X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • mon08kow Ekspertka

Wysłany: 6 listopada, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzi na to, że jestem rekordzistką i płacę za wizyty 500 zł 🙈 jednak jest to lekarz, który w moim regionie jest TOP, pomógł nam po stracie i diagnostyce niepłodności, także ufam mu w 100%.

O tyle dobrze, że prenatalne i połówkowe mam u niego w ramach NFZ.

20cs :)
    po drodze :
    - CB 💔, udrożnienie jajowodu ✅stymulacje letrozolem, potwierdzone monitoringiem ✅
    - zwycięstwo w walce z obniżoną ferrytyną! <3

Suplementacja:
    LittleMe T1, omega, wit. D, Letrox

09.08. 11dpo - ⏸️upragnione dwie kreski! <3
    💚 12.08. beta - 311 <3 💚 14.08. beta - 928 <3 💚 16.08. beta - 3061 <3

preg.png
  • Saffy Znajoma

Wysłany: 6 listopada, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczowa wrote:
    To chyba właśnie bardziej zależy od wielkości firmy, czy to wypłaca ZUS czy pracodawca, a ZUS się później z nim rozlicza. W obu ciążach wypłacał mi pracodawca (teraz też już chyba tak zostanie). I wtedy to było w terminie wypłaty. Moja mama pracuje w małej firmie i jak dłużej była na l4 to ZUS jej przelewał. Niestety z kontrolami to loteria, ale ostatnio są na pewno wzmożone i częściej się o nich słyszy:(

Dzięki, właśnie teraz doczytałam, jak to wygląda. U mnie też duża firma, więc jednak będzie pracodawca wypłacał, a potem się z ZUS-em rozliczał.

30 👫 32

18.08⏸️

15.09. 1,03 cm 💖
    13.10. 5,4 cm
    22.10. 7,1 cm

preg.png
‹‹ 213 214 215 216 217
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ