 😅 oczywiście, że już miałam w głowie, a czemu tu jest tak ułożone, a dlaczego to inaczej, a potem sobie myślę, dziewczyno ogarnij się to jest inne dziecko 😅lady_89 lubi tę wiadomość
-
Hej,
Kapa gratulacje:) Niesamowite, że już znasz płeć.
Ja tak jak przypuszczałam, chyba jednak będę majową mamąWczoraj byłam u lekarza i termin mam na 3 maja, osiem dni później niż wynika z terminu ostatniej miesiączki.
Serce bije, mały człowiek ma cały 1 cm:) Badania prenatalne 28 października.
Kitana, Idawoll, Hermiona5, Tosik712, Dorkaa87, Malowybitna lubią tę wiadomość
-
lady_89 wrote:Hej dziewczyny🙂
podczytuje Was od jakiegoś czasu ale wstrzymywałam się z napisaniem z różnych względów. Jedną ciąże straciłam 4 lata temu a ogólnie o dziecko staramy się 12 lat więc bardzo długo. Termin wstępnie mam na 18.04 ale pewnie może się jeszcze zmienić po USG. Trzymam kciuki za każdą z nas.
Witamy na pokładzie 😊
12lat… jesteście niesamowicie wytrwali i silni! -
podczytuje Was od jakiegoś czasu ale wstrzymywałam się z napisaniem z różnych względów. Jedną ciąże straciłam 4 lata temu a ogólnie o dziecko staramy się 12 lat więc bardzo długo. Termin wstępnie mam na 18.04 ale pewnie może się jeszcze zmienić po USG. Trzymam kciuki za każdą z nas.
Wow! Jesteście niesamowicie wytrwali. Trzymam mocno kciuki!
Opowiesz coś więcej o sobie? Miałaś już jakąś wizytę? -
Idawoll wrote:Wow! Jesteście niesamowicie wytrwali. Trzymam mocno kciuki!
Opowiesz coś więcej o sobie? Miałaś już jakąś wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:50
mon08kow, Idawoll, Lolcia37, Dorkaa87 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje 💕lady_89 lubi tę wiadomość
D👩🏼❤️👨🏻M
A👦🏼14.05.2018
B👧🏼💔💫05.06.2023 - 40+3tc
🐈⬛🐈
Starania od 09.2023
⏸️ 04.08.2025🌈🥰 -